200

ТЕСЛА ХИБРИД

преди 4 години

Ние как сме ? Винаги мислим за другите ....

199

до Българка

преди 4 години

Да другарко, имаме пари.2008г с 10 заплати си купих 8 годишна Тойота Корола.Сега с 10 заплати ще си купя Мерцедес Е220 на 5 години.От всичките ми съученици и познати с квалификация и добро образование аз съм с най-скромни възможности.

198

До Грух

преди 4 години

Точно така, да живее ГЕРБ, а партията на руския президент на България да умее час по-скоро!

197

Анонимен

преди 4 години

До БългаркаНе сме най-бедни в Европа, мила, най-бедни сме в ЕС, не си си запомнила опорките. Иначе, доста българи вече си имат личен стандарт поне като на среден европеец (около 20%) и още толкова поне чукат на тая врата. С времето ще отмием комунистическите мизерии и това ще бъде така за всички. Стига да не ни се бъркат разни "доброжелатели". Сегашната криза е световна, не е само наш проблем.

196

Българка

преди 4 години

Руснаците нямали пари.А ние имаме ли?Досега не прочетох за някакво решение за България.И без вируса бяхме най-бедни в Европа.И американците нямат пари,и италианците,13 млн.били бедните във Великобритания.Успокойте се с чуждите проблеми и пишете за решения в България.

195

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 194Хехе, ще видим кой си е изял заплатата за 20 години напред. Моята прогноза е, че руснаците са я изяли не за 20 а за 200 години напред и това като газоизносител номер едно и нефтоизносител в топ 5 в света. Смях в залата. Знаеш ли колко трябва да си некадърен, за да успееш да потрошиш такова количество кинти и за народа ти да няма НИЩО?

194

Анонимен

преди 4 години

До Не разбирамМи, да ти го разясня: проблема ни е, че постоянно ни напомнят за себе си покрай опитите им да ни се месят в работата.

193

Анонимен

преди 4 години

До Сибиряков 187Колко сте заблудени........ЗА КАКВО СА МУ ПАРИ НА ПУТИН????????????? За да си купи къща в Барселона ли???????????????? Той си има най-голямата държава в света и никой никъде няма да го види освен в Русия???? За какво са му пари, пък и КОЙ ги видя? Сега всичко се вижда, а тях НИКОЙ ДОСЕГА НЕ Е КАЗАЛ КЪДЕ СА!!!!

192

Анонимен

преди 4 години

Но пък пращат помощ и на САЩ.

191

Анонимен

преди 4 години

Кои от обикновените хора имат пари? 80% процента от американците трудно ще могат да извадят три или четири заплати в брой,същото важи и за англичаните,предполагам за германци,французи и италианци! Тия са си изяли заплата на кредит,предварително за по двайсет години напред!

190

Грух

преди 4 години

Мани ги руснаците ! Важното е, че ние сме богати, охолни и сити!Да живее ГЕРБ !

189

До "не разбирам

преди 4 години

По добре да имам здрав и прав чичо, отколкото някакъв клесав, опиянчен дедо.

188

6

преди 4 години

Виж , ние сме друга работа ! Издържаме на всякаква криза !

187

Не разбирам

преди 4 години

Къв ви е проблема с Русия - нали не ви принуждава никой да ходите там?Какво сте се загрижили за руснаците - те ще се оправят както винаги, къде по-добре къде по-зле.Вие му мислете! Болници и предприята повече дядо Иван няма да ни строи! Чичо Сам само ще изнесе каквото може...

186

Анонимен

преди 4 години

До пущинякКога ще къса опашката гущера? Време ли е?

185

пущиняк

преди 4 години

До руснак,А тебе кой те излъга, че българите сме се прехласнали по тоя Путин! Лично аз, що се отнася до руски политици, симпатизирам доста повече на Павел Грудинин. Лъчното ми мнение относно руснаците е, че доста се прецакаха като избраха отново Путин за президент, а не Грудинин. "Злите езици" обаче твърдят, че Путин и съратниците му доста сериозно са манипулирали(фалшифицирали) последните президентски избори в Русия, именно поради нарастналата популярност на Павел Грудинин!

184

Сибиряков

преди 4 години

Много съм загрижен за нашия вожд, товариш ***. Ами, да не вземе да му намалее личното богатство? Което е изчислено между 40 и 60 милиарда долара. Много си го обичаме нашия президент. Понимаешь?

183

Смях

преди 4 години

А бомби има ли? Има. А самальоти има ли? Има. А ракети има ли? Има. Тогда всьо в порядке! Другое не имеет значения.

182

Бате Гойко

преди 4 години

"Вижте, бате Гойко е народен Из_ед_ник. Затова той контактува само с административно-олигархическият контингент. Лют е, защото е по-беден от тях."Надявай се, бате ти Гойко за последните 15 години е прекарал в България около 6-8 месеца. За бедното- не го мисли Гойко, той не е богат, но има достатъчно, мисли себе си.

181

rusnak

преди 4 години

Чудя се на вас българите, какво толкова сте се прехласнали по тоя Путин...