13

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни занимавате с тоя измислен герой?Народа се прибра по домовете и спазва карантина не защото така му е наредил някой,а защото здравето е най-ценното нещо,а този п***к се връща от рискова страна и си вее байряка наляво и надясно,видиш ли,защото не подписал нищо на влизане в държавата и не бил нарушил нищо.Народа спазва карантината защото,за разлика от тоя алчен за слава ***,не му липсват първите 7 години...А на тоя му липсват даже много повече.

12

Анонимен

преди 4 години

Каролев не е мишка. Да е жив и здрав.

11

Абе

преди 4 години

Цялата работа намирисва на *** полицейщина целяща назидание на целокупното овчедушие, ама карай да върви, този тип ИМА пари, така че 50 000 глоба е все едно бълха го е ухапала.Лошото е, че е умен и може да осъди България да му плати обезщетение от 500 000 лева.

10

Анонимен

преди 4 години

Гледай как от нищо стана нещо.Ако си беше трайкал,щеше да си направи прехода в планината и да се прибере,обаче не,реши да се похвали и ето резултата.Щом си инат така става!

9

Анонимен

преди 4 години

Ох, да го бяха подхлъзнали на пистата, никой нямаше да разбере покрай суматохата.

8

Анонимен

преди 4 години

Тоз не ми е приятен като цяло, но да си направи тест ако се окаже че е негативен цялата тая дандания отива по дяволите. Ама нали трябва да го глобят и като нямат тестове 14 дена затвор и 5 000 лв глоба

7

Анонимен

преди 4 години

Гърчиш ли се??? Гърчи се, гърчи се!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Това беше ясно от самото начало. Само като прочетеш повдигнатите му обвинения се виждаше, че се търси под вола теле и целия зор беше, че им доказа колко безсмислени са тези хартийки и, че всеки с декларация според изискванията може да пътува. Проблема е, че сега ако осъди държавата пак ние ще платим, а не държавните пудели.

5

Дани

преди 4 години

Държи се като недосегаем'но всяко *** за 3 дни

4

Брайлов правист

преди 4 години

Съдят те не защото си нарушил карантината, а защото призоваваш гражданското общество да не спазва мерките, наложени от извънредното положение. Успех и на двете страни, но отсега е ясно, че законовата основа на обвинението е дефектна и България ще плаща.Както са неправомерни и глобите от 5000 лв за разходка в парка. Такъв идuoтизъм няма в нито една цивилизована страна. Като сме такива радикали, що не стреляме направо на месо?!

3

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Прав е Каролев. Могат да го глобят най-много 5000 лв за неспазване нареждане на Кризисния щаб за забраната за пътувания. Иначе наистина ще осъди държавата в Страсбург за много пари.Гешев кога ще го съдим?

2

Анонимен

преди 4 години

Що да не го изпере, ако е запазил водата от 2011.

1

Анонимен

преди 4 години

Такъв си е манталитета на българина, обича да обвинява другите. Каролев който ми е неприятен по всички азимути в случая е прав и е несправедливо обвиняван. Ако не е подписал декларация за карантина при завръщането си в България всички които го обвиниха включително и самосезиращага се с пропаганден ефект прокуратура трябва да му се извиняг.