289

Анонимен

преди 4 години

Кво стана бе овце,първо ви затвориха в кошарите ,после ви издоиха и накрая ви захвърлиха гладни и остригани ! Все по малко се говори за коронавируса и все повече за икономиката ,стана ли ви ясно ,какво ви се случи ???! Гарантирано от ГЕРБ Грабим Ежедневно Република България

288

Анонимен

преди 4 години

Вече няма индианци ,вожда е сам и гол Развръзката е близо

287

Анонимен

преди 4 години

Тиквун все говореше за Виденовата зима, ама самият той докара страната и до по-лошо положение. Толкова могат герберите. Само им дай да крадат.

286

Анонимен

преди 4 години

Мразя ГЕРБ,Мразя Бойко и всички негови слуги (калинки)Да утрепеме змията ,дорде и малко пораснала главата

285

Анонимен

преди 4 години

е стига де хората че си гушнат 10 милиардато къщичики в барселона не е достатъчноможе да им се искат и частни самолетчетаааа ама че ги платите вие и униките ви - тях ги боли оная работанали видохте как си качиха заплатитеда беха изчакали поне да премине пандемиятащото ората съвсем без пари вече оставата за депутати иманоли гласуваха и 5 милиона за мюфтийствотоинак закона немаше да минещото го крепиха само герб и дпс

284

Анонимен

преди 4 години

Знам само едно - Бойку *** е политически труп отсега! А на всички гербаджии, тежко им и горко.

283

Тъпомер

преди 4 години

Само 86%,значи гърбавите останали 14%,радостна новина амин,а иначе си изпотрошиха клавиатурите,спокойно и 10% ви са достатъчни,щото в България е ткъв матреила,СПОКО.

282

:))

преди 4 години

До До 300 - ДругариСелската работа те отнася по-бърже от коронавируса. Че и мъките са по-големи.---------------Какви грешни представи и погрешно отношение към съзидателен труд и живот!?!

281

Анонимен

преди 4 години

До КозякБез да ликвидираме Русия ...що бе, само оттам ли са ти доходите?

280

До 300 - Другари

преди 4 години

Селската работа те отнася по-бърже от коронавируса. Че и мъките са по-големи.

279

Другари от бизнеса

преди 4 години

НА СЕЛО НЕМА ВИРУСИ И ИМА РАБОТА ЗА ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ!ПРЕЗ ВСВ--ХРАНЕХМЕ ЦЕЛА ГЕРМАНИЯ!

278

Анонимен

преди 4 години

До УжасТри месечен мораториум върху всички комунални услуги! Вън ЕРП-тата от България и разпускането на целия им персонал, който от години е на хранилката и гърба на българския народ, а не пак да настояват за необосновано повишение на цената на електроенергията, за да оправдаят високите заплати на чиновниците си!

277

кратко и ясно

преди 4 години

Да ви е ... И лигавите комунисти ...Държавата нетрябва да помага на никого Слабото да гори макс супа и хляб да няма гладуващи ...

276

Стефчо Мастъра

преди 4 години

Праско Ерменков ми изнасили кучето в парка.Полудял е.

275

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Кво ревете бе ? Искахте банани на корем! Е имате ги!А на онези 1/4 които си работ в къще ще дам един безплатен съвет - Купете си по една мотика и лопата и почвайте да учите как се борави с тях!

274

Анонимен

преди 4 години

1март 400 гр масло в московски магазин 386 рубли 31 март същия магазин маслото вече е 799 рубли Та те така с хартийките Гледайте си там болния гном че както е тръгнало и москва вече е чумав град 3000 случея . само там ...

273

Пешо Чоризото

преди 4 години

Хич даже не ми пука за вас!Имам си градина и 3-козички и двете са скозни.Бурканите от лани още не съм ги свършил!Виното ми е супер, само с ракията съм зле, щото у ци.***.ин кисело млеко и у нас ракия не се задържа!Вируси тука нема , а короната си я чувам за мене си!

272

Дома ми е гот!

преди 4 години

Който не му харесва да ходи да реве и скача по улиците !Може пък да му пуснат некоя стотинка по бедност...ама ако оцелее разбира се.

271

1

преди 4 години

За останалите 14% се сещате,кои са,едно име само ще напиша,влади финансовия.

270

Пепо

преди 4 години

Който го е срам , да хваща гората или да не дрънка глупости!