134

Ню Йорк

преди 4 години

Какви глупости говориш бе пич? В Ню Йорк и в цяла Америка жертвите са доста по малко от очакваните преди месец. Спрете да гледате фалшиви новини. Дай ми отговор, защо Китаи не затвори Пекин и Шанхай никога? Защо там нямаше епидемия? Ти си чакай жаксина да я експериментират на тебе, и знаеш ли колко ще е ефективна? Както тези за грип, но заблудените и промити мозъци винаги ще си останат овце, като тебе!

133

Анонимен

преди 4 години

За тази седмица 3 самоубийци. Другата - ще видим. Това са единствените истински жертви на корона вируса.

132

До 132

преди 4 години

Не ми викай иро нично разбирач защото аз не съм докарал тази чума тука не съм управлявал Б-я така ,че сега всички да твърдят че здравеопазването е в невероятна криза....просто се коментират двата варианта и доколко може да продължи безвремието и дали след това няма пак да се налага карантина , засега все още имаме право да изразяваме различно от на Вожда ви мнение но изпълнявам всички негови разпоредби с увереност ,че той е най подходящия водач и аз съм безкрайно щастлив да изпълнявам всяка

131

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 135 Този вирус не е от групата на Хив вируса. За много вируси има ваксини. А пък за Хив вируса има лечение, което блокира неговото развитие.

130

Анонимен

преди 4 години

За големите форумни специалисти:Смъртността е вероятността да умреш, ако бъдеш заразен с вируса. При този вирус това отнема средно 18 дни. Това значи, че смъртността, статистически, е броят умрели до днес, разделен на броя заразени от преди 18 дни, защото хората, които умират сега, са се заразили тогава. Затова смъртността е по-висока, от колкото си мислите. От друга страна, реалният брой заразени е по-голям от официално потвърдените, но трябва да се отчетат и двата фактора, а не само единия.

129

До 125

преди 4 години

Голема ябълка 9000000 и дето се вика окръг 22 000. 000млн......Тея от голематс сигурно са отпрашили овреме ,но има бая клошари та не се знае точно какво става ....

128

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 133Ако отлагаме заради точка втора от написаното от теб значи бая ще трябва да отлагаме,щото за ХИВ лекарство не могат да намерят от 40 години.Та така.

127

изнервен

преди 4 години

До Тео. Добре ли си? Ти изобщо гледаш ли какво става по света? Или гледаш само БСТ.

126

Анонимен

преди 4 години

До ТеоОтлагаме първо за да могат болниците да издържат и второ за намиране на по-ефективно лечение, което включва изработката на ваксина. Когато има варианти за отслабване на вируса те трябва да се използват. Ти предлагаш директен сблъсък с вируса и който оцелее, той. Това е доста безотговорен подход.

125

гражданин

преди 4 години

До 123 и други подобни "разбирачи". Добре, ти гледаш какви са мерките във ВСИЧКИ ДРУГИ държави (без само Швеция може би)? И те са глупави като нас ли?

124

Анонимен

преди 4 години

До хТи си прекалено самонадеян. Първо проблемът е ,че това не е грип,а коронавирус, второ проблемът е ,че силна имунна система може да изиграе точно обратната роля при някои индивиди, т.нар. цитокинова буря, която е прекомерна реанция на имунната система и може да причини смърт вследствие на вируса и силната реакция на имунната система срещу него. Така че не си неудобен, а само недостатъчно осведомен, а оттам логично самоуверен.

123

Тео

преди 4 години

До Анонимен 127Не съм много съгласен. Това, което се случва сега е да бягаме по релсите и влака да ни гони. Рано или късно ще ни настигне. Ние си въобразяваме, че бягането ще ни даде време(за какво?, ваксина?, лекарства?, по-добро лечение?!?), а в действителност отлагаме това, което вируса рано или късно ще си вземе на порции. Отделно ... съсипахме икономиката си (визирам целия ЕС). Какво, и другата ли година така?!?

122

До спортистите

преди 4 години

Щом сте уверени в имунитета си разходете се до болниците където са приемните за короната и направете антитела.По БНТ1 сутринта един професор рехабилитатор от Александровска болница (от 26 март непрекъснато лекуващ болни от корона вирус) каза че е рано да се каже какви са последствията за тези които са изкарали средно, тежко и леко болестта.Не може да се каже дали в бъдеще белия им дроб ще функционира нормално и дали няма да са податливи и на други заболявания.Още ли сте уверени в имунитета си?

121

Тео до Мео

преди 4 години

Хайдеее ... тоя вече и цивилното население започна да разстрелва ... давай ... да станем като китайците един Тянънмън да си спретнем. Що не ... явно си от тия на които им е кеф, че като влязохме с Румъния в ЕС бяхме на равно, че имахме и предимство, а сега Евростат е категоричен. Кой управлява през това време? Орешарски ли?!?Редно е тия да платят за некадърността си.И ако не ги изгоним по честен път,което след "Костинброд" не знам как ще стане,рано или късно,каквото и да лъжат,ще бъдат изметени!

120

Анонимен

преди 4 години

До ТеоМерките в момента целят именно да се застане встрани от релсите на товарен влак/вируса/, а обратното - да изложиш хората на заразяване без изолация,карантина означава хората да излезат точно срещу товарния влак и който той.

119

Архимед

преди 4 години

7 000 000 българи, по 25 на ден = 280000 дни = 767 години

118

Анонимен

преди 4 години

До Ню Йорк....Леко бе,Ню Йорк е с население от 8,9 милиона жители.Какви 20 милиона бълнуваш? И щото са цъфнали та вързали затова почнаха да ги ровят в масови гробове по осртовите а са едва в началото. Щели след месец да се върнат на работа щото са куражлии,смех,това да не са ти холивудските измишльотини където,, храбрите'' американци спасяват света. То не беше взивяване на астероиди,мисии до ядрото на земята и още една камара глупости,ама греда,това е истинско и се вижда колко струват.

117

х

преди 4 години

Този доктор явно не е чувал за имунитет, а имунитетът се придобива със спорт, рационално хранене и ЧИСТ въздух. Неща, които в момента се забраняват. Аз от 25 години НЕ съм вземал никакви лекарства и не съм се разболявал спазвайки няколко прости правила и активен начин на живот. Гриповете ги изкарвам като леко неразположение за 2 часа вечер и ги приключвам с топло чайче, горещ душ, и пълниценен сън. Авно хора като мен НЕ са удобни на корумпираната ни система за здравеопазване.

116

Добре де

преди 4 години

Ако тука се крием още три месеца щем не щем ще ядем бой и сух хляб докато на бащицата му е кеф.....после ще види че и заемите няма да спасят икономиката и ще ни изкомандва да работим и ако тогава пак ни запраскат пак ли ще сме 3месеца неплатен ? Да той си мисли ,че така е правилно ,ами ако сбърка защото поне 50% от учените твърдят че щом няма лекарства и ваксина има само имунитет .Остава Господ да е с нас и през това време да се открие нещо, иначе подозирам бащицата ще закъса въпреки до

115

Идеалист

преди 4 години

"Но големият въпрос е дали здравната ни система трябва да продължи да бъде търговско дружество и дали доходът на определено лечебно заведение трябва да зависи от бройката преминали пациенти Този модел е порочен и не работи, той трябва да бъде променен", посочи той." Това е най-същественото от интервюто. Това го казаха и 5-те медицински сестри, които бяха подгонени като пилета от агентите на НСО, да ги хванат и изхвърлят. Дариткова ги нарече луди и я порази Ковид 19, БЛС ги обруга.