44

Анонимен

преди 4 години

До ВЪН от НАТ и ЕС Идиома в руския. Понеже в СССР всичките голями изобретения на човечеството произхождат от талантливи майстори "самоучка", терминът "сделан" означава направен от руснак, т.е. нещо, което няма да работи. Примерно Путилов и Хлобов, като събрали чаркове от стари фордове направили първият в света автомобил. В по-ново време Калашников, който не разбира от техника и чертежи, конструира проссовутия автомат на военнопленника Хуго Шмайсер.

43

апо

преди 4 години

здравствуйте каскети !!!не късайте рубашките , и *** си пазете , защото както е тръгнало с тях ще си умрете....

42

Значи-

преди 4 години

Данъците за малкия бизнас да отпаднат за три години???Едва ли ще стане,неразумно е, но щом се говори ще има доста облекчения. Добра новина е ,че руснаците за задружни и , че жертвите там са малко.Те ще се оправят. Да му мисли ЕС, никаква дисциплина ,кризата ще се влачи до догодина,не ми се мисли за броя на мървите и осакатените от този вирус и най-вече от,,лечението" му.

41

ВЪН от НАТ и ЕС

преди 4 години

До България в НАТО и ЕСИ какво е това СДЕЛАНИ?!

40

Анонимен

преди 4 години

Руската статистика е като китайската - комунистическа.И през комунизма все ни успокояваха, че всеки момент ЩЕ влезем в комунизма.Ама вместо в комунизма СССР се сгромоляса с гръм и трясък през 90та.

39

Анонимен

преди 4 години

Това, което Русия ЩЕ направи го слушаме вече 100 ГОДИНИ.Кога ще чуем какво Е направила?

38

Анонимен

преди 4 години

Има ли някой да вярва на руската Статистика?НЕ

37

водач на МПС

преди 4 години

Спокойствие и здрава манджа ! Не се вълнувайте чак толкоз ! Ще има още един Владимир ! Освен Владимир Путин. При когото Русия ще преживее своя Ренесанс в много отношения !

36

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно, че доверието в Путин е 55%.То е 110 %Даже повече.

35

Анонимен

преди 4 години

в руси явчеря заразени 1000в сащ вчера починали 2000да се оправятстига сте занимавали хората с проблемана краваршингтон- русия и китайняма назад- америка не тие непотопяимия самолетоносач до който воините стигаха само като кораби със злато от воюващите страниимаха късмет че нямаха граница с хитлерщеше да ги наака за една седмица

34

Анонимен

преди 4 години

... От лични наблюдения смятам, че русначетата затъпяват...------------------------------------------------------------В България да не е по-различно? Даже е по-зле, че са затъпели и зрели хора, като гледам коментарите и възторга от действията на кютюкаа от Банкя

33

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Руските маски приличат на сделани. Маските им на азиатските диваци са толкова качествени като Москвичите и Ладите

32

Анонимен

преди 4 години

абе стига с тая пропаганданадминахте гьобелсполовин милион болни в америка те се занимават с русияи платените тролонани.сти веднага започват да се празнятрусия това русия онова - що не им кажете че визите няма да паднат и след 30 годешно чаканеда не се напъват толкова- защот и на вас бок.луц.и не ви трябватте са за колониите като българия да гарантират загниването

31

Московские новости

преди 4 години

До ДртПрчТи какво пак си се загрижил за Русия? Явно нямаш друга освен ден и нощ да се занимаваш само с Русия.

30

Анонимен

преди 4 години

Тази пандемия ще укрепи дyха на руснаците в извечната им борба със себе си. Кво е това почивки в Турция и Египет всеко лето! Я там по каминяците в Клим и Магадан.

29

Анонимен

преди 4 години

По ме интересува в Украйна какво е положението.В Русия е ясно ,че пак ще е"полная ***" и "опят обосрались".Га га га.Слава УКРАИНА.

28

Анонимен

преди 4 години

Руската рубла живна след новините за съгласието на Русия и Саудитите за спасяването на американския сланцев отрасъ Получава се, че колкото повече нефт произвеждат САЩ, толкова повече е стабилна рублата.

27

Блядомраз

преди 4 години

Фашия както винаги е "държава-тумор" на световната карта.Да си стоят в Азия при останалите азиятци като тях, по-далеч от такива - по-близо до цивилизацията.

26

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ползват противогази, руснаците имат поне 250 милиона противогаза останали от времето на СССРе.

25

ДртПрч

преди 4 години

До АнонименВинаги