58

Анонимен

преди 4 години

До 61 Много грешиш! Един "вирус" РЕШАВА МНОГО НЕЩА! -:)

57

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се пънете по форумите Америка няма да пропадне скоро поради няколко причини:1. Заедно с Канада САЩ са огромна територия, която се достига само по море2. Територията и е много богота на блага3. Населението и е едва 300 млн., а територията и може да побере много повече4. Те са световен полицай5. Парите на любимите ви китайци и руснаци са там така ,че и те отиват в дупката 5. 1 долар-80 рублиДа продължавам ли май няма смисъл

56

Анонимен

преди 4 години

До 58 И още нещо. Майката на СССР беше Русия! Тя още е жива и си е господар сама на себе си!-:) Нея Никой не можа да изпрати на " бунището"! Нали????!-:) Е такива като нас и бившият соц лагер я предадоха и Веднага "гушнаха" " Брата" Американец! -:) Лицемерие е това бих казал аз! Тогава сами се пазехме с нашата армия и спяхме спокойно! Днес ни "пазят" Американците 30 г вече.И да ти кажа честно.Не спя спокойно!-:( Не знам за теб !

55

Анонимен

преди 4 години

До 58 На бунището изпрати СССР предателя Горби! Продал се за 30 сребърника като Юда на амеиканците! А не че тогава Рейгън,когото Аз лично гледах и помня по време на преговорите с Горби! Е бил голям "мозък" ! Да си актьор и "политик" са различни неща! Просто съветниците на Рейгън тогава,Са усетили и препоръчали на Рейгън,Че Горбачов е податлив на подкуп! -:) Всички ние и цял свят,беше вперил поглед в този предател! Да гори в ада дано Горбачов!

54

Анонимен

преди 4 години

"Изнежените" пратиха уж железния СССР на бунището, ще преборят и вируса.

53

Анонимен

преди 4 години

До 56 . Ти руснаците Не ги "мисли"! Те знаят 2 и 200! Мисли за изнежените в Америка! Те ще имат проблеми при всички случаи! -:)

52

Анонимен

преди 4 години

Да ти пик а ем на "демокрацията" аз! Вече е борба за оцеляванеВярно, но прочетохте ли статията за това как е в Русия с 63% от населението без спестявания, където карантините тепърва започват?

51

Анонимен

преди 4 години

В болниците винаги са умирали хора, ако трябва да сме точни.

50

Анонимен

преди 4 години

До 52 Нещата Винаги са различни " Деде"! -:) То си е било за тогава! Колкото и да се повтарят. Има разлики в даден момент!

49

Анонимен

преди 4 години

На Медведев сина има голям бизнес в САЩ, кажи му, че това им е края, да му помогнеш на момчето.

48

до 51

преди 4 години

Това го слушаме от 75г.

47

Анонимен

преди 4 години

Началото на края на САЩ.

46

Анонимен

преди 4 години

Образованието и спорта отиват на кино. Вероятно ще закрият и ФИФА и УЕФА.

45

Негативният сценарий

преди 4 години

Според група експерти към Белия дом при неуспех на мерките за "социално дистанциране" и претоварване на системата на здравеопазването (почти неизбежно) очакваните жертви на коронавируса в страната са от 1,5 милиона до 2,2 милиона.Като в онази стара песничка - "Всичко е наред, госпожо маркиза, само дето нищо не остана...".

44

пидиди

преди 4 години

до 46Бегай, ***. Бегай при другаря Путин да те спаси. Родоотстъпник.

43

Анонимен

преди 4 години

46,Наздраве, братле, ама бая отрано си се подкарал.

42

Анонимен

преди 4 години

До 44 Еййййй..Белогвардеецо БЯЛ! Ходи да спиш и не дрънкай глупости! Събуди се от дълбокия сън вече! Да ти пик а ем на "демокрацията" аз! Вече е борба за оцеляване Щом и " брата" Американец КЛЕКНА пред "пандемия" и борба за оцеляване!Па се моли и на гн Путин! То "санкции" то глупости беше! А вие" Европейците" Такива като теб.И сега подържат "санкциите" срещу всеки наложени от Америка! Празни души и *** са такива като теб! Скрийте се и бъдете По ниски от тревата в този момент!!!!!!!!

41

Асен

преди 4 години

Айде и Американците свършиха, 4000 успяха да запишат на този вирус до този момент. Значи шанса в Америка да умреш от тази болест е около 1 на 90 000. Шанса да те застрелят в Чикаго е доста по-висок.

40

Анонимен

преди 4 години

41,Ех, тази "братска помощ"... И ние бяхме така - тоалетна хартия нямахме, но на африканските държави заеми давахме. Абе, щедри души. За своите може да няма, ама пред чуждите няма да се изложим.

39

Анонимен

преди 4 години

315 000 000 . Нормално е болниците да са пълни с умиращи!