234

БАНко

преди 4 години

АКО БЯХМЕ ВЪВ ВОЙНА И НА ВСЕКИ ФРОНТ ИМА "ПРЕБРОИТЕЛ" НА УМРЕЛИТЕ , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И СПАС ГЪРНЕВСКИ ЩЯХА ДА ИМАТ МНОГО КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТИ !!!

233

Анонимен

преди 4 години

"Той е пристигнал твърде късно, не е имал придружаващи заболявания", заяви Мутафчийски._____________ А как да пристигне своевременно, когато правите по 2-300 изследвания на ден и неможе да установите заразените.ЦИРКАДЖИИ

232

*/*

преди 4 години

Нашето стадо е абсолютно ваксинирано.Ядем риба и пилета подути от антибиотици,Миро уреди да изядем ирландското месо от 1996 г.Няма лошо, важното е Миро да е добре.Пшеницата е набутана до горе с гмо-та,далверата с палмовото масло няма край,така че някакъв си грип.Боже какви наивници....Ако не сте се сетили Миро е великия министър Мирослав Найденов от ГЕРБ.

231

Анонимен

преди 4 години

Половината от заразените нямали личен лекар! Знаем от кое племе са тия дето нямат!Затова генерал Годжи неволно се изпусна, но накрая всичко ще си каже.

230

Анонимен

преди 4 години

На мен един професор от ВМА през 2008 г. ми каза - имаш максимум 10 г. Рекох си, поне до 55 г. ще го докарам.Вече сме 2020 г. Миналата година правих една рутинна операция, естествено в друга болница. Изследваха ми всичко. Опериращата лекарка ми каза преди операцията - Няма страшно! Имаш хемоглобин като на 20 годишен.Нали ви е ясно колко вярвам на тези от ВМА. Мурафетчийски е от същите професори!

229

Анонимен

преди 4 години

Силно ме интересува въпросът колко от интензивните болни са оцелели, пардон.. излекувани.

228

Малеее

преди 4 години

Ти някога да си излизал от дупката?

227

малеее

преди 4 години

Как ни го цепна капитализма натикаха ни по дупките.Гласувайте за него.

226

Анонимен

преди 4 години

И вируса като видя колко бедни сме българите, му се отщя да ни заразява..."Тия са толкова зле, че и без мен ще се гътнат" - си каза Коронавирусът и се качи на самолета за Барцилона...

225

Гунчо

преди 4 години

До Иванов 249Иванчов...много по голям шанс има да стане президент някоя синоптичка тях също ги дават всеки ден по телевизора...!!!

224

Такова

преди 4 години

Заковаване на едно място не сте сънували.До края на месеца ще отворят домовете за психияно болни.Тоя Мутаф не става и за ***.

223

Иванов

преди 4 години

Мутафчийски е следващият президент на България. Това е ясно.

222

Прос Селендур

преди 4 години

Хора аз съм много загрижен как аджеба таз година ще се проведе София-прайд...ужас горките ще останат без парад или за тях ще има изключение...генерала няма ли да се произнесе....!?

221

ffffffffff

преди 4 години

Тва на-сраното силистренско прокурорче го изгорете на кладата, пресушило пенсионните фондове 2015 да има Солиан в храната, сега зъбите да се трошат и жените да не могат да забременеят!

220

Сводка (брифинг)

преди 4 години

В неделя:- 21 заболели- 7 оздравели- 3 yмрeли- 1 възкръснал

219

Анонимен

преди 4 години

Всяка сутрутин в 8ч, може да гледате еректиралия генерал по телевизията.

218

Анонимен

преди 4 години

Хайде, чакаме първият възкръснал от вируса

217

Анонимен

преди 4 години

този вирус е единствения "зимен" вирус който ще вирее и лятото на 50 градуса на сянка. За сега става ясно че вируса обича да дебне хората на плажа, седи във въздуха около 2 месеца без да бъде издухан от вятъра, дебне хората в горите също така, само да види някой разхождащ се и веднага се впива в него и го умъртвява. Също така много обича открити пазари, но не обича лидъл била и кауфланд и градския транспорт. Като цяло си харесва единични хора разхождащи се на открито. Пазете се

216

БАНко

преди 4 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ФЕНОМЕНА БЪЛГАРИЯ С ЛИПСВАЩАТА ЕПИДЕМИЯ .САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ПЪЛЧИЩАТА ЗАРАЗЕНИ ЕВРЕИ В БАНСКО ПО ХОТЕЛИТЕ , КАБИНКИ , РЕСТОРАНТИ , ПИСТИ .......И НАКРАЯ ЗАРАЗЕНИ БАНСКАЛИИ ....НЯМА .

215

Анонимен

преди 4 години

Цитат: Излекуваните са 71, двама от ВМА - семейство, и един в Сливен*Не случайно народът е казал:Ум под фуражка не вирее!71=2+1