16

Анонимен

преди 4 години

Къде е грипена да каже как е в Швеция?

15

Анонимен

преди 4 години

Тука, ако зависеше от Радев щеше да пусне хората по чевермета,поляни,механи и църкви.

14

Анонимен

преди 4 години

В цял свят взимат мерки хората, раздават пари, само тука хем не въвеждат истински мерки, хем и пари не дават.

13

Пиромана

преди 4 години

Като ги знам тия - Атина ще е в пламъци.

12

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

У нас всяка сутрин ген. Годжи ни представя манипулирана статистика и откровени лъжи.Една голяма лъжа е, че смъртността у нас била 4.9%.Няма как да знаем какъв е процентът на смъртност без да знаем общия брой на заразените.Вероятно генералът има предвид, че това е смъртността само при откритите около 700 случая, но едва ли дори той вярва, че други заразени у нас няма.Даже там, където се появи коронавируса и беше огнището му - в Ухан вече махнаха КПП-тата и се върнаха към нормалния живот.

11

Сафридис Зарганис

преди 4 години

Да, ама НЕ! Гърците не са овце като българите. На 5-та минута всички ще са на барикадите издигнати от потрошени полицейски и депутатски коли.

10

Анонимен

преди 4 години

Борисов като си знае мартериала колко е прот и той да забрани.

9

Архангел Псувнаил

преди 4 години

С нетърпение очаквам сутрешният брифинг на щаба на Великден когато п.лешояда ще съобщи: похарчени са 30 сребърника за борба с коронавируса, 12 са заразени, 1 е умрял и 1 е възкръснал!

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

От средата на май в Австрия възстановяват работа хотелите и заведенията.В Дания възобновяват работа детските ясли и градини.В Испания възтановяват работа строителните фирми.Във Франция удължиха мерките до 11 май, но после отварят училища и детски градини ...

7

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ами отивай в Германия, бе ***.

6

Чиновник

преди 4 години

В България и въобще в цяла Европа трябва да се забрани. Ясно е, че безконтролното пътуване без основателна причина само разнася вуруса и усложнява нещата.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

А, в Германия хората се разхождат без маски из паркове и градинки. Разрешено е !Има видео от 10 април и всеки може да го потърси и изгледа.В Швеция не са наложени никакви забрани, с изключение на тази да не се събират на едно място повече от 50 човека. Хората в Швеция не са преставали да живеят нормален живот.В Австрия от днес отварят малките търговски обекти - магазини, градински центрове и др.За тези неща обаче няма кой да ни информира.Предлагат ни се само трупове, камиони с трупове и др.

4

Анонимен

преди 4 години

добре, ами ако искам да си раздвижа колата, защото не е местена един месец?

3

Анонимен

преди 4 години

Ще пътуват тогава с мотори или с колела.

2

Чичо

преди 4 години

А в нас е крайно време да въведат военно положение! Всеки ден отлагане, ще доведе до големи проблеми в последствие! Все пак трябва да устискаме макс 2 години и всичко ще е наред.

1

az

преди 4 години

И тук ще го забраняят. Просто чакат да стане четвъртък вечерта. Играхме го тоя мач вече.