23

до 21

преди 4 години

Да ти кажа ние всяка година имаме традиция- 3 седмици сумарно работим от морето. 1- юни месец, 1- август, 1- септември. Взимаме си вила в Гърция или Испания, Италия на брега на морето с добър интернет и пей сърце. Е, случвало се е от там да имаме много работа и нямаш удобството на офис, но се справяме. Даже сме работили от моторници под наем. Абе, кеф е да работиш в компания с мислене тип Силициевата долина. Доста такива има вече в София, развиваме се. И заплатите станаха 5торни от преди години.

22

Анонимен

преди 4 години

Всяка интелектуална професия, като изключим лекари, пожарникари, съдебни дейности и подобни може да се върши от вкъщи. Полицията- не я броя, има си дрончета, които да помагат. Аз съм мениджър на няколко екипа програмисти и ходим с офиса главно да се видим, да поиграем тенис на маса, да обядваме, абе- да се забавляваме. От край време си работим от вкъщи поне едно 2-3 дни седмично. При грипни епидемии- с цели седмици. Не знам защо плащаме 90 000 евро месечно за наем на офис и паркоместа даже.

21

друг хакер

преди 4 години

до Хакер-програмистТака е, аз работя от вкъщи от 8 години и се пропих яко.

20

Анонимен

преди 4 години

До ИванМного правилно.Нека бъдат 1000 години.

19

Анонимен

преди 4 години

Кой може да се позволи да работи от вкъщи ???Що за професия е това... Егати и работата са имали хората преди пандемията, че чак от вкъщи да могат да си я работят !Музикантки на шефа явно !

18

аа

преди 4 години

ще работите ако имате работа

17

Иван

преди 4 години

До 18 - IT. Така нареченият AI, е статистически анализ и не може нищо да измисля, твори или да се самосъздава. Това което идва е масова автоматизация, която ще намали нуждата от ръчен труд. Мисловният труд няма да отпадне в следващите 100 години.

16

Отговор

преди 4 години

До Българин 1 20 В никаква ситуация не желая БСП и Нинова.

15

Генчо

преди 4 години

Откакто работим от дома, почва да се размива работния ден. Често се работи по 10 часа, без някой да те кара и да разбереш. Освен това липсват разговорите с колегите, които са поне 1/8 от работния ден. Отдавна има фирми, които са изцяло разпределени, без офиси. Сметнете колко спестяват ако имат 300 служителя, нямат офис, не плащат за ток, компютри и офистехника. В някои дори служителите не са на трудов договор, ами се водя подизпълнители, сами си решават дали ще платят данъци.

14

Българин 1

преди 4 години

Желаете ли в тази ситуация управляващи да са БСП с Министър Председател Корнелия Нинова?

13

Българин 1

преди 4 години

Половината свят бил блокиран,е как е възможно!У нас за това са виновни ГЕРБ и Б.Борисов,а интересно в останалия свят кой е виновен!?КОЙ!!!

12

IT

преди 4 години

И на ИТ сектура му се вижда края,само програмисти ще останат до последно докато АI не почне да се самонаписвам,и филма спира тук :) около 5 години макс

11

Анонимен

преди 4 години

Глупости!

10

Анонимен

преди 4 години

Както е казал народът, всяко чудо за три дни.

9

1234

преди 4 години

Дресират ни като животни

8

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Махмурлука не е състояние в което човек трябва да дава мнение по каквито и да е теми.

7

Иска ти

преди 4 години

се, Павеле, ама няма да стане! Подценяваш човешката глупост. Ако беше толкова лесно, това трябваше да е станало преди 10 години поне.

6

HeinrichHimmler

преди 4 години

Има ли гладни, защото скоро ще трябва да ядем краля слънце ! Тик-так , тиквата го очаква небитието !

5

Анонимен

преди 4 години

Ще си бачкаме като преди като отмине това.

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

хрисима и добра мутра няма а пост 4 колега пиши на БЪЛГАРСКИ в БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЕШ дори ГУГЪЛ ПРЕВОДАЧ не може разчете какво сте писали нищо лично просто мнние