31

До 31

преди 4 години

Важното е, че ти оставаш срив на трицифрена заплатка, който сшед 2-3 години ше го заменят роботите, обслужвани от тъй мразените ит специалисти хахахахахах.Роботите не боледуват от корона, край намача за теб.

30

Игрите на глада

преди 4 години

Вече и в България! Най-гледаният филм в света за 2020! По истински случай!

29

Анонимен

преди 4 години

До ccКаква разруха ? По времето на БСП заплатите бяха по 320 лева Сега е 610 Никога преди заплатите не са растяли с такова темпо На вас червените отпадъци само това ви остана - да лаете по Бойко по форумите Никога повече БСП не може да дойде на власт , особено с тая истерична Корнелия начело Още повече че вируса удря най-вече пенсионерите и стопява още повече електората

28

Анонимен

преди 4 години

Сега е момента всички европейски фирми да си изтеглят фирмите от Китай и да ги прехвърлят в Източна Европа Нашите заплати са също като китайските Да покажат солидарност с източните страни и това ще помогне да се повишат доходите , и няма да пречим и на техният трудов пазар И без това не искат там нашите нискоквалифицирани работници

27

cc

преди 4 години

До Анонимен11Нищо няма да ги спре. Но и няма да излязат на протест. А и да излязат- нищо няма да се промени. 2013 не го ли свалиха Тиквата с кървави протести? После го върнаха на бял кон.Ама искат си хорта ГЕРБ. На ви ГЕРБ- смърт, разруха, терор.

26

От Германия

преди 4 години

Мерки за подпомагане на малкия бизнес в Германия:-фирми до 10 човека персонал по 15 хиляди евро за три месеца.-фирми с персонал до 3-*** човека по 9000 евро на месец за три месеца.-ЕТ и фирми с един човек персонал по 3000 евро за три месеца.Освен това кредити до 500 хиляди евро с максимална лихва от един процент и забележете -три години гратисен период!!!

25

Анонимен

преди 4 години

До пинкоА колко са в карантина ? ако има заразени от тях и ходеха на работа щяха да заразят хиляди Затова са в отпуск или освободени - да си стоят в къщи и не заразят случайно други

24

До пинко

преди 4 години

Ако не вярваш,що не отидеш в Бергамо... Или във вма да видиш дали па не е истина? Таю търсят доброволци.

23

Анонимен

преди 4 години

Всичките до вчера бяхте баро - паралии с коли, телефони и работни позиции, недостижими от останалите простосмъртни, сега ревете, че сте без пари, глад и изнемогващи? Как става това?Или май кмате скътани хилки, ама не искате да ги пипате?

22

пинко

преди 4 години

Никой в нашият 8 етажен блок не е заразен с вируса, не съм чул за случай и в целия квартал, нямам познат на който познат той пък негов познат да е заболял...... но е пълно с хора около мен който са в неплатен или директно освободени от работа!

21

Krom

преди 4 години

До Let me Guess - не зная човече. Но действията са алогични както и да ги погледнеш. Поне от моя ъгъл.

20

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, авторитетите казаха, че е по-хуманно да умреш от недохранване, отколкото от коронавирус.

19

Анонимен

преди 4 години

До МенЗа да получават хората доходи от борсата трябва да са работили 9 месеца и то миналите 12 месеца. Така, че не всеки може да получи доходи.

18

Let me Guess

преди 4 години

Сорос?

17

Мен

преди 4 години

Кви бунтове ви се привиждат. Да те съкратят всъщност е най-доброто, което може да ти се случи в тази ситуация. Отиваш на борсата и 1 година имаш гарантирани доходи!

16

Krom

преди 4 години

Или .. май Тръмп каза пророчески думи - че, икономиката ще убие повече хора от вируса. Ако трябва да се гледа под друг ъгъл, честно казано няма как да не тръгне теорията на световната конспирация. В този момент, много държави си правят масово ритуално самоубийство. Чак да се замисли човек, кой ли финансов спекулант ще се нагуши с мнооого милиарди от това?

15

Пук

преди 4 години

Да, освен колонки | заразени | нови за ден | починали | предлагам да добавим следните: останали без работа | останали без дом | самоубийства | депресии | с трайни щети и увреждания.

14

Ужас

преди 4 години

Повече от 20 хил.са и всеки ден растат,половин България е пред фалит,такава катастрофа не е имало никога.

13

Krom

преди 4 години

Ето Ви истинския проблем. Не вируса! Това е проблема, който ще помете като лавина тая държава. Дано да не съм прав, но това вещае сериозни сътресения.

12

Анонимен

преди 4 години

Да се орежат заплатите на държавната администрация