47

тетка

преди 4 години

Ами учат повече защото родителите взеха задълженията на учителите,само не и заплатите им..

46

Анонимен

преди 4 години

Оправете тая платформа школо. В 9.00 като се натоварят всичките деца, това нещо едва не се разковава.

45

Анонимен

преди 4 години

Вълчев: При електронното обучение децата учат дори повече-------------Въййй..., що пара шъ спестим от даскали и училища!Пък и насилието по училищата шъ изчезне...Е, верно, хлапетията няма да мой дъ пише много добре, мъ затуй пък ще щрака по клавиатурата със "светлинна скорост"!

44

Бандит

преди 4 години

Блажени са вярващите ...!

43

Анонимен

преди 4 години

Децата стоят постоянно на сматфоните и таблетите, поне да научат нещо. Ако искат разбира се.

42

Анонимен

преди 4 години

Този се оказа един от най-разумните министри в това правителство.Един от малкото,които отговарят за поста,който заемат.

41

смешници

преди 4 години

ТОГАВА ОТ НОВАТА ГОДИНА ДА СЕ ПРЕМИНЕ САМО НА ОН ЛАЙН - ХЕМ ПО-ЕВТИНО, ХЕМ ПО-ЕФЕКТИВНО :)))

40

Анонимен

преди 4 години

Ами закривайте тогава училищата, уволнявайте даскалите и всички деца ще се учат от телевизора и лаптопа.

39

Анонимен

преди 4 години

Онлайн обучението за мене е пълен фарс особено в тази му форма набързо скалъпено

38

нещо не си донаучил

преди 4 години

До 43Какво да пробваме ? Колко може да научиш, или какво. Що за безсмислица. Нищо не ти се разбира.

37

Анонимен

преди 4 години

То с тая килийна образователна програма от преди 70 год и да учат, и да не учат се там.После или ще ходят на частни курсове като пораснат или ще мият чиниии на запад.Тая учебна програма е тотален краш още от мое време. Учат се само бълвочи и ти промоват главата за турци до 12 клас...а е 2020г. Ужасно стари предмети ужасно изостанали учители. Немогат да помогнат на децата и да искат. Само им пречат.

36

Анонимен

преди 4 години

Ами, закрийте училищата, съкратете персонала-административния, чистачки, охрана и прочее. По един учител на няколко паралелки, съкратете учителите по физическо възпитание, пеене, чужди езици/има курсове, онлайн / и да не забравите половината министерство.

35

стига, ясни сте

преди 4 години

Според платените спамаджии на ГЕРБ, излиза че дистанционното обучени е много успешно, особено когато до детето има личен домашен учител. ЧЕ МНОГО ЯСНО. Ама ако няма ?

34

Анонимен

преди 4 години

1 април мина,но сигурно министърът е забравил !

33

От 31

преди 4 години

Ето вече един недоволен учител ми сложи минусче.Да,на вас ви е добре,но жена ми не получава заплата за да върши и вашата работа.Утре,след месец закъснение, ще раздават учебниците на първолаците старателно заключени в касната стая.Чудесно,но ние си купихме нови вече.А малкия започна да срича по-зле от преди месец с това интезивно обучение.

32

Анонимен

преди 4 години

Много съм доволна, лично аз, от ДО, но и помагам доста на детето. От месец определено учи много по-добре и с разбиране. Много напредна. Но зависи много от конкретните учители. Както и от това, че аз помагам.

31

Анонимен

преди 4 години

Вълчев: При електронното обучение децата учат дори повече.Ново самовнушение, таман да е верно.А дали всички деца особено по малките имат компютри и могат да работят по изискванията на министерството Ви? Някои деца са при бабите по селата където даже няма интернет и покритие на телефони. Учители, възпитатели и родители сега са много по натоварени.

30

Анонимен

преди 4 години

Зависи как се провежда обучениято. Навсякъде е различно. Но то и без ДО е пак така - на едни места се работи, а на други - не.

29

министър Чукундуров

преди 4 години

Ами като нямат нужда да ходят на училище, значи и от тебе няма нужда. Оди министър на спорта (дистанционния).90

28

До 25

преди 4 години

Напълно подкрепям мнението ви.Личен опит с първокласник и четвъртокласничка.Учителката обучава малкия около 15 минути дневно докато раздаде задачките.През останалото време жена ми го гони из къщи да учи.Кака му с една идея повече учи - по 2 часа дневно онлайн с г-жата,през останалото време отново жена ми я врънка да пише.Междувременно уча.се ще направят пачки (по 15лв на месец на дете),а учителите си имат дълга и платена предваканция.