47

Анонимен

преди 4 години

За мен важното е стоката да е читава. Ако нашата не е читава, кел файда, че е 80%? :D

46

богаташ русофил

преди 4 години

Ха така затворете ги големите магазини да си отворя пак в мазенцето магазина как си бе едно време

45

Анонимен

преди 4 години

Бойкот докато клекнат! Не 50, а 80% да е българска стоката.

44

Сп???нс

преди 4 години

Хахахаха, думи на типичен бг некадърник, преди 2 месеца смениха името на един тукашен магазин тип "пикадили" , ремонтираха фасадата, разместиха щандовете , смениха стоката с тази на новата верига без да го затварят. Значи в Испания могат, а в бг щели да понесат нечувани загуби... Явно наистина си заслужават фалита, повечето в Бг

43

Програмист

преди 4 години

До АнонименФантастико, ЦБА, Европа, Оазис - да не мислиш че са пакистански?

42

Анонимен

преди 4 години

Питам,защо не се направиха наши?Има и наши, но не са толкова добри. Както и всичко, което нашите "бизнесмени" правят. Няма ли еврокинти, държавна помощ и т.н., не ги търси.

41

Анонимен

преди 4 години

Познавам един продавач на сергия който ми се е хвалил че за 10г откакто продава плодове и зеленчуци има 0 фира

40

Анонимен

преди 4 години

43,Фантастико каква верига е, например?

39

Анонимен

преди 4 години

И ако махнем големите вериги и чуждите стоки, какво ще стане? Ами, много просто - ще ядете, каквото нашите чорбаджии ви сложат на масата и то на цени, каквито те решат. Като при соца - няма не искам, няма недей, това има в магазина, сори.

38

Анонимен

преди 4 години

дано Герб не мине 4% на следващите избори :P

37

Анонимен

преди 4 години

Големите вериги са чужди,затова диктуват пазара.И си изнасят цялата печалба навън.Питам,защо не се направиха наши?Нали уж имаме много богати бизнесмени.Вчера вожда им броеше "мазерати-та"и "ролс-ройса.

36

Анонимен

преди 4 години

В мюсулманските държави има по малко халал стоки от колкото тук редно ли е

35

Анонимен

преди 4 години

От години не ходя по пазарите. Многократно съм лъгана в количеството и качеството! Не разрешават избор и ти пробутват развалени плодове и зеленчуци. Най-вероятно това са нагли прекупвачи, които изнудвт производителите, които нямат възможност да си продадат стоките.

34

Анонимен

преди 4 години

Ако тези предатели хвърлят храна нека им дадат тежки присъди! Всеки опит да се нарушава закона от веригите да се наказва най жестоко, вкл конфискация на имуществото и доживотен затвор за собственика и управителите, сътрудниците може и с условни присъди.Искаме ред и закон! Изкарвайте армията ако е нужно, Бойко народа е с тебе, долу комонистите

33

ПA9

преди 4 години

До Коледа 2020 има да пускат прУмоции на *** дълбоко замразени новозеландски агнета....

32

баба мара

преди 4 години

месото в търг вериги е от Европа и не се знае на колко години е турските наровеи домати са развалени

31

Анонимен

преди 4 години

Какво като е производител?Знаеш ли с колко пестициди му е бъкана стоката?Всеки има право на избор, както споменах. На мен лично, зеленчуците в магазина не са ми вкусни. Като им дойде сезона, си ги купувам от човек. Това е. Който се съмнява - моля, не е като едно време в супера да има по два вида от артикул.Иначе тази мярка е безумие и всъщност предпоставка за протекционизъм, а оттам - ниско качество.

30

Пуснете им масчица!

преди 4 години

А защо мълчат, че в Полша обложиха приходите на големите вериги с 1.4%, освен това две недели в месеца нямат право да работят, за да има бизнес и за по-малките магазини, чиито собственици са поляци. Така се подкрепя родно производство! Веригите лаяxa, лаяxa, ама накрая клекнаха, понеже си знаят какви тлъсти печалби изкарват. Отрязаха им малко от сланината, но те са си бездруго добре угоени и не пискат вече, примириха се. Никой не се отказа от бизнеса и не хлопна кепенците, пак трупат пачки.

29

Анонимен

преди 4 години

Не ме интересуват пазарите. Там има само дребни търгаши-тарикати и нагли мошеници. През живота си осигуровка или данък не са платили на повече от минимума. Нашенска продукция фермерска купувам от отбрани сайтове и ферми с добри цени и качество. А не да ми продават 1кг тиквички за 18лв.. Самият аз винаги съм купувал ДИРЕКТНО от производителя. Защото има доста адекватни производители, които продават директно. А не да плачкат как лошите прекупвачи им давали стотинки. Ами, като сте ***, така е.

28

Анонимен

преди 4 години

Все пак колко пари да струва хубавият домат ?Да се произведе, да е вкусен, да е пресен, че и да се докара пресен до магазина - специално за София, няма начин да е евтин.Виж, в Халите в Стара Загора ще е на по-добра цена. Иначе, който не иска хубост - моля, нека си взима от другите.