19

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето: Коронавирусът попада в Червената книга на застрашените от изчезване вируси. Еколози протестират срещу унищожаването на природата.

18

Анонимен

преди 4 години

Запади коронавиръсът може да пострада и грипния вирус и да загине и да нарушим екологичното равновесие. Да не затрием добрите вируси и добрите бактерии, които рекламират от телевизора.

17

Я

преди 4 години

Докторе, на година от грип умират между 200 000 и 400 000 души както каза ти. Най вероятно си прав . Статистиката наистина е такава . САМО, че за три месеца са починали 103 000 души

16

Анонимен

преди 4 години

Айде бе, а тоя лекар той защо говори за хората в трето лице той за животно ли се има.

15

Бау

преди 4 години

"общопрактикуващите лекари в България" тези са най-големите 'експерти' :D "Докторе кашлям!" "Нурофен и Витамин Ц, следващият"

14

ТОЧНИ ДАННИ!

преди 4 години

Точните резултати от масово изследване за антитела в град Gangeld доказва, че 15% от населението му са изкарали короната без симптоматика! Това обаче е в силно засегнат от епидемията град! Източник telegraph.co.uk.По-рано Китайците дадоха същите резултати за около 10% от изследваните.Германия вдига много от наложените ограничения на 19 Април.

13

Анонимен

преди 4 години

Този лекар трябва да знае, че повече от 30% от масата на тялото ни е микроорганизми. Което значи , че да си здрав означава, че имаш подходящия баланс, а не че нямаш някакъв бацил.

12

1234

преди 4 години

Направените тестове за антитела у нас и в Австрия ДОКАЗАХА, че това не е вярно. У нас 0,75%, а в Австрия 0,33% от изследваните имат антитела за коронавируса. Така че каква е тази статистика, от кой източник е никой не казва. Няма никакви 86% изкарали болестта. За огромно съжаление са само половин процент. Не може да се лъже толкова грубо.

11

До гневен

преди 4 години

Тая математика за нищо я нямаш ве *ретен!! Човека казва от заразените 14% а не от цялото население...

10

Анонимен

преди 4 години

Ама какво му е на Боко?Син на директор на училище по соца. Член на БКП нежелал да се деполитизира. Пагон със смайваща соц кариера от Симеоново. Охрана на Тато демократа. Мутра от прехода. Какво позитано ви гони бе, смешни?

9

Анонимен

преди 4 години

Вижте сега не може заради една малка част от населението да се наказват всички това е безобразие, който е с много придружаващи болести да се пази.

8

Анонимен

преди 4 години

Масово тестване е като си покрил 1-10% от населението, а не като в Италия, където тестваха само такива със сериозна симптоматика. В Италия направиха и куп глупости - вкараха болни в старчески домове. А за труповете с камионите - така става като се умира по болници. Ако бяха починали хората по домовете си и санаториуми щеше да има същия брой умрели, но не в една сграда или пък по-малко починали...

7

Анонимен

преди 4 години

7 000 000 х 14% = 980 000 човека тях какво да ги отпишем ли?------Къде е казал да отписваш някого?Никъде не е казал, че 14% ще трябва да ги отпишеш.

6

Анонимен

преди 4 години

Един нормален доктор.дай боже повече като него.

5

Анонимен

преди 4 години

А престанете бе червена отрова, всяка статия Боко, Бойчето, тиквата...Разбирам заповедите от Позитано, но вече е комично

4

Гневен

преди 4 години

7 000 000 х 14% = 980 000 човека тях какво да ги отпишем ли?Егати и скапанио лекар

3

Шопо

преди 4 години

А Бойчето чека едни милиарди от Европа...Смех,баце,смех...

2

Анонимен

преди 4 години

В Китай 86% от населението ли преболедува висуса. И аз не знам да има болест, която да не разбереш, че я имаш.

1

Анонимен

преди 4 години

Доктор Киров,да не ти се случи случка,да бъдеш обвинен в прекален оптимизъм на фона на психоатаката срещу населението?