93

Анонимен

преди 4 години

Ей, добре че е случил на хора човечецът, че не са му отказали правото на последно желание. Браво на лекарите, вероятно пушачи, че аман вече от промитаци в таз европейска държава!

92

Винету

преди 4 години

Призовавам журналистите. Попитайте генерал Годжи колко от жертвите досега са пушачи. Ясно е, че според изследванията досега пушачите са най-лесните жертви на този вирус но не знаем как е при нас в България. Журналистите питат генерал Годжи всевъзможни глупости само не и важни неща. Колко от загиналите са били пушачи. Колко от пациентите са развили бактериална пневмония освен вирусната. Това са важни неща, трябва да ги знаем.

91

Анонимен

преди 4 години

Па доста години е изкарал с тоя тежък диабет.... Да почива в мир.

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95Следващият път - никакви лекари, друже! Директно при Маг Фидан!Той ще се справи отлично, а и жена му, която върти погребалната агенция, прави сериозни отстъпки за неговите хора, така че ще си на печалба отвсякъде!

89

Анонимен

преди 4 години

Изводите: ако имаш нещо хронично и те лепне короната, вероятно си пътник. Имаш право на последно желание - то е по избор. Въпросите: на погребението могат ли да се събират повече от двама близки, и как е е отвъдното?Скука! Темата вече се амортизира.

88

Анонимен

преди 4 години

Нека почива в мир и тоя човек!Съболезнования на близките му за загубата!

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"От какво точно са искали да се отървават"От още един пациент, който да им седи на главата. Обиколил съм всички големи болници в България и знам как стават нещата. На възрастните гледат като на ходещи трyпове. Въобще не си мръдват пръста и ги оставят да умрът. Факти.

86

Samo minavam

преди 4 години

Бог да го прости човека. Определено е бил мъжкар.

85

Анонимен

преди 4 години

"Починал е не ОТ Корона, а С Корона. Имал е тежка форма на диабет. Защо го водят в статистиката на починалите от Корона, подобно на италианската статистика. Там се установи, че само 12% от починалите, заразени с Корона , са починали по тази причина, останалите 88% са имали куп други рискови заболявания. Да почива в мир човекът !"-----...този коментар счупи тъпoмера за днес...Нямаме повече тъпoмери, елате утре...

84

Анонимен

преди 4 години

Починал е не ОТ Корона, а С Корона. Имал е тежка форма на диабет. Защо го водят в статистиката на починалите от Корона, подобно на италианската статистика. Там се установи, че само 12% от починалите, заразени с Корона , са починали по тази причина, останалите 88% са имали куп други рискови заболявания. Да почива в мир човекът !

83

Анонимен

преди 4 години

"пожелал да изпуши една цигара на прозореца и лекарите му позволили"Aлоооуууу!!! Тютюнопушенето не е ли позволено само в психиатричните клиники?

82

Анонимен

преди 4 години

Дали са му цигара защото не им пука и са искали да се отърват. Обаче тук някакви филмари, които не са влизали в живота си в бг болница си представят, че като по филмите са му я дали от благородство. Българския лекар няма благородство, той е лишен от чувства, алчен за пари и само това го интересува. Ако нямаш пари те оставя да умреш. Буквално. Респиратори ще има само за онези които платят под масата. От сега да си знаете.

81

Анонимен

преди 4 години

Да почива в мир човекът, и съболезнования за семейството! Нека е утеха, че си е отишъл без големи мъки! Оттърва се, а нас какво ли ни очаква?

80

Анонимен

преди 4 години

И къде по точно се е заразил с корона? Голям филм се очертава с тоя вирус

79

Анонимен

преди 4 години

Е какво като е пушил. Това е било последното му удоволствие в живота. Ало драскачите, това е все едно да ви забранят да спрете да пишете глупости тук:-) За вас това е жизненонеобходимо. Аз лично, ще си поръчам 200 грама водка в такава ситуация. Аман вече, човек няма право и преди да умре да направи нещо, което му е кеф. Или ще ми разправяте сега, че цигарата го е убила:-)))

78

Анонимен

преди 4 години

Е, не е от цигарите, от короната е.

77

Анонимен

преди 4 години

Доктор: благодаря за аплодисментите, но депутатите и богатите са с предимство. Нищо лично, но плащат повече. Ако сте бедни директно ви казвам, че няма налична апаратура за вас, учтиво ви предлагам цигара и ковчег. Милионер съм и имам мечти - искам да стана мултимилионер.

76

Анонимен

преди 4 години

До Срам ме е от вас"Защото и без вируса, жив нямаше да го изпишат."Без вируса нямаше и да го вписват.

75

Анонимен

преди 4 години

Добре че отрекохме оная лоша система от социализма, когато лекарите и болниците приемаха всички наред, без пари под масата, лекуваха и бяха достъпни и в най-затънтените селца! Иначе можеше да не разберем че има пандемия.

74

Анонимен

преди 4 години

Ръкопляскайте, ръкопляскайте, и се молете да не попаднете в ръчичките им.