401

Анонимен

преди 4 години

Доцент Мангъров не е от ГЕРБ и затова не ги разбира нещата.

400

Анонимен

преди 4 години

Този пак ли се обажда от гетото ?

399

Влад

преди 4 години

Айде махайте го тоя вече , че освен спорови и караници , нищо полезно не създава. ВРЕДЕЕЕЕЕЕН.

398

Анонимен

преди 4 години

Мангъров е по-досаден и от ***.

397

Анонимен

преди 4 години

До Анонименслушайте доцента той не ви мисли лошото и е компетентен колкото и да го плюяткое му е компетентното бе приятелю? Все повтаря, че като се зарази 70% от стадото и епидемията ще спре. Защо според тоя Мангъров при 82 000 заболели в Китай епидемията спря? 82 хил колко процента са от 1,5 млрд китайци? Аз на тоя Мангъров ли да вярвам или на китайците, който блокираха 11 милионен град и решиха проблема?

396

Баце

преди 4 години

До СмедарчинаБаце тва е напълно възможно, но аз съм голем привърженик на говоренето по същество, и там става ясно кой колко разбира. Засега ти си в позицията на Цесекато след 0:7 срещу любимия отбор, кога техния треньор обяснева, че са "имали шансове" в мача. И така.

395

Анонимен

преди 4 години

До Илиянвсе повече се налага управляващите да отговорят на въпроса какво правим след 13 маай.и ти си като мисирките, дето всеки ден питат едно и също. Колко пъти да ви казват, че в края на месеца ще е ясно как вървят нещата и най-вероятно ще разхлабят мерките.

394

Баце

преди 4 години

423Баце, може би си говорим за различни неща, но къде прочете, че системата В МОМЕНТА е пренатоварена? Целата приказка за карантини, подсигурявания и пр е за да не се стига до тва.Теа дето искат да помогнат могат да го направат, но тва нема нищо общо с медицинската система.Ако куца нещо с инфото тва е са вашото инфо, щото аз проблеми с инфото немам. Човек си решава с кво инфо да работи в зависимос колко му е акъла, така че не поемам отговорнос ако вервате на знахари, врачки, конспиратори и пр

393

Смедарчина

преди 4 години

Баце от нищо не разбирош.

392

Гани

преди 4 години

Защо се отказа ***.

391

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"стаден имунитет се придобива чрез ваксина, дофторе" И понеже няма да има ваксина поне година още - ще се криете по дупките толкова ли.

390

Анонимен

преди 4 години

Един от малкото свестни, няма как да оцелее при ***.

389

Голем Смех пада

преди 4 години

Цар Тиква коли, цар Тиква - беси! Тиквенистан е най-демократичната държава в света!

388

тоя

преди 4 години

е провален политически по добре да лекува хората без рушвети.

387

Илиян

преди 4 години

Ограниителните мерки ни спечелиха малко време, но все повече се налага управляващите да отговорят на въпроса какво правим след 13 маай. Проблема е че няма никаква стартегия и ясна мисъл. При удължаване на ограниченията ще се случи това което казваше моят прадядо че ЕДНО ГОЛО ЗДРАВЕ СИ Е ЖИВА БОЛЕСТ

386

Анонимен

преди 4 години

До Закон божиДа, готвят Мутафчийски за полит-кариера, но за него ще гласуват предимно *** мозъци.А за съжаление, такива има много на територията...

385

Анонимен

преди 4 години

Не съм запозната, бе Баце. Но, както сочи официалната информация, болните са общо към 500, 200 са в болници в различни градове, от тях 20 са в интензивни отделения. Това ли е ужасният брой заразени, с които системата не може да се справи. Ако е така, нямам думи за такваз система. Нещо куца - или информацията, или системата.Хич не си скъпя животеца, да ти кажа, ама да ме правят на канарче, не приИмам!

384

ДЕ

преди 4 години

Та се питам дали наистина не се дейстава првило, какаво се опита да каже този човечец че неговата теза е правилната?! Струва ми се че е само теоритик . И както знаем теорията е доста различна от практиката. :)))

383

Анонимен

преди 4 години

Кой е здрав кой вирусоносител само с изследвания слушайте доцента той не ви мисли лошото и е компетентен колкото и да го плюят

382

Анонимен

преди 4 години

До ... (399)И как познаваш кой е здрав и не е вирусоносител?