46

Ели

преди 4 години

Не мога да повярвам, че човек като Тръмп е избран за политик. Като бизнесмен безспорно е велик, но като политик и човек вони.

45

Фил и Белинда

преди 4 години

Точно така дедо Дони !Кръцни им субсидиите на СЗО-то! После да видим дали милиардите на Сорос ще ги оправят ! Много бързо ще заприказват,че...коронавируса изненадващо е изчезнал,така,както и се е появил. Други са "вирусите" в този грешен свят !!!! И всички са с кипи на главите!

44

Анонимен

преди 4 години

и понеже не искам и нас да ни наричат Булгерия или Болхар или други дивотии.Те понеже уважителните като теб мноооого обичат да ги питат разбираш ли. Я кажи Солун ли се казва този стар български град или как?

43

Анонимен

преди 4 години

Искали са да му кажат на Тръмп, че вече не бръснат Америка за cливa, но той предпочита ролята на сърдито дете.

42

Анонимен

преди 4 години

Бейжински ти е само патешкия акъл. На руски обаче. На български си само антиумен.

41

До Анонимен 40

преди 4 години

В Китай, както и по света от 1949 се нарича Бейджин понеже звукът е Б, не П а накрая има Г. В Русия обаче са продължили с неправилното име. Благодарение на *** като тебе и ние българите, от солидарност с руснаците (вие *** разбирате от солидарност до наси.ане) продължавжаме да говорим като недочули и недоразбрали. Предпочитам да изговарям правилно имената на другите, от уважение и понеже не искам и нас да ни наричат Булгерия или Болхар или други дивотии.

40

Анонимен

преди 4 години

На български се казва Пекин бе, "умнико"---- Пекин се казва на руски к няма общо с реалното звучене на китайски. Бейджин е много по-близо до истината.

39

Напуснете

преди 4 години

Земята и се преселвайте на Марс и Луната. Има кой да ви замести. Само дето напразно учихме английски... Язък.

38

Анонимен

преди 4 години

Потърсете Chinas Silent Takeover While America's Elite Slept на YouTube или други видеа с General Robert Spalding, генерал от въздушните сили на САЩ автор на стратегия за националната сигурност в областта на технологиите, експерт по 5G , живял в Китай, владеещ китайски - човекът обяснява методите на китайската комунистическа партия по превземането на света. Глобализацията, казва той, не доведе до демократизиране на страната, както е очаквал западът, а точно до обратното.

37

м...да

преди 4 години

Браво на Тръмп-все някой някога трябваше да им каже истината. Аз наистина не виждам СЗО да са допринесли с нещо.Седят си там,усвояват едни пари и си драпат -знаете кое.Единственото ,което направиха е да посъветват лобистки населението ,да не пие ибуброфен ,че бил противовъзпалително!!!! ,а вместо това да вземат хепатотоксичният парацитамол.

36

кратко и ясно

преди 4 години

СТО ....СЗО Тръмп мръмп Ама бсп пак ще загуби изборите а рублста ще става се по нищожна като Пуся

35

Анонимен

преди 4 години

Нека си останат сами в краварника, да видим от какво ще живеят като не могат да грабят!

34

Анонимен

преди 4 години

Напълно е прав за СЗО. Директора на СЗО не е дори лекър. Да не говорим, че силно подценихра проблема и не затвориха Китай.

33

Анонимен

преди 4 години

Какво е това Бейджин бе, мандарин калинков герперастки. На български се казва Пекин бе, "умнико"

32

Йелоустоун

преди 4 години

Говедарите малтретират целия свят. Време е да ги помалтретирам и аз!

31

До Анонимен 33

преди 4 години

Защото лидерът и е заклет марксист-ленинист в буквалният смисъл - партията му е комунистическа революционна етиопска партия с петолъчка, чук и факел на герба. Те са глобалисти като всички комунисти, а от глобалния свят печели основно Китай.В момента целият свят е в карантина само китайци пътуват безрепятствено. Епиденията достигна всички контитнети но не докосна Шанхай и Бейджин, които никога не са били под карантина?!!

30

УМЕН

преди 4 години

"твърдейки, че неговата държава е била "малтретирана" и от двете."Тоя е бил малтретиран и от майката Природа и от бащата Космос. И от двамата и то яко.

29

Анонимен

преди 4 години

За СЗО и СТО е прав, но защо забрави НАТО? Какво мисли за ООН? Грешни пари за грешни хора с грешни политики! Необходим е рестарт, но и той няма как да е успешен при липсата на политици с капацитет и разум!

28

Евала

преди 4 години

Тоа Тръмп е като Ку.рнито - винаги неадекватен, постоянно прави изцепка след изцепка.Истинският лидер си личи по последователността на вземане на решения, а не люш наляво, люш надясно или да се крие като баба Меркел!

27

САШ...

преди 4 години

...които след ВСВ промотираха глобализацията, като по този начин успяха да заемат позицията на първа световна свръхсила, сега се опитват да стопират процеса?Хе, хе - ти да видиш ;)