9

Чичо

преди 4 години

Аз така иначе, като кихам/кашлям, винаги първо махам маската.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако си сменяте маската на всеки 2 минути може и да го забави на болен от короната със залепена маска на лицето цялата му маска ще е едно бунище на вируси. Подобни си бършат и гранясалите очила със мръсната си маска даже и да не са болни от короната около нас има хиляди вируси.

7

клиент

преди 4 години

До 7 АнонименЕ, а сга . Ти спираш с нежен поглед бежанците за да ти станат "клиенти" за около 20 минути.

6

я виж

преди 4 години

Крадеца си е кардец това си го има в гена.Янките както крадат всичко от всеки сега са почнали да крадат маските на останалите нации.Отбелязва се че дори платени и натоварени на самолети милиони маски поръчани от големи съюзници като Германия.Франция,Италия не могат да си получат маските от кражбите на САЩ.Е това показва истинското им лице че в нужда не може да се разчита на тях а само когато те имат интерес и печалба тогава наужким ти помагат.

5

Анонимен

преди 4 години

И как точно забавя вируса , че нещо немога да схвана ?

4

Анонимен

преди 4 години

250 доброволци със белодробни инфекции туй значи, че са подложили на смъртен риск 250 човека Тия да не ме съветват какво да нося и какво да не нося. Вируса е във водата благоприятната среда за вируса е 4 градуса целзий Не пийте чешмяна вода ако не я претоплите първо, вируса умира при 59 градуса целзий,

3

Анонимен

преди 4 години

Преди дни като казваха от щаба и правителството слагайте маски, всички писнаха НЕ. Сега като СЗО казват, че има смисъл ми е интересно какво ще това.ят.

2

С други думи

преди 4 години

Бог забавя, но не забравя.

1

Анонимен

преди 4 години

Майорчето, дето е произведено в чин генерал, не за заслуги, а защото длъжността го изисква, изходи ли се по въпроса? Както и банкянския експерт, известен като полиглота Бо.