20

някои не мълчат

преди 4 години

Aдвoкaт Гунчeвa пoдaдe cигнaл cрeщу Бoриcoв, Aнaниeв и Мутaфчийcки зa вcявaнe нa пaникaПрeмиeрcкитe думи cлeд 2-3 ceдмици щe cмe в aдa възбудили нeocнoвaтeлeн cтрaх и пaникa в гoлям брoй бългaрcки грaждaни, пишe Гунчeвa

19

Анонимен

преди 4 години

Либерасто-комунистически простотии, нямащи нищо общо с медицината, да не говорим за обективната истина.

18

Скептик

преди 4 години

Не знам кой е създал и пуснал вируса, но ако Китай не беше го съобщил ние и до днес намаше да знаем за него. Както и останалия Свят. Нито по обща смъртност. Нито като засегнати наши познати. Нямаше да има паник щаб. Нито тези упражнения по хуманизъм от доказани ***. Жертви на пневмонията бог да ги прости.

17

някои не мълчат

преди 4 години

До Кога Акад Петър ИвановГАДНИ, ПРОСТИ, НАХАЛНИ И КРАДЛИВИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ СЕЛЯНИ-СОФИЯНЦИ, ЕВНУХОИДНИ ГЕНЕРАЛИ, АЛЧНИ ГЕРБАДЖИИ И КОМУНИСТИ, ДОКТОРИ-МИЛИОНЕРИ, АГЕНТИ НА ДС, БАНКЕРИ-ИЗМАМНИЦИ, ГЛУПАВИ КРЯКАЩИ *** И ХЕКИМЯНЧЕТА, ДА ВИ КАЖА:АЗ СЪМ СТАР, НА 75 ГОДИНИ.НО АЗ НЕ СЪМ ЖИВОТНО!

16

Кога

преди 4 години

ще видя аз статия от вас за, платена журналистика, патерица на властта. Единствененото, което се пише тук са простотии изсмукани от пръстите!!!

15

Амидофен

преди 4 години

Не, това е намек за това, което става в момента.

14

И при нас е същото

преди 4 години

Чунким и при нас не е същото: премиерът ББ видя в националния кризисен ( наречен от премиера "оперативен") щаб и лично в проф.ген.Мутафчийски конкурент на своя рейтинг и сложи като противовес на НКЩ т.нар. Консултативен съвет към премиера начело с бившия неизпитващ добри чувства към генерала-лекар - проф.К.Костов.Още на третия ден доц.Мангъров от Съвета започна да тича по ТВ предаванията и да настоява за бързи тестове и преминаване на ако не се лъжа на 80% от хората през лека форма на заразяване

13

Анонимен

преди 4 години

Предполагам намека е, че щом е от векове, не трябва да ни изненадва.Ама вече не ядем хора, нито ги бесим по площадите(все още).

12

сега и повод имаааа

преди 4 години

Правителството единодушно удобри водещия Китайски опит:"Тези, които не cи пpизнават, че имат температура, са врагове на народа!"Ако излизаш, ще ти счупим краката, ако протестираш ще ти избием зъбите!"Тестовете не лекуват,само куршума лекува заразените!""Да не оставим нито един трудещ се да умре без лекарска помощ!

11

Анонимен

преди 4 години

Не само лекарите!Който е срещу властта винаги е бил гонен, мачкан, репресиран и убиван!

10

Анонимен

преди 4 години

Китайската "демокрация" усилено се промотира в целия свят. В България привържениците и, случайно или не, са на власт в момента.

9

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

мафия

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ама, моля ви, недейте да се присмивате на Китай ! Там все пак има някакво оправдание. Милиард и половина народ трудно може да се управлява успешно по друг начин, освен с диктатура.Всъщност Китай и до ден днешен си е с еднопартийна система и се управлява от Китайската комунистическа партия.Сиреч не може да обвиняваме Китай нито в двойни стандарти, нито в лицемерие. По-интересно е у нас какво е положението.Останали сме 5-6 милиона човека, а живеем при диктатура.Срамота е нашето, не на Китай.

7

Анонимен

преди 4 години

До Тръмп 2020В Сталинисткия СССР - също."Дело врачей".Параноята на таварищ Сталин придобива космически висоти.

6

Има Нещо Гнило

преди 4 години

Този вирус като е толкова "лаком" как така е спал цели 5000 години как не е исъхнал!?

5

95573

преди 4 години

Недоучилите, 19 век започва от 1800 г. Революцията, за която споменавате е през 1848 г., а не 1948 г. Дреболии, но издават липса на професионализъм, липса на самокритичност и наличие на огромна доза самонадеяност.

4

Анонимен

преди 4 години

Политиката е психопатологично отклонение.

3

интересно

преди 4 години

И сега кой ще е за бесене- пожарникар-генерал ,или лекар- генерал !

2

Тръмп 2020

преди 4 години

Имате Предвид в Комунистически Китай, нали?! Аз другаде да Арестуват и Екзекутират Лекари, не съм Чул!

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ЩО ТО Е СЪЗДАДЕН В ЛАБОРАТОРИЯ