158

Анонимен

преди 4 години

ще си купим още една къща в Барселона...

157

Анонимен

преди 4 години

Хвала на народната милиция, железният юмрук на партията!

156

Ревльовци.

преди 4 години

Голям рев стана с тия маски и това носене....голям проблем е на някои хора да си сложат маска или шал...все сме пишман тарикати ние в Бг и правилата за нас не важат ! Много философия се изказа за тия маски...жалби се пускаха...вместо тезо усилия да се насочат в правилната посока....Казали са носете маски ми слагаш си маска не е толкова страшно...Вчера в Лидъл един киха и кашля , а после и в носа почна да си рови..ми не е ок това.

155

?

преди 4 години

през уикенда, сериозно?! Заповедта не беше обнародвана в държавен вестник... не е била в сила. Всички, които обжалват ще спечелят.

154

Анонимен

преди 4 години

Браво, ****или! Изпълнили сте гражданския си дълг, като сте глобили 90 човека, които предварително сте оставили без препитание за 2 месеца. И после това не ми било репресия и полицейщина.

153

до 172

преди 4 години

Нищо не са събрали. Тепърва ще плащат от държавния бюджет хонорари на адвокати. Жътва е сега за адвокатите :) Да не говорим, че както е тръгнало тая нелепа наредба май ще бъде отменена от ВАС.

152

Хмм

преди 4 години

А какво ще правим когато актовете започнат да падат в съда? Защото е необходим само един свидетел, който да подтвърди, че вписаното в акта не отговаря на действителните факти. И не, не се упражнявам по право. Просто съм минал по този път :)

151

Анонимен

преди 4 години

СДВР: Съставихме 90 акта за неносене на маски през уикенда----------------------------------------------------------------Браво "истински герои". Дано не сте се преуморили, веднага да ви окачат по 1 медал за храброст и да ви дадат по 20 заплати. То за друго не ви бива, освен да глобявате и да тормозите обикновените хора

150

Анонимен

преди 4 години

Айде, изкарвайте и ,,военните''....

149

Handel

преди 4 години

Разбира се, след като другаря ананиев е поредната Калинка (счетоводител ръководи Здравното министерство???) той хабер си няма какво точно става - за него е важното да отбие номера. Защото днес като излязох да пазарувам почти всички срещнати носеха маски. Но другаря ананиев изобщо не беше се сетил, че маската може да се "носи" и в задния джоб! Е, чак дотам не стигаха, но от 10 души с маски поне 8 си ги бяха провесили под брадичките... но ги "носят".

148

Анонимен

преди 4 години

айде събраха пари за безлихвени кредити

147

Анонимен

преди 4 години

Е? И? Колко милиарда лева събрахте от многобройните актове?

146

Анонимен

преди 4 години

Сега чета неква жена у САЩ се съблекла дибидюс гола , свалила си сутиена и прашките и искала да се качи на самолет и я арестували моля ви се!!! Ама никой не казва носила ли е маска или не?Според мен, ако е носила маска, то са я арестували несправедливо, защото в заповедта се казва да носиш само маска у нищо друго!

145

Анонимен

преди 4 години

Абе, хора, в Тубата има видео как да си направите еднократни хартиени маски от кухненско руло .Например Четри слойни - по-ефективни от тези дето ги продават.Дори Шест слойни - 100% гаранция, че нито един вирус няма да мине през нея!!!С едно руло кухненска хартия може да си направите сума ти маски за цялото семейство!!!!

144

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Ами като няма по аптеките сертифицирани и качествени маски ? Нали е задължение на държавата да осигури средства за защита ,а не да ни карат да си слагаме шалове и чаршафи ? В аптеките,където се намират накакви маски , отказват да дадат гаранции,документ за произход и стандарт ,за качестово . А какво става с ,,поръчаните 2 милиона маски ,от осъденият за лъжи ?

143

ЦСКА

преди 4 години

Смешници кви 90 Акта народа скоро ще излезе и ще ви ембемайчиците проодажни.

142

Пижо

преди 4 години

На 10, един-двама видях с маски. Голяма гордост, че са писали актове. Няма как да съберат парите! Пълнят сивата икономика и Терминал 2.

141

гражданин

преди 4 години

До човек от народа. Ами точно това правим. Защото знаем какво се случва при другите.

140

Lan

преди 4 години

Това включва всичките от днешния брифинг, нали?

139

Анонимен

преди 4 години

още 90 и ще преборим вируса