415

ivan

преди 4 години

Какъв злобен и дребен човек е този плевнелиев...Той е НЕПРЕЗИДЕНТ forever!

414

Барба

преди 4 години

Хора, да се преброим. Нека всеки който има познати или близки прекарали тежки пневмонии през последния месец да сподели. Аз познавам трима които влязоха в болница. Двама се отърваха, единия след кома дори, но третия не успя. Разбира се нито един не е потвърден случай на корона. Съвпадение.

413

Доктора

преди 4 години

Абе, не знам кой виновен и кой невинен. Знам, че хората умират, заразата пълзи, а ние си бичим по едни 150-200 теста на ден и толкоз. И се хвалим даже какви хубави мерки сме взели. По-добри сме ит немци, и от италианци, а за англичани и американци да не говорим. Ако и фактите го подкрепяха цена нямаше да имаме но.... Хайде че ме викат пак по спешност.

412

Бялата роза

преди 4 години

Основните 6 членове на групата са арестувани от Гестапо, осъдени и екзекутирани чрез обезглавяване през 1943 г.Текстът от тяхната 6-та листовка е изнесен от Германия в Англия през Скандинавия и през юли 1943 г.нейни копия са разпръсквани от съюзническите самолети.Заглавието на листовката е Манифестът на мюнхенските студентиСред по-известните им цитати е Ние няма да мълчимНие сме вашата гузна съвест;Бялата роза не ви оставя на спокойствиеТой се е превърнал в лозунг на редица антивоенни политически движения, включително протестите против войната срещу Ирак,израелската блокада над Газа

411

"Бялата роза&qu

преди 4 години

Бялата роза е ненасилствена съпротивителна група в Нацистка ГерманияСъстои се от студенти от Лудвиг Максимилиан университет,Мюнхен и техния професор по философия.Групата става известна с кампанията си за разпространение на анонимни листовки,продължила от юни 1942 до февруари 1943 г.,която призовава за активно противопоставяне на режима на диктатора Адолф Хитлер

410

Койчо

преди 4 години

Само комсомолски секретар може да каже това

409

Анонимен

преди 4 години

Ако хипотетично БСП-то вземе властта и управлява 10-15 г, съм сигурен че ББ, Плевня и компания щяха пак да се пребоядисали. Нещо подобно се случи с НДСВ-то преди време. Не важи за Доганя - най-хитрият бг политик = "балансьор".

408

Роза

преди 4 години

Благодаря на редакцията,че не цензурира коментарите,и обикновените думи не се квалифицират като "забранени", както правят в някои други сайтове!

407

да не е болен?

преди 4 години

Роската да не е болен? Не каза нито една мърсотия против Русия!

406

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ-БКПНищо обчо нямат със социализма,ЕНП-ГЕРБ,са си фашисти,в най-чист вид!Проследи фашизма,за да видиш,че действат по абсолютно същите нацистки методи - едно към едно!

405

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ЕНП ...християндемократи и....гей паради и еднополови бракове ,узаконена наркомания . Егати християните ? Вони .

404

ГЕРБ-БКП

преди 4 години

До Анонимен439 Тъй ,тъй . Щото сега БКП-СЪРП&ГЕРП и ч.у.***.та докараха .

403

Анонимен

преди 4 години

Ей това е най-важното - да се намери "виновен".Хилядолетна психология, като се почне от чистачката, та до Тромпета в съвременен вариант. Обяснението е просто, да не задълбавам.

402

ББ

преди 4 години

ами от 10 год.сте на власти още не сте в чакалнята,ама там по трудно ще крадете,Радев е Президент един мандат ама той ви виновен,парите подаяния ще намаляват още и схемите ви са обречени,единствените виновници сте вие защото срязахте икономиката и земеделието ни на скрап за да си купите вили из гръцките села и къщи в Барселона,хората ги пращате през ваши фирми роби из чужбините,през вашите сайтове и тв-та им промивате мозъците,че е ценно да си роб из чужбините...пробавате роби в 21 в.

401

Анонимен

преди 4 години

Европейската народна партия (ЕНП),а за по-кратко - ФАШИСТИ ,е европейска политическа партия, основана през 1976 г. от християндемократически партии, макар че по-късно партията увеличава членовете си, включвайки консервативни и други дясноцентристки политически партии.

400

Некъф

преди 4 години

Тоя няма ли кой да го наплюе, че да го хване коронавируса и да се отървем от него.

399

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 437 Не бъди ! За 2018 година умряха 108 00 хиляди българи .От началото на годината досега са умрели над 16-17 хиляди ,за съжаление . Нали СЪРПи ГЕРБ ни направи първи по смъртностт света . Не бъди *** !

398

Анонимен

преди 4 години

Ей, тва е - като не забранихме БКП-то навремето, сега ще ни спъват всяка смислена стъпка. Свекървата от дондуков и той дава всичко от себе си срещу народа!

397

Анонимен

преди 4 години

ЕНП,вреди на България и населението!

396

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИма епидемия,не бъди ***,вече хиляди измряха,трябва да спазваме карантината!