28

Гърч и ниски доходи

преди 4 години

Абе какво му мислите, теглете бързи кредити!

27

до 23

преди 4 години

Няма такова понятие като "глоба" в кодекса. Нито можеш да ми промениш работно място, работно време и характера на работата без може съгласие - няма да подпиша анекс. Говориш пълни тъпотии, некомпетентно и необразовано, както повечето работодатели.

26

Анонимен

преди 4 години

До АхаНищо не можеш да докажеш. Това са само част от "икономическите лостове". Няма толкова символи но бъди сигурен: Крив ще те направя.

25

Аха

преди 4 години

Глобите са незаконни. Работа след работно време се плаща по 1.5, можеш да ме местиш от едно на друго място ако ми промениш трудовата характеристика и аз се съглася. Друго? Знаеш ли какви са глобите после? Знаеш ли, че после трябва да ги платиш? После служителят като те осъди, нали знаеш, че може да даде на колекторска фирма да си събере жадълженията ако поиска, а някои колекторски фирми ще ти фалират бизнеса и ще ти запорират всичко?

24

До 22

преди 4 години

Уволнението е едно, съкращаване е друго. Иначе става като компютри и компоти.

23

Анонимен

преди 4 години

До АхаЩе те спукам от глоби. За каквото е сещаш и каквото не се сещаш. Ще те викам на работа 10 мин. преди да тие свършила почивката. Ще ти местя работното място на слънце на студ и на течение и т.н. и т.н. докато не се махнеш сам ...по скоро отколкото си мислиш

22

Мен

преди 4 години

До ха-ха-хаааПо взаимно съгласие ако не си съгласен трябва да си кръгъл iдиot за да подпишеш.

21

До 19

преди 4 години

И как ще те махне по взаимно съгласие ако ти не си съгласен? Той така утре може да ти даде да подпишеш, че му дължиш 100 000 евро. Ти ще подпишеш ли?

20

Мен

преди 4 години

До АнонименМи работодателя ще уволнява като няма работа. А и за работника е така по-добре. Отива и си взима гарантирано обезщетение една година. Като се оправят нещата пак ще си намери работа. Стига сте ревали.

19

от ЩАМа

преди 4 години

В името на новата икономическа криза трябва да стиснем зъби и да затегнем още малко извънредните мерки, иначе току виж ни се разминала.

18

Аха

преди 4 години

С минуси не става. Айде ми обясни как ще те уволни работодателят без да е спазил закона?

17

ха-ха-хааа

преди 4 години

До 15Много лесно баце, пише по взаимно съгласие и чаоооо...........

16

Анонимен

преди 4 години

Така ще е , за 20 умрели и 500 с кашлица 300 000 без работа. Нои ще се срине. Но като се оставя стадото да се води от некадърни ченгета.

15

Анонимен

преди 4 години

Безработни, не се плашете! Бате Ви Бойко ще Ви включи в молитвите си за просперитет на БГто.

14

ЦИНИК

преди 4 години

Спуках те ли гумите гражданята? Нъл зарязахте селата и додойти у градовете за по добър дживот?Сагъ ривете,оли ко ша прайм!

13

До 8

преди 4 години

И как ще те уволни работодателят без причина и без да е спазил закона?

12

Свински=COVID!!???

преди 4 години

Щамът H1N1 не е зоонозен свински грип, тъй като не се предава от *** към хора, а от хора към хора по въздушно-капков път.Най-честата причина за смърт е ДИХАТЕЛНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ.

11

Анонимен

преди 4 години

До До 5Дано но преди "настоящата ситуация" имаш едни 10 години на нищоправене... Тях защо ги забрави ? В историята за 10 години държави са ставали от аграрни космически такива....

10

До 11

преди 4 години

Ю а рили стюпид Гай.Екстримли стюпид.

9

Джон

преди 4 години

Това са тарикатите, работили в чужбина. Идват със заразата и с намерение да взимат дебели обезщетения за безработица, защото са бърсали *** и брали къпини за нищожни пари в чужбина, но достатъчни за да източват максимално нашата система за подпомагане!