44

Анонимен

преди 4 години

наистина може да се разпадне не може едни държави да пълнят европейския бюджет а републиката на чалгата да внася 1 милиард а присвоява 4 и да праща некадърените си евродепутати да живеят на гърба на другите на всичкото отгоре

43

Прозтю

преди 4 години

Връщаме производството в европа, а китай отваря границите и пуска 1 милиярд икономически имигранти по света

42

Ядосан

преди 4 години

Поради алчност е възможно наистина да се разпадне. Отменихте всякакви ограничения за хора от третия свят като китай заради евтина работна ръка и туристи които харчат пари, загърбихте разума сега се оплаквате.

41

Мъдю

преди 4 години

Границите затворени, евро пари няма. Ето, мечтата на макаронаджиите се сбъдна, няма ЕС. Италианците не могат да спасят италианците, искат немците да ги спасяват. Същото важи и за страната на тиквите. Ето, няма европа, сами сте тикви

40

Анонимен

преди 4 години

'' Опасността са разногласията по икономическата политика '' ... разбирай Италия, Испания и Гърция искат да лежат, да ядат и да пият, пък Германия да плаща, а Германия не иска.

39

Анонимен

преди 4 години

продължение от 40Направо да го пита: ако мислите да излизате, направо казвайте да не си харчим парите да ви помагаме сега. Излизайте и се оправяйте, нали ги можете нещата?!Искам да го видя е тоя на снимката как ще си подвие опашката и ще изчезне с 300.

38

Анонимен

преди 4 години

а дано се разпадне, онази френска жена каза, ако няма реформи ще се разпадне, напуснаха 9Х британски депутати и дойдоха 50 нови, които тежат на бюджета. За 5 години има депутати, които една дума не са казали. Да се въведат европравилата, няма нужда от толкова бюрокрация, ЕП, ЕС и т.н. Само тогава ще има пари и разбирателство

37

Анонимен

преди 4 години

На следващия съвет на ЕС Председателството Германския представител трябва да попита Италианското *** дали имат намерение да остават в ЕС.Време е да почнат да се отнасят с тях както отдавна заслужаваха.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Мазняре мафиотаре, не желаре да работаре, чекаре на подаянаре, но се подхлъзнаре на сапунаре.

35

Анонимен

преди 4 години

Финито е баста европео униозо, фамозе корона вирусоре ебано ситуационе.

34

Анонимен

преди 4 години

До 42"В Европа трябваше да има икономическа общност". ***, Европа е ВЪЗНИКНАЛА като икономическа общност и винаги се е стремяла да е такава със строги правила. Такива като Италианците не могат и не искат да се придържат към тях, затова са на тоя хал и плашат с излизане. Ми да излязат, Китайците само това чакат за да ги сметат.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Какво е това "Европа на нациите"? Вие ревете СЕГА, когато имате относителна автономия, а ми говорите че искате някакви утопии. Европа на нациите. ТИ ли ще я управляваш, или ще чакаш Володя да ти подскаже кое е най-добре за теб? На неграмотниците морето винаги им е до колене. Китай само чака да станете "Европа на нациите", което на езика на тия които разбират е "всеки сам поотделно", за да ви смете.

32

Анонимен

преди 4 години

Италианецът разиграва драми, за да прехвърли дълговете си на другите.

31

42

преди 4 години

Точно ЕС беше прът в колелото за още по-бързо развитие на континента и на света.Т.нар. квоти изнесоха почти всички промишлени производства оттук в Китай, а земеделието беше осакатено, като това даже увеличи глада в света. В Европа трябваше да има икономическа, а не политическа общност както е сега. Това доведе и до тежката рецесия сега и в Германия.

30

Анонимен

преди 4 години

Ами кандисвайте на шефовете, там каквото ви искат разберете се и цирка да свършва- че ако трябва още да се търпи откъде да знаем къде ще избие задовлството на хората!

29

Анонимен

преди 4 години

Ами така до Европа на нациите ...а не в една кошара със няколко овчаробюрократи...

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30И така какво ... до външните тоалетни и супата от прилепи ли?

27

Анонимен

преди 4 години

Италия бяга,после Испания и така нататък ...

26

Анонимен

преди 4 години

Новини покрай корона вируса:Холандските, Испанските и Турските власти блокираха новодоставени китайски маски и тестове. НакраткоХоландците блокират 600 хил маски, които са дефектни, въпреки че имат сертификатиИспания съобщава за 60 хил теста, които не могат да определят дали пациента е заразен с вируса или неТурците съобщават за дефектни тестове същоНай-важното: има подозрения, че това е кампания за засилване на Китайското влияние в Европа. Прав ви път извън ЕС и с Китай!

25

Анонимен

преди 4 години

Немски финансов министър се самоуби....