30

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Грозният като настъпена жаба еврей упорито работи за господарите си бленуващи световно правителство. Но усилията му ще се увенчаят с успех на 31 февруари две хиляди и нннайста година.

29

Йеуф

преди 4 години

Това пак изпълзя. Конпетен по всички въпроси, най паче по зарядното!

28

Анонимен

преди 4 години

Много интересно е как непрофесионалисти съветват Европа как да се вземе в ръце. Защо се дава трибуна на такива е ясно. На кой служат медиите в този случай също е ясно...

27

Българин

преди 4 години

Шаломоне, ти си част от един друг вирус, милиярди пъти по-опасен и смъртоносен за човечеството от Короната. Вирусът, към който приспадат и Шороша и Рокфелер, и Родчийлд, и Бил Гейтс, и Зукербург и още милиони отрочета на гявола, които мразат Исуса Христа. Един легендарен германец от австрийски произход, Бог да дава мир на душата му, се опита да предпази християнска Европа и света от същия този вирус, но за съжаление не успя. После беше затрупан с лъжи, защото загуби битката с най-големите лъжци!

26

Христо Христов

преди 4 години

Психопатите и луканови *** искат още повече диктатура...

25

Патриот

преди 4 години

гнусен противен антибългарин натовец!

24

Анонимен

преди 4 години

Тоя дърт крадлив евреин не е ли време да се разкара от публичното пространство.

23

Expose the nose

преди 4 години

"Авторите предлагат и идея за споразумение, наречено Медицински Шенген, което да гарантира уеднаквени карантинни регулации То трябва да включва необходимите ваксинации ",,,,,,,,,,,,,,,,,Aaa, ясно, евреите знаят кое е най-добре за вас и децата ви - да ви наблъскат с новите отрови - ваксините на евреина Бил Гейтс и да ви третират така, както ги учи сатанисткия им талмуд - като животни. В същото време ще продължат да ви водят и нашественици от третия свят, представяни за бежанци. За разкош!

22

Щирлиц

преди 4 години

За Православието не се е изказвал скоро...

21

Анонимен

преди 4 години

По отчаяните писъци на русофилството във форума срещу Соломон Паси и Атлантическия клуб е ясно, че скоро НАТО ще нaeбе Рашка в поза задна прашка.

20

Анонимен

преди 4 години

Има една група политици които журналистите на Днес не трябва да показвате,но явно вие сте под власта на ГЕРБ,както каза ГЕНКА Шикерова под диктат какво да се пише.Тези политици Плевналиев,СОломон,Доган,Костов и някой други трябва да се спрат от мнения.

19

Койчо

преди 4 години

Много ви се моля да не показвате този защото дразните хората

18

Анонимен

преди 4 години

абе, тоя (паси КОВИД)19 БАЯ СА ЗГЪРЧИЛ......чудя се как плуювну как не се е пръкнал в ефира ???да не е метнал камбаната...?

17

До 21

преди 4 години

Позна. Активен съм и теб бих те надупил заедно с Мони.

16

Анонимен

преди 4 години

До До 16Явно си обратен щом това те интересува преди всичко.

15

Анонимен

преди 4 години

Да няма мигранти. Или да се приемат в християнска Европа само християни с образование и квалификация.Вече има много такива, които могат само даа събират ***.

14

Анонимен

преди 4 години

Ето какво ще се случи Паси и такива като него ще ползват първокачествено здравеопазване, а вие ще плащате като попове и накрая ще ви искат такса вход пред болницата.

13

До 16

преди 4 години

Освен ,че заедно учихте някъв друг контакт( полов) имахте ли с Мони?

12

Анонимен

преди 4 години

Соломон е умно момче, заедно сме учили математика преди 45 години в СУ. Инициативата му е добра и трябва да я приветстваме. А това какво ще кажат русофилите, съветчиците и откровените комунисти е без значение.

11

ужас

преди 4 години

Ама защо давате думата на този вирус ,който е по лош и от короната !