57

От щаба

преди 4 години

Да се отпуснат и пари за ТЕЛЕВИЗОРИ щот има още незомбирани индивиди по улиците!

56

Анонимен

преди 4 години

Правителството трябва много, ама много сериозно да помисли как да организира по най-добрия начин селскостопанското производство. Първо, да не се пускат хората навън.Второ, да има всички оптимални условия за набиране на работна сила вътре в страната. Трето. да се стимулира възможно по-голямо производство. Тази година селското стопанство може да бъде най-, най- печеливш и престижен сектор в Европа и света! Ако се отнесе пренебрежително, загубите ще са на куб.

55

Я пак пак

преди 4 години

Това е мярка за тези, които работят с намален капацитет.Тези, които не работят са на борсата.Кой ще дава пари за не работещ бизнес?

54

Обективно

преди 4 години

Реалният брой на безработните над 100 000 души в момента.През миналата 2019 г самоосигуряващите се лица у нас са 342 000 души - това са артисти, художници, занаятчии, организатори на концерти, конференции, преводачи, екскурзоводи, шофьори с по 1 или 2 камиона, автобуса или микробуси , архитекти и т.н.Сега ВСИЧКИТЕ са безработни и стоят вкъщи и не могат да работят заради чумата, но държавата крие реалния брой на засегнатите лица.Тия 10к в бюрата по труда са само черешката на тортата!

53

39

преди 4 години

До Я пакСмисълът е, че за работодателя остава голяма тежест за плащане при неработещ бизнес и даже такава мярка не би го стимулирала, защото няма от къде да дойдат парите. Какво значение има точността на сметката преди или след облагане и тн.

52

НН

преди 4 години

Нали при социализма само имаше опашки,нали искахте капитализъм,ама той така се *** тоя капитализъм,че ще ни върне на нивото на първобитните хора и ще започнем да се избиваме и изяждаме от глад!!!!

51

Анонимен

преди 4 години

Маргиналите да хващат вируса !

50

Анонимен

преди 4 години

Поредната герберска лъжа !

49

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е жена.

48

Генчо Гунчев

преди 4 години

... А когато свършат парите , Другари и Другарки от Правителството и така наречения "Щаб" ?!?! Тогава - Кво става ?!?! Щото парите максимум до 3 месеца свършват... И после? Ко прайм? Ще плащате в тоалетна хартия или чували с картофи ли ?!?! Щото няма да има пари дори за пенсиите на възрастните хорица. Да не говорим за заплати и социални помощи. Колко и да го криете - това ще избие рано или късно... А нали знаете , че ...... ГЛАДЪТ Е ПО - СИЛЕН ОТ СТРАХА !!!!!!

47

1234

преди 4 години

След 1 месец герб сами ще я махнат или хората ще ги бият

46

Анонимен

преди 4 години

колко сте глупави и неуки почти всички коментиращи :)

45

сериал

преди 4 години

Колко безрабони не са регистрирани в бюрата по труда? Кажете цифрата все говорите за регистрираните ама не щете да покажете истината щото е страшна.

44

kirasirrav

преди 4 години

Както и да сравняваме във много други държави се приготвя/заделя поне 10% от БВП, независимо от външния дълг на съответната страна и това дали е богата или бедна ; При нас ни обещават около 2% от БВП, но при положение че може би половината няма да отидат по предназначение нещата са трагични; От цялата ситуация виждам че нашите със тези рестриктивни мерки се чудят как да закрепят положението, заради големите пробойни във финансовата с-***

43

Анонимен

преди 4 години

До срам и позормярката 60/40 не е за хората на борсата, а за тези които ще продължат да работят! Които отидат на борсата ще си вземат борса.

42

бай Пешо

преди 4 години

До Анонимен20"защо работодателя да плаща 40% за работници, които ще си стоят вкъщи"Отговор: Няма да си стоят вкъщи, а ще бачкат! Толкова ли е трудно да се разбере мярката? Държавата подарява на капиталиста-работодател по-голямата част от разходите му за работна ръка!!

41

Я пак

преди 4 години

Как ги смятате тези 1000 лева? Пише, че 60/40 от осигурителния доход.Грубо за да получаваш 1000 чисто, осигурителния доход е 1400.Сега вече може да започнете да смятате.Стига писахте глупости.

40

Анонимен

преди 4 години

До КЙКЙКтя по принцип не работи като всичко в тази държава.поредното замитане под килима и илюзорна загриженост на политиците.на никого не му пука за нищо в тази ситуация...но г-да българи кредитите си текат...за тях няма кой да ви помогне!

39

Гошев

преди 4 години

По заповед на прокуратурата арестуваха шефа на ПП "Възраждане" за думи срещу държавата!

38

Анонимен

преди 4 години

Тия палиачовци как смеят да ходят до бюрото и да се регистрират, не слушат ли какво им говори Майтапчийски. Бе разстреляйте ги, бе, ще вдигат кръвното на Майтапчийски.