71

Анонимен

преди 4 години

До ТеоАйнщайн не е изобретявал нищо,той само е чел в бюрото за патенти,където е работел, рускинята Мария Склодовска Кюри е открила ядрената енергия и тя умира от лъчева болест,правейки експерименти с ядрена енергия,след смъртта и,американците искат мъжа и - французина Пиер Кюри(който също е учен) да работи за тях,но той отказва, тогава американците го затварят в затвор и го изключват от всякъде и той остава унизен и без работа.

70

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости и дебели лъжи!Ако беше така,досега да са я убили сто пъти!Не знам защо и с каква цел я постват тази статия,но това са абсолютни глупости!

69

където СССР там и тя

преди 4 години

на миризливото бунище на историята, оставило кървави дири на масови убихства, репресии и извращения с човешкия род за да задоволят щебията на шепа диктатори и семействата им.Уви, тази ниско интелигентна *** е една от милионите комунистически зомбита които помагаха на червените престъпници да държат в полу-робско състояние стотици милиони хора по света. Днес те отнова са сред нас, прикрити зад злокобното "русофили" готови да избият българския народ по заповед на поредния кремълски диктатор.

68

Тео

преди 4 години

Ами ... достойна за уважение. Има редица случаи на подобни шпиони от двете страни на барикадата. Хората са вършели това, в което са били убедени, Някои са платили дори с живота си. Да не забравяме, че Етел и Юлия Розенберг реално спасяват света от ядрен холокост, давайки ценни сведения на СССР за ядрената програма на САЩ и позволявайки на Сталин да направи по-бързо ядрена бомба и да откаже САЩ от плана Патън. Иначе до сега можеше *** да ни се смеят на умнотията!

67

Анонимен

преди 4 години

Мелита кукуто.

66

Българин

преди 4 години

Моля, махнете тази шпионирала във вреда на държавата си! Пример за кого са такива?

65

Анонимен

преди 4 години

Комунистическа баба яга.

64

Огърчин

преди 4 години

До Путин ВеликНе ги мисли другите. Ние кво ще правим с тез *** начело.

63

Путин Велик

преди 4 години

Добър вечер драги съграждани!Нищо не ви е наред. Все нещо не ви харесва!Пенсионната възраст увеличихме - вие сте недоволни.Курса на рублата падна - вие сте недоволни.Заплатата също не ви устройва.Конституцията променихме и пак сте недоволни . . .Президентските срокове променихме и това не ви хареса.Постойте в къщи до 30 Април и помислете,а ако не ви дойде акъла посрещнете празника с маскиВсичко най-хубаво!

62

до 63

преди 4 години

Връзките които правиш ми напомнят на връзката между топлийките и сърдечните удари. Фактът е, че колкото повече се произвеждат топлийки, толкова повече е нараснал броя на получилите сърдечен удар.

61

глухар

преди 4 години

Как какво, непейцит напомнят че свършва друсалката и е време за доставка иначе нема бла-бла-бла.

60

Анонимен

преди 4 години

Комунизма не е руски. Измислен е от германски аристократи, доколкото си спомням. Не ми се рови в интернет, но и Маркс и Енгелс са от германската аристокрация, ако не се лъжа ;)А после е засаден в Русия със западноевропейски и северноамерикански пари. И после руснаците го върнаха обратно в Европа и така 50 години... И сега запада го е яд, че Русия ги смаза със собственото им оръжие ;)) Стига сте се упражнявали в демонстриране на историческа неграмотност ;)

59

Ляв

преди 4 години

И какво, тя е разкрита благодарение на мерзкия предател от КГБ Васили Митрохин, какъв ***? Предател недостоен да бъде шпионин. Прес 90-те разнасял куфарчето с откраднатите архиви от посолство на посолство, докато на-после британците благоволили да ги проверят и установили, че са истински. Жалко, че тя е доживяла краха на Комунизма. Социализмът, обаче ще пребъде - добрият, хуманен, демократичен социализъм, който възпира олигарсите от самозабрава и се опитва справедливо да преразпределя.

58

Социалист+

преди 4 години

Завидно! Браво! Да вярваш докрай в правотата на идеите си и да ги отстояваш, и да им служиш е винаги достойно за уважение и подражание! Днес, в тежките времена на Пандемия, уродливите форми на Капитализма отново ясно се проявяват: масова безработица и бедност, липса на здравно осигуряване, незадоволително ниво на медицинско обслужване, спекулативна стокова борса, икономически хаос и безпътица, социална парализа............

57

Комунизма се завръща

преди 4 години

Капиталистическата социална програма и медицинско обслужване ще изтрепа доста хора!След определена граница почват революциите - нали се сещате!

56

Анонимен

преди 4 години

И със чесън исъс праз, от комунизЪмЪт нема спас.

55

Ако им стиска

преди 4 години

Я да кажат кво става на ядрените самолетоносачи на Франция и САЩ, стига с тези пръдни отпреди 1000 години.Но не им стиска.

54

жожи

преди 4 години

Защо ли през парил 2020 година ни информират за някаква пресконференция ор 1999, тоест отпреди 21 години? Чудя се аз!

53

Анонимен

преди 4 години

Всеки сам избира в какво да вярва и как да прекара живота си. Жената така си е избрала, така го е прекарала. Който не му харесва да се оплаче на арменския поп.

52

Анонимен

преди 4 години

Няма какво да гледаш, другарю.Престъпленията се знаят и помнят.И не си ти този, който да съветва, кой какво да пише.Ако си мислиш, че престъпленията на комунизма ще се забравят и няма да бъдат заклеймени - лъжеш си.Таково огромно зло като руският комунизъм трудно се забравя.Наплашиха ко руския народ с инквизициите си.В Русия няма семейство където да няма убити или изтезавани. И ако Путин продължава да се прави че няма нищо общо със геноцида на Русия към човечеството - нищо добро не го чака.