31

sid

преди 4 години

Ако някой има имунитет към коронавируса,то е този ,който го е изкарал.Всички вън и вътре в къщите си са потенциални болни от вируса.Колкото и да не ви се вярва,всички ще го минем/Ако вече не сме го минали/.И никой не омаловажава усилията на лекарите.Но и те са простосмъртни ,затова да си ги пазим.

30

АнонимеН

преди 4 години

ВАКСИНАТА БЦЖ ПРАВИ ОРГАНИЗМА ПО-УМЕН И ТОВА Е СПАСИЛО МНОГО ЖИВОТИ ОТ КОРОНА ВИРУС 2019ЗАСЛУГАТА Е НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ ТЕЗИ ВАКСИНИ СЕ ПОСТАВЯТ ОТ 20-ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК --------ТОВА ИЗОБЩО НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ЩЕ ХАРЕСАМ ЛЕНИН СТАЛИН ИЛИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН

29

Янко от Ябълково

преди 4 години

Починал от коронавирус е сравнително здрав човек, който си е заминал заради срещата с ковид. Да броиш починали с цял ферман животозастрашаващи болести за жертви на ковид, е манипулиране на данните и плашене на хората, реално в България от корона са починали пет-шест човека.

28

глухар

преди 4 години

Арее, хипер, мега, галактическите светила по имунология и вирусология изпълзяха от дупките си да ръсят мозък и съвети за "незнаещите и неможещи" лекари. Що не идете на първа линия направо да церите с 2 приказки и щракане на пръсти, бре?

27

Анонимен

преди 4 години

"тежки форми, които изискват вентилация и смърт". Не е възможно да са се исказали така. Както си говорех с братовчед ми в Швейцария, там за справяне с кризата имат лекари със статоскопи в ръце, тук имат полицаи с белезници в ръце, те толкова си могат. Там веднага затвориха границата с Италия, военните разгърнаха полеви болници и вкараха всички хотелиери вътре, но оставиха парковете отворени. Тук затворихме границите, но пуснахме италианските гастербайтери да си дойдат и да се разхождат свободно

26

Анонимен

преди 4 години

Много "умности" се леят в този форум. Добре се правим на духовити, на умници, но през това време болестта напредва и прибира разните "оптимисти", "отворковци" и т.н. Младежта се стимулира чрез празноглави изказвания на медици и политици към безотговорност. Ето сега, такава личност /политически труп/ призовава да се ходи по черквите, да се причестяваме с една лъжичка . А той трепери за здравето си. Но иначе подстрекава. На този великден нека си стоим в къщи, за да имаме и други празници.

25

няма данни бе

преди 4 години

сега слушам един професор от израел който казва че вируса засега е консервативен и не мутира, но нямало гаранция че в бъдеще нямало да има "абсолютно смъртоносна" мутация... явно тия хора все още нищо не знаят и само някакви каши говорят точно като петя и магнаров

24

Анонимен

преди 4 години

Защото, младите хора не са като младите хора преди 30 години. Сега младите хора са обременени с грижи - кредити, ипотеки, деца, проблеми, жени, любовници, проблеми на работа... и всичко това върху плещите на младите хора, със силен и добър имунитет. Млад човек, който има проблем с кръвното още преди 30-те си години, не е млад човек. Той е обременен, вече вървящ към рисковата зона човек, който трябва да се пази, както пази и родителите си.

23

sid

преди 4 години

Колкото и да се забавя,чрез ограничения заразата на този вирус,той няма да пропусне никой.Всички ще минем под ножа.Няма човек с изграден имунитет.Въпросът кой и как ще се справи с него.Всички в БГ ,които останаха/не излязоха в чужбина/ са с някави заболявания.А сърдечните заболявония/да не говорим колко са със стенд/,рак,диабет,високо кръвно,затлъстяване са масово.Аз не виждам много да оцелеят. Сега само пазим нашата здравна система дето я нямаме.

22

До 19...

преди 4 години

БЦЖ-то започва поне 20 години преди Живков да се появи на жълтите павета..

21

АнонимеН

преди 4 години

ПЛЮЕ СЕ ПО ЧЕСЪНА , ЛУКА И ПЧЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ А ТОЧНО ТЕ СА СЪС ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО СВОЙСТВО, ЧЕ И АНТИБИОТИЧНО

20

1.8Т големия мотор

преди 4 години

Туй дето ние сме го ваксинирали, вие не можете да го разболеете.Тодор Живко.

19

Анонимен

преди 4 години

След като вируса не умира ни от студ ни от слънце, защо не дават достъп до профилактика и лечение. Имам предвид това лекарство ХЛОРОХИН. ЕС не разрешавал щото имало странични ефекти. Сега при 50% от лекарствата в страничните им ефекти се съобщава за смърт. Но ги продават, а това не! Ами пуснете го това лекарство, уточнете дозите, и да се потребява. То е единственото, и действа в началото. Не пускането говори за "план-Б", за нещо мътно! Не са коректни с населението докрай! ЕС е користен!

18

Зъл гений

преди 4 години

До КръчмонавтАми не излиза сметката, досега смятаха, че ще се облекчи пенсионната система, ама пенсионерите почнаха да пият фрешове и заздравяха много. Сега ще агитират за понижена имунна система - белким удари младите и се спестят пари от помощи за безработица.Гениално!

17

Кръчмонавт

преди 4 години

До днес се опитвахме да си повишиме имунитета....сега не разбрах -това правилно ли е ?Някаква златна среда явно му е майката или просто стискаш палци и квото дойде...оказва , се че ''правилно'' няма . Нито да си здрав, нито да си болен.....

16

Анонимен

преди 4 години

Демек, вирусът е прекалено слаб за младите и затова ги убива. На тях само МЕРС !!!Какви глупости са изписали, чудят се какво да измислят.

15

Анонимен

преди 4 години

А БЦЖ -то?? Нещо май не им се говори за него, не искат да признаят, че Тодор Живков добре се е погрижил за Нацията, Бог да го прости, хубав и добър човек беше!

14

Анонимен

преди 4 години

От приказките на такива "експерти" само се убеждават, че лекарите трябва да се държат на хляб и вода и да се побийват профилактично.

13

Въпрос?

преди 4 години

И са да пия ли ракия или да не пия?

12

Анонимен

преди 4 години

От ВСЕКИ вирус умират предимно възрастни индивиди и известен процент млади които са с разбита имунна система, съпътстващи заболявания или не са си обърнали внимание на време. Открихте топлата вода! Единственото наистина необичайно в случая е че не убива малки деца и бебета, които също са със слаба имунна система (и слава богу разбира се). А по отношение на статията ви, поредният Ж. А. Л. Ъ. К. опит за паника и сензация... Лошото е че в Тикволандия ви се и връзват!!!