46

Мхм

преди 4 години

Като властта е във вас и щом толкова си се загрижил за българското, защо не натиснахте разните Лидл,Била и други вериги да продават повече бг стока,а ги оставихте да ни продават второкачествени немски боклyци.

45

Анонимен

преди 4 години

Ти си за пример с Шотландско уиски пиян зад волана. Нещастни измислени патриоти, които продадохте и Българското гражданство.

44

Мъж

преди 4 години

Този докога ще го давате за пример.Аз не искам да карам пил.

43

Анонимен

преди 4 години

Тоя е просто един приказливец,който не спира да говори това,чкоето иска да чуе народа.Реално обаче няма нито една свършена работа.От студент директно с рамо от ВМРО се намърда съветник в Столична Община.Там не свърши нищо,само предложи да се забрани пиенето на бира в парковете.После пак с рамо от ВМРО се курдиса в Европарламента и там нищо не свърши,само пари взима.Нито е отгледал деца,нито се е трудил реално,но дава акъл на народа без грам срам!Шофира пиян,не е свършил никаква работа за родина!

42

Анонимен

преди 4 години

Ами бихте ли ни посъветвали г-н Джамбазки,точно кое българско производство да купуваме? Нещо така за пример да покажете?

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи първо се научи да пишеш правилно,тогава оплювай българските стоки!Има български производители,които произвеждат 100% натурални продукти,без консерванти,ГМО или оцветители!Някои дори работят директно в гората,където стадата им пасат естествена трева,мандрата и къщата им е до стадата,а не ги хранят като чужденците с фураж от химикали и отпадъци от петрол между фуража!

40

Испанеца

преди 4 години

Спри са вече джембо народа те взима за *** не виждаш ли или пак си на 300.гр ракийка

39

Анонимен

преди 4 години

А така,приемай предизвикателството тогава-5 промила не с уиски,а с родна ракийка да правиш!

38

Кумка

преди 4 години

Да ама ти пазаруваш в Евро. При заплата 7000 Евро това е възможно, при липса на бг заплата може.

37

ДртПрч

преди 4 години

Едно разумно предложение на политик за последния месец.

36

ууу

преди 4 години

До ХемусДжанките ми са слабост ... от половин век! И ще пазарувам евтиното и качественото!

35

Анонимен

преди 4 години

Не приемам съвети от нискочели провинциални пръчки които карат пияни-залянии са се наредили на държавната софра!!!А българско да пазаруван?!?!НИКОГА !!!Сиререне с палма, месо блъскано с антибиотици, зеленчуци фрашкани с химикали....НИКОГА !!

34

Анонимен

преди 4 години

Ние пък нещем бугарско а сакаме Ромско. Кво ше каеш Жамбазина,. А

33

Анонимен

преди 4 години

И тоя пак изпълзя от дупката си.Ще пазарувам, каквото производство си искам и прецебя, че е качествено.Сигурно не оолзва в ежедбевния си живот нищо, което е произведено в България...но е пръв на лозунгите.Всичките патриоту са такива...лъжци и популисти и ченгета. Начело с най голямото ченге...македонеца от Русе...шкембелията.

32

Хемус

преди 4 години

Български плодове и зеленчуци Ок,но семената са от холандски лоборатории!Лятото награбете дивата джанка

31

Сандо

преди 4 години

фондовете заминаха ...

30

Доставка

преди 4 години

Дрегера нещо изглежда изнервен. Да не му е свършила пиячката в дупката, дето се е заврял като същински комита? Ятаците да му носят ботилчета и бело, нали са големи отворковци.

29

Joker

преди 4 години

Всякакви латерни се надпреварват да се облагодетелстват от тази непредвидена ситуация. Хора не значещи нищо, от които зависят само семействата им, ако въобще ги имат, дават ''експертни'' мнения. Много е удобно да си седиш на топло и да дава акъл. И да ти плащат за това.

28

Пияч

преди 4 години

Наздраве бе !

27

Анонимен

преди 4 години

Щом Ердоган може да задължи магазите да продават задължително определен процент тяхна турска стока,защо да не може и българите да задължат да се продава и българска стока?