163

До некъф

преди 4 години

Не съм лапал една лъжица с хиляди хора, както направиха в църквата. В магазините има ред и се чака на опашка отвън на разстояние. За съжаление стадният ефект се прояви в църквите, а не е ли именно той характерен за нещастниците!?

162

Анонимен

преди 4 години

До Стефан ХристовХоди на армията да скандираш цесакату както преди скандираше Осама Бин ЛаденЧервени безбожнци кланящи се на Карл Маркс радетел за Световна Атеистична Държава с разрешен единствено ЮДЕИЗЪМ не са българи а са червени марксомунистически безроднициМечтая всички червени *** да емигрират във фермите на англокралицата дето е духовен Папа на Англосаксонското-протестанство или САЩВ ЧЕРВЕНА глава ум и мозък не вирее

161

Некъф

преди 4 години

По 200 - 300 човека на едно в търговските вериги може, а вие с църквите се ядете ама като умирате викате Бога!Нещастници зад компютри !!!

160

Анонимен

преди 4 години

Не трябваше ли някой да отиде и да спре това престъпление вместо всички овце да гледат и да пишат по медии

159

Анонимен

преди 4 години

Вчера и днес българските умници сами се закопаха. Даже този път ромите не са им виновни.

158

Анонимен

преди 4 години

След една седмица сериозно вървим по 100 заболели на ден. Господ да ни е на помощ ще кажат владиците, но тогава всички ще се кланяме на много Божества в бели престилки, които за съжаление физически няма да могат да спасят тежките случаи:(

157

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

важноБОГ да ви е в душата и сърцето честит празник на именяците

156

Стефан Христов

преди 4 години

Тия си имат началник-Тиква, ама той пък си има свой Началник и понеже всичките ги галят по главите и им масажират ушичките, какъв е резултатът? "Родната полиция ни пази" да не ходим по улиците, ама вътре в храма и Господ не може да ни опази! Ще кажа за N-ти път: Да е ..., да им го набиеш, ама акъла как да им го вкараш в тъпите и безпросветни Кратуни?

155

до157

преди 4 години

За твое сведение руския патриарх затвори църквите за празниците.Тези алчници с ролекси,ланци и луксозни автомобили ще отключат тотална зараза.Колко трябва да си *** та да ближеш лъжица ,близана от стотици преди теб и да вярваш,че нищо няма да ти се случи.*** мозъци!Живеем в 21 век.

154

Анонимен

преди 4 години

От една лъжичка може, а да си купя зеленчуци от открития пазар не може. Трябва да се натикам в хипермаркета, където всички зеленчуци бяха изкупени днес. Да живеят албанските домати и турските краставици.

153

анонимна

преди 4 години

Мъже да вярват, ясно - но жени? Ако не знаят, за нашата религия са пълна нула, без душа, без права, трябва винаги да мълчат, да се покриват, да не се кичат, напълно да се подчиняват, място няма да изброявам! И вие се възхищавате и вярвате в това? За истинския бог всички са негови чада, а не отхвърллени нещастници като жените! Има ли бог, няма ли, не е в нашата власт да знаем!

152

Анонимен

преди 4 години

Боли ме шпекът за миряните. Tъпитe oвце да се кланят на който си искат. Да лапат на поповете... лъжичките! Тези двулични кюрета се правят на много хрисими, а са явни xoмодвуцевки, возят си райберованите зaдници в скъпи коли и се тъпчат с месо!

151

Съединен ЕЗИК

преди 4 години

Исус Христос и всичките му 12 Апостоли са ПЪЛНОПРАВНИ РИМСКИ ГРАЖДАНИ то ест първо римляни и чак после евреи и т.н.Друг римски гражданин е гръцкият философ и сатирик Лукиан от 1 век дето дори не е първият АТЕИСТ но това му е идеологиятаБългарската ЧЕРВЕНА безмозъчна тиква си знае само цесекату и евреина Карл Маркс от средата на 19 век които е религиозен юдеист фанатик радетел за СВЕТОВНА АТЕИСТИЧНА ДЪРЖАВА в която е разрешен ЮДЕИЗМА"Свещенната Германска ВАВИЛОНСКА" кула роди А.ХИТЛЕР

150

До 161

преди 4 години

На това му се вика 'тъ. пи, тъ.пи, та вдлъбнати'. И със сигурност съвсем съвестно са си носили маските, и си пляскат по балконите докато се кръстят

149

Ха

преди 4 години

А сега, като плъзне заразата, Тиквата и говорителят Му Мутафчийски ще кажат, че хората от парковете са виновни.

148

Анонимен

преди 4 години

Божичко господи, излезли с с маски и после си смъкнали маските и яли с една и съща лъжица!

147

София

преди 4 години

Хора щаба не може да затвори църквата, няма нужните функции за това, единствено самия синод трябваше да ги затвори, и патриарха, нито президента, нито премиера, камо ли пък щаба, можеха да го направят, сега труповете да лежат на съвестта на църквата, ама ще го отнесат болниците и всички ние

146

Защо

преди 4 години

Защо са отворени църквите? Простотията на поповете е безкрайна! Също и на тези, много меко казано, *** в църквата, които не виждат, какви прасета са поповете!

145

До ужХРИСТИЯНИТЕ

преди 4 години

Опаа...Назаретянският Хуманист Исус Христос е създал единствената религия от ЙерусалимИсус Христос може да мине и без чисто човешкия любим на християномразците атеистичен Витлеем с петолъчката но не и без Господния НазаретКрадците и Плагиатите юдеисти защо им трябваше да опропастяват Бог зарад религиозен ултранационализъм досущ като при исляма още повече че тяхното не е религияЗа жалост Стария Завет винаги привлича геноцидни криминали като Волен Сидеров които мразят Христос

144

Георги Иванов

преди 4 години

Продажни попове готови на всичко да спазят кремълските поръки. Достъпът до църквите трябваше да бъде абсолютно забранен и да не се допуска владици-милиционери да обясняват глупости как ковид-19 бягал като дявол от тамня.