11

Lan

преди 4 години

:) А така само две седмици и ВЕЧЕ им носят храна от правителството...ми как няма да са спокойни хората?! :) А тук "Платете си сметките!" нищо, че сте безработни, в неплатен отпуск, с намалени заплати или трябва да си стоите вкъщи, за да си гледате децата!

10

Ах, ох...

преди 4 години

На кой му дреме?На нас българите, за разлика от останалите народи, не ни пука ако някой, освен нас, е в беда. Прекалено много беди са ни спохождали и прекалено много народи са си затрайвали за нашите беди. Не са били справедливи, нали...Яж ориз. Но преварявай водата. И какво стана? Дойде от село - пак в село, ама в Бали... Няма да станеш герой, заради това, че си бил на море зимата.

9

Анонимен

преди 4 години

Нали няма право да излиза, как отива до морето, как общува с местните. Лъжи колкото си щеш.

8

до 5

преди 4 години

Всъщност половината IT сектор на България ходи на Филипините за месеци. Аз съм ходил сигурно 20 пъти. Обиколил съм всичко. Красива природа, но като ДЪРЖАВА е някакъв отврат. Непоносими задръствания, ужасяваща мръсотия, ниска хигиена, бедни хора, опасност те дебне на всеки ъгъл (не че ме притеснява, в Бразилия е същото). Относно природата е приказка, не споря за това.

7

Анонимен

преди 4 години

Браво на Мартин. Не мрънка, не врънка. Приема всичко като съдба и нов шанс. Успява да запази себе си и е щастлив. Сам е взел решението си. Превел го е в действие и му е добре.

6

Анонимен

преди 4 години

Това са мерки, мерене на температура и тестове, не служебни бележки.

5

Анонимен

преди 4 години

И Робинзон е бил на самотен остров и се е побъркал след време.

4

До 1

преди 4 години

Ходил си на таратанци...Palawan е един от най-красивите острови на света, наистина е рай там... Изкарал е късмет човека... От El Nido има трипове до приказни островчета като от картичките... Хората са любезни...

3

Анонимен

преди 4 години

Трябва да вляза вътре в морето, за да може да имам интернет. Сега в момента е прилив, когато е отлив се възползвам и вземам един стол и компютъра и си работя вътре в морето.Смяяяятай! :)

2

само не искай самоле

преди 4 години

Стой си там още година и се ожени за испанеца, като ти е толкова акъла.

1

Анонимен

преди 4 години

Е точно тоя най ни интересува сега