24

Анонимен

преди 4 години

Нашите надежди са с тях.

23

Анонимен

преди 4 години

До TotenkopfВзели са 24 милиона, за да правят маски с прегорели черупки от кайсиевите костилки?!Чухме за тези костилки, но да им дадат за това 24 милиона?!Е, много "евтино" ни излиза тази БАН! И все реват за още пари!Интересно, какъв е икономическият ефект от "усвояването" на тези 24 милиона?Някой държи ли сметка за това?

22

Ясно като бял ден

преди 4 години

... Вероятно разработването на ваксини ще се финансира като "голямо перо"от този проект ...... вероятно ще се пренасочат и средства от Оперативната програма "Наука и образование за интелигентен растеж", каза доц. Петрова ...Разбрахте ли сега за какво става въпрос? Доене на парички, това правят. Но за резултати трябвало доста да се почака, защото процесът бил продължителен.Колегите ви по света отдавна вече ще са го разработили ***, како. А вие ще сте се пенсионирали, но изпапали парите :)

21

Смях

преди 4 години

поредната партенка от БУДА. Нали според него сме най-великите

20

Защо не изцяло?

преди 4 години

... разработката на българската ваксина е ЧАСТИЧНО финансирана от института "Пастьор" в Париж ...Ако наистина правеха нещо стойностно, този институт нямаше ли да финансира разработката им изцяло?! Знаем що е то институт "Пастьор", възможностите му са огромни!Но отговорът се крие в друга фраза, изречена от нашенската директорка - оглавяваният от нея институт и парижкият институт от дълги години членуват в една мрежа от сродни институти. Чужденците знаят какво представляват нашите "гении".

19

Totenkopf

преди 4 години

В целия свят разработват ваксина и не могат, китайците разправяха, че били измислили още в края на февруари, оказа се фейк, както много други неща. Та точно нашите синодални старци ли ще измислят? Колкото измислиха маските със костилки от кайсия и прибраха 24 милиона, толкова ще измислят и ваксината, ама ще усвоят милионите. Гешев къде си?

18

Анонимен

преди 4 години

През януари тази година същият този Андрей Чорбанов пак даде интервю и каза, че разработват лекарство срещу рак.Това сигурно им е тактика. От време на време да напомнят за себе си и да твърдят, че правят нещо, но не се знае кога ще има резултат.

17

Преди 10 години,

преди 4 години

когато имаше опасност да ги закрият, ореваха света, че техен учен разработвал лекарство срещу рак и дори го показаха по телевизията. После поне в 7-8 вестника и в различни новинарски сайтове се появиха възмутени и подигравателни опровержения от лекари, които бяха информирани претенциите на този учЕн да лекува онкологично заболяване с извлек от билки.Преди няколко години пак заявиха, че вече са на път да създадат лек и срещу рак, и срещу СПИН. Но не се знаело през кой година ще стане това.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Голяма част от институтите на БАН имат само един "присъствен" полуден - вторник следобед. През останалото време били събирали материали за научните си публикации. Някои от тях твърдят, че произведенията им ще са готови чак след 15-20 г. Ама те ще се пенсионират след 10 г.Направи си изводите.

15

Анонимен

преди 4 години

Да правят нещо, че иначе трябва вда стоят в къщи. Сега поне заплатата ще е гарантирана.

14

Другари от БАН

преди 4 години

Изчакайте кайсиевата реколта от 2021 г., защото тазгодишната се провали.Догодина, ако е рекъл Господ, може да има кайсии. Ще печете черупките на костилките им и ще произведете суровина за направата на филтриращо вещество. По този начин може да успеете да сте полезни с нещо, ако не се скарате и не провалите всичко, както става в 99% от случаите при вас.Но до юни 2021 г мирувайте за Бога и не пипайте скъпата апаратура, която купуват за вас с парите на данъкоплатците, за да не я повредите!

13

Анонимен

преди 4 години

Колкото има ваксина за СПИН и ХИВ?!Пълната изолация е най-доброто нещо, което трябва да се направи. Който може да си го позволи, да не се помайва!

12

Анонимен

преди 4 години

Дори и да се открие нещо ефективно, ще минат години докато се определи дозата за различни случаи. Това е нещо ново и има наблюдение не само за странични ефекти. А и вируса мутира и става по-сложно. Това не е някакъв филм да свърши за 2 часа всичко.

11

Анонимен

преди 4 години

Нямам търпение, да си бия тази ваксина и ваксината на Бил Гейтс ! Нищо повече няма да ме лови :D

10

Джендю

преди 4 години

Залагам си космите на дупето, че нищо няма да произведат накрая!? Само лапат средства и имитират работа....

9

Анонимен

преди 4 години

Да наблегнат на краставото лекарството, нали австралийците бяха казали че било много ефективно. И според мен лекарство е по-добрия вариант от ваксината.

8

Анонимен

преди 4 години

Ще чакаме ваксината на Бил Гейтс.

7

Анонимен

преди 4 години

ВАЖНОТО Е ДА СЕ НАМЕРИ ЛЕКАРСТВО И ХОРАТА ДА ТРЪГНАТ НА РАБОТА НЕ Е НАЙ ВАЖНОТО ВАКСИНАТА НА ТОЗИ ЕТАП ВАЖНО ДА ИМА ЛЕКАРСТВОНО ТО КОЙТО ДВА ПАРИТЕ ТОЙ ОПРЕДЕЛЯ ПРИОРИТЕТИТЕ

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонименвирусът мутира , но ракията остарява и се подобрява

5

Елемаг

преди 4 години

Пак ли сушени кайсии с минерална вода?