10

Анонимен

преди 4 години

нашата мафия от страх за бизнеса си не поиска ЕБР и сега гледа със страх как ще лъснат схемите на бял свят, една по една

9

Анонимен

преди 4 години

Хитлиристите тръгнали да се подиграват с Италия.

8

Анонимен

преди 4 години

повечето останали хотлеристи пребивават в сащ и южна америка.и българската мафия си чака парите от евро съюза.тез трилиони, както се изрази бат бойки хиляди милярди отиват при милярдерите и мафиотите.а обикновеният селянин си прибира трохите хвърлени от масата на големите и седи с гордо вдигната глава от задоволство нахранен и напит

7

Кочо

преди 4 години

От така написаната статия, става ясно, че от вестника казват, че трябва да има строг контрол над финансите и да се помага по предназначение, нощо лошо не виждам, като честен човек. Министъра на мафията е малко гузен негонен бяга, като казва, че немски вестник призовава, да няма помощ за Италия, което от статията, се разбира, не е вярно. С темповете на възстановяване, Германия след 2 седмици може да има много малко активни случаи, да вземат болните Италиянци директно, без да им дават пари.

6

Анонимен

преди 4 години

Италия трябва да напише с огромни букви във всички вестници: Хитлеристите да не си отварят много, много плювалника.

5

Анонимен

преди 4 години

На италианците им се срина още един мост тия дни, а даже нямаше трафик по него (и по-добре). Смятайте за каква корупция и мафия става въпрос - крадат на поразия парите от европейското финансиране, правителството няма то*ки да се справи, но после реве, че някой бил казал истината. Германия е абсолютно права. Може да е кофти да ти го кажат, те и за нас са писали доста тежки материали, от които ти става супер криво, но това не ги прави неверни - знаем се много добре, а и те ни познават вече.

4

Ами то

преди 4 години

И нашата чака пари от там,но не се обижда,а просто си ги прибира по офшорките.Тия италиянци много обидчиви се писаха.

3

Италия

преди 4 години

... тя кво да се обижда, кат се вижда.

2

antinwo

преди 4 години

Е браво на германците най накрая казаха истината ! Италиянската мафия обявява всеки починал за жертва на този измислен вирус !

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

инай слабата държава е по МОЩНА и СИЛНА и отп мафията стига воля и кураж да я СМАЖЕ а у нас е мафията ГЕРБ на власт