13

Анонимен

преди 4 години

"Според него схемата 60 на 40 е в правилната посока, но бе посрещната на нож от работодателите, което е малко необяснимо явление. ""Защото е отбиване на номера. Всеки с половин мозък знае, че тая схема ще трае оне 6-7 месеца. Тази помощ, не е адекватна, защото не може да апродължи дълго. Никой никога не е поемал ангажимент, да плаща на работниците си, за да не работят.

12

България над всичко

преди 4 години

ама какво трябвало да правят веригите с чуждите бо'клуци, които ще бъдат изместени от българските стоки

11

Анонимен

преди 4 години

Никой не контролира качеството на храната-нито на българската,нито на вносната.Така че ми е все тая какво има по щандовете.Ако нашите производители ми предложат по-високо качество с две ръце ще ги подкрепя.Но едва ли.

10

Магазинер

преди 4 години

Нямам никакъв проблем! Имам си щанд за български продукти, но НИКОГА не плащам продукцията предварително! Всичко на консигнация и доставчика си прибира мухлясалата стока. И ви уверявам, че повечето българска продукция се разваля и изхвърля. Дори бабетата предпочитат малко италиански пармезан пред палмовите кашкавали и сирена от България.

9

Анонимен

преди 4 години

Тази мярка е тотална глупост.Както някой беше писал в друга статия - българският домат по пазарите върви от 3.50 лева нагоре. Като искате български - идете и си купете, напук на веригите, какво ревете само?

8

Анонимен

преди 4 години

До 6Задължения да пълнят рафтовете и после, като взима д се раваля, д гомпродавят на безценица, а печалбата на родните производители да е пак смешна, на нали са родни, ще.карат и на това.

7

yan

преди 4 години

А после ще протестирате ... "Български или евтини стоки искате?" Или само тея дето са евтини и български, а за другите внос.. или как да стане?Ако ябълките от Полша са 50 ст. килото, а българските по 1.50 лв, кой вариант да се продава? 50-50 ли пак?

6

Анонимен

преди 4 години

Ми те Българските стоки не стават, уе!Ко? Ко става от нашите стоки?!

5

Анонимен

преди 4 години

Тази идея трябваше одавна да я осъществите.И не като идея,а като задължение на веригите.

4

да

преди 4 години

решено е окончателно, че български стоки ще има във веригите, така че стига рев,на която от крадливите вериги не й изнася да си събира парцалите и да я няма

3

Сорос

преди 4 години

поредния *** дава акъл. какво управлява тоя на колко плаща заплати?

2

Анонимен

преди 4 години

На снимката се виждат много хубави български банани!Българските банани - най-големите банани в света!

1

Анонимен

преди 4 години

Схемата не е правилна, трябва да е 30/70 държавата да дава само 30 % Който иска да се възпoлзва 30% не са малко, явно е че хазната се разхищава и ще стигнем до нов заем. А това със стоките въобще не е за коментар от години не виждат смачкания търговец сега се сетили за него и то щото дойде вируса, не че им пука за производителя. Лицемери от класа.