60

Krom

преди 4 години

Да, страшно е. Това нещо не е с естествен произход. Мутира непрекъснато и се променя спрямо условията. Перфектното биологично оръжие. Не зная кой го е създал, както и Вие вероятно не знаете, но не това е плашещо. Плашеща е целта за която е създадено.

59

Анонимен

преди 4 години

Дрън дрън ! Пропаганда !

58

славянин

преди 4 години

Не само медиците, а всички ''учени'' тепърва ще се смайват каква чистка я чака планетата и ''цивилизацията'' на хомо ''сапиенс''! Както бях цитирал в един мой пост по-надолу цитат от Библията: ''когато слепци водят слепци, накрая всички падат в ямата''! Слепците-политици и слепците-учени водят сляпата биомаса към края на тази ''цивилизация''! Целият 21-ви век ще бъде чистка на планетата и ''цивилизацията'', а след чистката около 2080-та на Земята ще останат около 120 милиона души!

57

До 60

преди 4 години

Въпрост е, че аз съм по- свободен от теб и не съм обременен партийно. Интересува ме само българите да са добре и България да върви по правилния път.Иначе, мога да живея където си искам, но аз искам в България. За мен тук е пефектната земя.Ако се усещаш като американофил, русофил и какъвто и де е "фил" нали му знаеш реда? Бохчичката, и ако няма кой да ти прасне един шут за изпроводяк, обади се!

56

АнонимеН

преди 4 години

..... ВЕЧЕ Е С НЯКОЛКО НОБЕЛОВИ НАГРАДИ ! ЗА КЛИМАТА ЗА МИРЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА С ПРЕНАСЕЛЕНАТА ЗЕМЯ

55

Пенсионер

преди 4 години

Много е страшно. Бог с нас.

54

Анонимен

преди 4 години

Не `медицинската система на САЩ`, господине.Става въпрос за `медицинските системи във всички страни`Но понеже в лишчето пише, че САЩ трябва да се плюят - давай да плюем.В Китай продължават да излизат данни, че както се хвалеха, сега на много места има заразени.Айде поне веднъж пред пандемията се смирете и спрете де плюете.

53

Анонимен

преди 4 години

Имах Московец- Мохер страхотна кола. Всички бегаха от нея...

52

невероятно,но факт!

преди 4 години

Смайващо и плашещо е и нещо друго -колко неадекватна/неподготвена се оказа медицинската система на САЩ относно справянето с такава епидемия!А тази система някои хора ни тикаха в очите като най-съвършената !?Интересно е и това ,че институтът Джон Хопкинс ,където работят наистина страхотни специалисти,в една класация през декември 2019 поставя САЩ на първо място по подготвеност!? За мен това е трагично разминаване и удар срещу досегашните авторитети!

51

анонимен

преди 4 години

ВСЪЩНОСТ В МОСКВА ИМА МИГРАНТИ И ЖИВОТЪТ НЕ БИЛ НИКАК ЛОШ, НО НАЛИ ТРЯБВА ДА ПЛЮЕМ!? НЕ СЪМ РУСОФИЛ, НО СЕ ПРЕКАЛЯВА С ТЕЗИ ПОДИГРАВКИ И ПРОСТАШКИ ИЗРАЗИ ОТ СОРТА ЖУЖИ И ТЕМПОДОБНИ!

50

Анонимен

преди 4 години

Бай *** не вярва на тази новина...Както и на всички останали с които му ограничават алъш-вериша и "свободата ".

49

анонимен

преди 4 години

Не сте справедлив към учените - много болести наистина са изкоренени, и човек живее повече благодарение и на медицината. Все пак учените са открили електричеството, разработили автомобила, който използувате всеки ден и какво ли не.....Все пак има мнооооооого неща за откриване, стига да не се изпотрепем в ядрена война......

48

Анонимен

преди 4 години

Аз не харесвам САЩ но не харесвам и Русия. Какво правим сега? Заслужавам ли да живея някъде си ...Където ти кажат кадровите демократи и любители на генерала с твърда ръка и желирано тяло, там ще живееш. Няма хък, няма мък.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонименне бягат в русия че законите на русия за мигранти е много сурови няма шанс да почнеш на работа като турист можеш да влизаш в русия не възможно е мигрант от европа да си намери работа

46

Да изследват

преди 4 години

Имат и квалифицирани специалисти, и научни центрове в изобилие. Може всякакви фактори да са повлияли. В САЩ много се прекалява с анбиотиците, затова в болниците често има инфекции от резистентни бактерии - като се добавят към пораженията от вируса, човека направо го отписваш. И в хранителните продукти доста прекаляват с разнообразната промишлена химия, това също не подобрява здравето. Като добавиш и почти пълната липса на ваксиниране с БЦЖ, картинката става мрачна. Имат си учени, да действат.

45

До 57

преди 4 години

Аз не харесвам САЩ но не харесвам и Русия. Какво правим сега? Заслужавам ли да живея някъде си ...

44

До 13

преди 4 години

Ами че ваксините и сега са безплатни бре, промит чугунен мозък. Пък ти чакай някой с шутове да те отведе до джипито

43

Анонимен

преди 4 години

Никога не били виждали подобни бързи влошавания на болестта!Явно не им се е случвало да лекуват заразени с изкуствено създаден вирус от някоя военна лаборатория!

42

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден взлиам в една група която се борила за излизане на България от ЕС и НАТО и като разгледах от къде са писачите :) всичките са в страни от ЕС и НАТО никой от Русия :)))) що така бе :)))

41

Анонимен

преди 4 години

Винаги ми е било много забавно да чета коментари относно САЩ или запада като цяло от балканските ни селяни които още бленуват русия ... пълна скръб сте :) интересно защо никой не бяга към Русия ми все към този прогнил запад...