116

До 130

преди 4 години

Неистовата ти омраза към президента го включи и към това безумие.Ти си същия,като този,който организира това опасно пътуване.

115

Анонимен

преди 4 години

Според безумните обяснения на ангажирания с програмата господин,студентите щели да заработят около 8000 $,-1500 за пътуване и др.разходи,които после щели да ги налеят в бизнеса-кафенета и ресторанти.Ако това е нормално поведение,не знам кое е ненормално.Вероятно този човек няма деца и единствената му мисъл е как да спечели пари,излагайки на риск 6000 български деца.

114

Анонимен

преди 4 години

Айде всички американофили на бригада в кoчината ФАЩ с еднопосочен билет да мият чинии и да сменят памперси на дебели американци с бонус коронка.

113

Факт

преди 4 години

Днес един комсомолски деятел уверено тръбеше, че студентските бригади за Америка щели да се състоят ???? Тоя червен де.бил е от същия сой като прецедента - еднакво нагли и безмозъчни ! Нали Америка си е затворила границите, или специално ще ги отвори за комсомолци от България ?

112

ivailo

преди 4 години

Естествено , че ще отидат студентите... Що да не изкарат 6-7 хиляди долара за 3-4 месеца ? "Загрижените " мишоци за здравето на дечицата да си вегетират у дома.

111

Анонимен

преди 4 години

Сега българският бизнес трябва да се намеси.Нали ви трябват образовани хора?Дайте шанс на студентите да се докажат и им платете подобаващо.Този стаж ще им бъде от полза,а вие може да си осигурите бъдещи специалисти.Не изпускайте тази възможност.

110

Анонимен

преди 4 години

На САЩ им трябват слуги,особено в този момент,когато трудно ще намерят свои хора за кърската работа.Трябва да нямаш 2 грама мозък в главата си,за да изпратиш детето си на този риск.

109

Анонимен

преди 4 години

Един безотговорен тип(явно организатор на програмата) тази сутрин по БТВ каза,че 6000 студенти ще заминат за САЩ.Кой е този родител,който ще рискува живота на детето си за няколко хиляди долара?

108

смешко

преди 4 години

Ама кво толкоз се занимавате с таз Irenaira 1. Тя е една проста, нереализирала се жена. Щом е решила да изложи детето си на риск, проблемът си е неин. Разумните, мислещи хора са си направили сметката. Моментът не е подходящ за експерименти. Гади ми се от такива "родители", да прави квото й диктува акъла (ако има). Очевидно изобщо няма представа как протичат студентските бригади в САЩ и си мисли, че тва е "голямото добрутро". Ако дъщеря й беше толкоз способна, щеше да намери реализация и тук.

107

Генерала

преди 4 години

Хиляди студенти няма да ходят никъде!А управителите на фирмите посредници ще бъдат съдени за спекула и ще бъдат карантинирани за няколко години на топло!!

106

Анонимен

преди 4 години

До *** на 3 моретаС близо 200 000 заразени до момента и по над 20 000 нови случая на ден смяташ ли, че им достигат болниците?

105

ДО ИРЕНА

преди 4 години

"Белият дом прогнозира, че жертвите на коронавируса в САЩ ще бъдат между 100 000 и 240 000, ако се спазват сегашните указания за социално дистанциране, предаде Асошиейтед прес." Това е откъс от публикация в наш новинарски сайт. Дано ви отрезви!

104

Колко си прав

преди 4 години

До Гост Даже не си даваш сметка колко си прав. САЩ станаха клоаката на вируса,а за Коми на 99% е сигурно,че няма точно този вирус. Парите по Тошово време от Коми бяха по-големи от тези на студентите от САЩ,защото хората с тия пари с купиха жилища и коли.

103

дедо Ташунко

преди 4 години

Моля нервните да запазят спокойствие. Бригадите за слугуване в САЩ непременно ще бъдат отменени поне за ТАЗИ година. Пандемията в САЩ се разраства и не са в състояние да я овладеят. Въпрос на време е, кога държавния департамент ще излезе със забраната за пътуване. Младежи не се ядосвайте, ами се настройте за догодина.

102

Шест хиляди

преди 4 години

Като се върнат ШЕСТ ХИЛЯДИ, леглова база имаме ли и задължителна карантина под охрана?Питам за Протокола, или ще си влачим карантината до 2039 г.Защото в момента CNN излъчва доста неприятни кадри от САЩ, не достигат: апаратура, медици, медикаменти, болници, морги.Дали САЩ няма да лекуват първо САЩ гражданите с високи осигуровки?И кое е по-важното, здравето на тези млади хора или парите.После какво правим с невзетите изпити, ще молят за 3-ка преподавателите?

101

анубис

преди 4 години

Госпожо, вие видимо страдате много, че има опасност дъщеря ви да не замине на бригада в САЩ. Даже в мъката си стигате дотам да наричате хората "***, завистници и др.", и то защото изтъкват абсолютно валидни аргументи против всякакво пътуване до САЩ, камо ли за бригада. Предлагам ви да се овладеете, вие сте майката, а не детето. И да престанете да сеете скръб и обиди наоколо. В живота има далеч по-големи ценности от бригадата в САЩ. Например здравето!

100

баба мара

преди 4 години

1 вариант забранява се заминаването2 вариант заминават и остават там стига ни вече тази зараза от чужбинасъщото важи и за българите заминали за австрия да гледат старците

99

Д-р Исня

преди 4 години

Ще има бригади и студентите ще пътуват по примера на африканските мигранти - с надуваеми лодки, а до Атлантика - пеша. Връщането става по два начина: оцелелите със самолет, ако е свършило извънредното положение, а всички останали в буркан.

98

отговор

преди 4 години

До АзАбе човек, с кой акъл ги пишеш тия работи! Понеже ходил на бригада в САЩ, после бил успешен! Това е... нескопосано умозаключение. На бригада там се ходи или от бедност, или за да емигрираш, или от нямане какво друго да правиш!

97

G

преди 4 години

Ако студентите все пак заминат, то няма да има достатъчно работа за тях :( Много хора от обслужващият сектор в САЩ вече загубиха работата си... Дано се възвърнат вложените средства и се върнат здрави!