31

АНТИ

преди 4 години

Високи сини планини,работници се връщат на тълпи,вместо да са под карантина,на ядене и пиене се сбират.Болен избягал със такси,друг за кафе и взел се скрил,бай *** в джоба е на минус,не вярва той в коронавирус.

30

Вангелия Гущерова

преди 4 години

БОРИСОВ КЕ ПАДНЕ И ДЕВОЛИТЕ КЕ ГО МУШАТ. ЧЕКАТ ГО КАНСКИ МЪКИ.

29

U2

преди 4 години

До Акад Петър ИвановМоже и да не си животно,ама май не си вече и човек...Най-добре се брой за растение.

28

очевадно е

преди 4 години

До НещастникПояви се и сиренцето в капана за мишки!Миналия век чекистите с пищовите са взели земите при колективизацията!Сега наследниците чекисти-банкери ще вземат и къщите!https://dnes.bg/obshtestvo/2020/04/13/resheno-e-bezlihveniiat-kredit-za-bezrabotni-do-4500-lv.445940,2

27

Нещастник

преди 4 години

Абе нещастници, тези който направиха този църк не искат да има/и няма да има/много умрели, те искат просто да има още повече роби... Днеска казват маски, утре нещо друго/например перо в г. з. а../и ще го направите, щото нямате избор/. Тепърва започва всичко, и много скоро, ще забравите за "страшния" вирус..

26

Анонимен

преди 4 години

*** с намордници....

25

Акад Петър Иванов

преди 4 години

ГАДНИ, ПРОСТИ, НАХАЛНИ И КРАДЛИВИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ СЕЛЯНИ-СОФИЯНЦИ, ЕВНУХОИДНИ ГЕНЕРАЛИ, АЛЧНИ ГЕРБАДЖИИ И КОМУНИСТИ, ДОКТОРИ-МИЛИОНЕРИ, АГЕНТИ НА ДС, БАНКЕРИ-ИЗМАМНИЦИ, ГЛУПАВИ КРЯКАЩИ *** И ХЕКИМЯНЧЕТА, ДА ВИ КАЖА:АЗ СЪМ СТАР, НА 75 ГОДИНИ.НО АЗ НЕ СЪМ ЖИВОТНО!

24

Велислава Дърева:

преди 4 години

Боко, спасител български: Спасих българите от мигрантите, сега ще ги спася от коронавирусаЗадача: Иисус е разпнат между двама разбойници. Между колко разбойници ще бъде разпнат Боко?

23

Патриот

преди 4 години

Короната е просто оправдание за икономическо зануляване на обикновеният човек,налагане на тирания и репресии срещу всеки неудобен и създаване на нов световен фашистки ред!играят си нас ,като опитни мишки!Крайната цел е масирана депопулация и масов мор ,ама не от накаква си болест а от глад!Събудете се овце точат ни ножа!

22

Емигрант

преди 4 години

Не бихме могли да се справим или по скоро трудно ще се справим ако зад всичко това с корона вирусът стои нечие зловредно,преднамерено действие!Проблемът не е икономиката или нещо друго!Проблемът е гадната,алчна,злобна част от човешката природа,която сме я виждали в много от филмите на Холивуд и тя е която плаши най много!Ако вирусът е създаден изкуствено,за което има съмнения,тогаз би трябвало да се вземат крути мерки срещу престъпниците,които са го създали! Останалото ще се оправи и забрави!

21

Бубето

преди 4 години

"Това, което се случва, е симптом на цяла поредица слабости" - които са вследствие от некомпетентността на световните лидери, включително и здравни. Това предупреждава и казва още преди 20 години ученият Джаред Даймънд с бестселърите си "Пушки, вируси и стомана", "Колапсът" и "Катаклизъм" - третата книга от неговата монументална трилогия, с подзаглавие "Преломни моменти за държавите в криза". Учи ни как да приемаме една криза, която се случва, на генерално ниво, касаещо целия свят.

20

Емигрант

преди 4 години

Май ви харесват апокалиптичните сценарии на Холивуд!!Всичките тези умозрителни гимнастики на разни дървени философи и политолози служат само да плашат хората!Да видим как в действително стоят нещата на практика?Кой не би могъл да се справи?!САЩ ли дето печатат долара и притежават огромна част от златния резерв на земята?!ЕС ли дето печатат еврата и също притежават огромни златни запаси в Швейцария?! Китай ли,Русия ли, Япония ли,Южна корея ли?Спира епидемията и всичкия потенциал почва да бачка!

19

д

преди 4 години

Човечеството е минавало и по-тежки изпитания. Просто не са документирани. Например Лисабон е бил изравнен със земята. Например при татарското нашествие в България е имало и пагубни земетресения. И въпреки това отново има хора. Просто съвременния свят е станал много лигав и кекав. Едно връщане към здравите корени и изрязване на болната тъкан ще го подмлади

18

Анонимен

преди 4 години

Беше ясно, че с Великото преселение поради Великото пренаселение, варварите идат. А сега се разбра, че варварите са вече тук!

17

Разликата

преди 4 години

Преди короната - полу ***!След короната - пълни ***!

16

Анонимен

преди 4 години

Сега, като си получа маската на Субзеро от Мортал Комбат, дето си я поръчах от Япония и ще тръшна всички горе от снимките в земята.

15

Стоя си вкъщи !

преди 4 години

Високи сметки и цени,плащаш и с празен джоб стоиш.Пари за НАШИ хора има,а кредитите ти си взимай.Приказват:Вкъщи да стоя.Ваксина няма засега.Таз болест уж лечима,втора вълна Ковид ще идва.

14

Анонимен

преди 4 години

Стига с това "Добре ли сте", бе, друго не можеш ли да измислиш?

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНДобре ли сте?

12

Международен Трибуна

преди 4 години

Комунистически Китай дължи Трилиони Репарации на Света! Почвайте да Плащате, *** от Пекин!!