7

do 6

преди 4 години

Да но до този ден може да открият лекарство или ваксина, не смяташ ли?

6

Анонимен

преди 4 години

Не разбирате ли, че един ден просто ще се срещнете с този вирус колкото и да се пазите?Не е възможно човек да живее в една стерилна атмосфера цял живот.Тези, които имат изградена имунна система няма дори да знаят, че са били заразени.За съжаление ще си заминат по-възрастните хора, хората с диабет, сърдечно съдови и дихателни болести.

5

Анонимен

преди 4 години

Сър Джеръми Фарар допълни, че има доказателства, че чернoкожите и други етнически общности са изложени на по-голям риск от коронавирус.И тъй като чернокожите са изложени на по-голям риск от другите затова към днешна дата регистрираните случаи на коронафирус са 13 680 в ЦЯЛА АФРИКА. Откъде ги намират такива експерти като тоя м ушмурок?

4

Адолф Х

преди 4 години

Ковид 19 релоад

3

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Кво му викаха ???Масов имунитет ?ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТова си беше, Масово Самоубийство ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

2

Анонимен

преди 4 години

Нищо нищо нали казаха че ще еволюират имунитет за 10-20 дни.Аре момчета коравикопелета сте.Еволюирайте защото нещо толкова малко че една чаена лъжичка вода му изглежда като океан ще превърне дробчетата ви в жълто кафява течност.Докторите ще я изсмучат в найлонов плик и когато го напълнят вие няма да сте на тоя свят.Дерзайте.

1

Анонимен

преди 4 години

В Лондон на какъв език говорят, защото ги гледам едни такива ***. Забравихме май, че половината колонии на Англия се изсипаха там с навиците си. Изобщо не са били робовладелци, нали? Как се нарича бял човек в Лондон? Турист!