98

Дядо Ви

преди 4 години

Тези които са вярващи да го пазят за себе си, защото като станат много от доброто слово хващат инквизицията. И други номера си имат, като изолацията на невярващите което играе с най-големия човешки страх.

97

COVID 19

преди 4 години

Явни в Ню Йорк само богуслуженияправят та за туй са най голямото гнездо заразени в света Вече надминават франция ...

96

православен

преди 4 години

Изключително манипулативна статия ! Тоест...църквата носи зараза.Забранете богослуженията ! Вярващите разнасят вируса!!!!И нарочно не се споменава,че Църквата е ЕДНА.Няма много църкви! Само в тази Една църква присъства СВ.Дух със своите дарове/един от които е изцелението/. Таза Една Църква винаги е била Св.Православна Църква! Всички останали са секти и безблагодатни общности с "християнска" украса. С нами Бог!

95

COVID 19

преди 4 години

Няма атеисти в окопите вараламее ПЪК АКО ТЪРСИШ ЛОГИКА (ОБЛОГА НА ПАСКАЛ)

94

Анонимен

преди 4 години

не са прославили достатъчно Бог и той им пратил covid-19

93

Веролом

преди 4 години

История на религиите - да, но вероучение - да ме хванат за таратанците. Не можеш да научиш някого да вярва. Вероучението предполага някаква логия, т.е. логос, логика, а вярата и разумът са антиподи. Вярата е клозетен бизнес - изисква пълно усамотение.

92

Галилео

преди 4 години

А мен за малко да ме изгорят, честивците

91

Анонимен

преди 4 години

Аз пък си мислих че е от футболните мачове те събират повече народ от един поп

90

Дядо Ви

преди 4 години

Ей сакън ще разнесете вируса, големи глави!

89

Анонимен

преди 4 години

ОТКОГА СЕКТИТЕ ИЗВЪРШВАТ БОГОСЛУЖЕНИЯ?ЗАЩО МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА, КАТО ПРИРАВНЯВАТЕ В ЕДНО ИСТИННИТЕ БОГОСЛУЖЕНИЯ НА СВЕТАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ИЗМИСЛЕНИТЕ САТАНИНСКИ СБОРИЩА?!Най-малкото, от което може да пострада човек, ако ходи на подобни събирания, е Коронавирус.Единственият, който може да ни спаси от заразата и от всичко зло, е Бог и Православието. "Българино, брате, пази Вярата като очите си." - Св. Йоан Рилски. Православните църкви трябва да са отворени и Богослужението да продължи.

88

Анонимен

преди 4 години

Дядо Гаврииле Ловчански,прочете ли това?Осмисли го,ако имаш със какво,и се покай!

87

А

преди 4 години

Оня пастор от ромската махала на Лом също е присъствал на тези сбирки. Може би там е получил напътствия, когато се прибере да обиколи всички големи магазини в областта, да отиде до социалните, до личния лекар и пр. т.е. да зарази колкото може повече хора.

86

ivailo

преди 4 години

Атеисти, и всякакви нечестивци обясняваха и се пенеха , че Църквата е отделена от държавата, и вероучението няма място в светското образование... Сега е време да им се напомни на тях, да не се месят в църковните неща. Слава Богу - празнични служби ще има, и никой не ни кара на сила да ходим на тях. Аз имам намерение да отида, щото не смятам, че в храма е по-опасно да пипна "вируса", отколкото в метрото или супермаркета.

85

direct

преди 4 години

Не са Христяни , секта това беше в началото,после бе футбола с Италия не знам защо с голямо закъснение идват новините в БГ. Пазете се , имате ли представа че с тази епидемия тук във Франция не ти остава време да мислиш за църква,излизаш със страх до аптеката или магазина , да не би да пипнеш вирус.Улиците пусти само линейки и полиция ,поглеждаш към небето самолети и хеликоптери пренасят болни ,влакове също,и си мислиш дали няма да си следващият .Пазете вас и вашите деца

84

Анонимен

преди 4 години

от автора на коментар 90. Във време като това е управдано да не се ходи на църква. Иначе човек трябва да чете Библията и да ходи на църква, ако счита себе си за християнин

83

Анонимен

преди 4 години

До 85: Евр.10 25"като не преставаме да се събираме заедно, както някои имат обичай да престават, а да увещаваме един друг, и толкова повече, колкото виждате, че денят наближава."

82

Бай Иван

преди 4 години

Поредното доказателство, че религията е глупост, използвана в миналото да контролира масите, в днешно време няма нужда от нея ;) !!!

81

Анонимен

преди 4 години

Подигравките на атеистите стоят, а коментарите на християните, който защитават вярата в Бог се труят.

80

Анонимен

преди 4 години

Напълниха се с джамии и сега се чудят защо имат толкова заразени.

79

Анонимен

преди 4 години

Бог ги наказа тия Лицемери. Истинският Вярващ не ходи по църкви. Истинският вярващ не Парадира с вярата си. Истински вярващият се моли вкъщи в ъгъла пред иконата. Това са истинските вярващи. Другите парадират. Както с гейпарадите. Прекаления светец и Богу нее мил.