125

ууу

преди 4 години

До Чета,четаВ "Небесното царство" ще висиш на златен клон, с листа от зелени банкноти.

124

АНТИ

преди 4 години

Нали скачахте за капитализъм ?!Получихте вълчи капитализъм = уродлив капитализъм по новобългарски, обаче.При сегашния ни капитализъм, са най-нормални, кризите, фалитите и безработицата.Много българи ще разберат, какво е да си професионален безработен.

123

129,

преди 4 години

Че ако Галъп не изпълняват, познай колко време ще им се възлагат и заплащат проучвания!

122

Четеш?

преди 4 години

Какво четеш?Касовата бележка на киселото мляко ли?За толкоз дано ти стига...

121

Анонимен

преди 4 години

Интересно как Галъп правят такава стъкмистика, а коментарите сочат коренно различно нещо, както и анкетата на сайта....

120

Чета,чета

преди 4 години

коментарите,бедни били,гладни били,фалити, безработица.Ами,като сте бедни и гладни,безработни *** бе!В Небесното Царство,всички гладни,ще бъдат нахранени.Тъкмо малко да намалеят бедняците-бачкатори.После идват роботите.Да не сте бедни,а богати,кой Ви е виновен за мизерията?Да не сте,се раждали,естествен подбор се нарича.По-добре от 6.5 милиона население,да останат само 2 милиона,ама с пари.Не смейте,да плюете Борисов!

119

избирател

преди 4 години

Тези анкети,ако не са ВЕРНИ,са поне ЗАБАВНИ!!!Аз се смях от сърце,на цитираните проценти....

118

ууу

преди 4 години

До АнонименСега ще ти сложат минусите. Защото не могат да те дръпнат надолу.

117

Анонимен

преди 4 години

Нормално - *** народ - овчо мислене. Строгостта няма връзка ни с интелекта, ни с нуждата, ни с адекватността.

116

Анонимен

преди 4 години

Че то хората с високо айкю по принцип са си малцинство. Та - нормално е. А и проучването е като за тези, с 20 % такова - питане дали мерките да са "строги", а не "адекватни". Щото строгостта, която е неадекватна, е вреда, ама *** го обясни на овцата. Тя ще те гледа, ще предъвква и ще си мисли, че "адекватни" е нова трева за пасене.

115

ууу

преди 4 години

До АНТИИли за години?

114

Анонимен

преди 4 години

Вероятно са анкетирали 10 души, членове на МС или на МЗ и каквото и да са казали, накрая кукловодът е обобщил цифрите.

113

Анонимен

преди 4 години

И да е вярна цифрата, в което много се съмнявам - стъкмисването на цифри го могат и малките деца, а у нас то се прави редовно, затова и малко хора вярват на подобни статистики, то следва да си припомним, че стадото не се слави с особено много акъл. Пример са резултатите от изборите.

112

Анонимен

преди 4 години

Никой не ме е питал, но ще кажа, че "за" тези мерки са недоучили паникьори, които не знаят езици и не могат да се информират обективно от истински новини. Ако можеха, то щяха да схванат, че у нас положението не е дори за епидемия - толкова малко са бройките болни /не заразени - дано се научи българлинът да прави разлика/ и починалите, които всъщност страдат от сериозни други основни заболявания и си умират от тях. Дали с помощта на този или друг вирус - това е логична последица от състоянието им

111

Китай са

преди 4 години

Милярд и половина бе... И ако не бяха мерките за соц. Изолация и бяха за стадния имунитет колко щяха да са заразените.... Около Милярд само там! Идиото Ха ха ха

110

Анонимен

преди 4 години

Наистина за тези 23% с проблеми в психиката трябва да се вземат адекватни мерки, като се намерят психолози с опит и да им бъде направена онлайн терапия..Журналистите утре да предложат това на Мутафчийски.

109

Василев

преди 4 години

Селяни прости, търговската война между САЩ и Китай навлезе в нова фаза, в която и двете страни ще търпят загуби и ще се сриват производства и цели компании!Зад САЩ е ЕС, който ще слуша и ще спазва карантината толкова , колкото е необходимо за да се сринат китайските корпорации, които само в този момент търпят загуби с 40% с намалени производства и пазари!Залогът е голям, това е конспирация, както винаги са били световните войни!Селяни прости, вашето обедняване е неизбежно!Агент Матисън!ЦРУ!!

108

Анонимен

преди 4 години

България се справя доста добре сравнена с Испания, Италия, САЩ, Великобритания или смешна русия.

107

АНТИ

преди 4 години

Българи, имате ли бели пари за черни дни ?Проблеме е, че ви трябват бели пари за черни месеци !

106

Анонимен

преди 4 години

Не гледай лятото през прозореца, вземи "имодиум".............