7

Анонимен

преди 4 години

До do 1Проблема на това което правите е, че и сега коментара ти е предназначен само да хвърля кал по някого (дали ще е световната общественост, ЕС, Борисов или извънземните е без значение). България всъщност има сравнително адекватни мерки. Не е като другите страни да са направили нещо повече от нас, а и всички се учим в движение. Германия преди една седмица също не тестваше толкова много хора, но виждат със всеки изминал ден, че работата става все по-зле, и се опитват да реагират.

6

Анонимен

преди 4 години

България - 8 умрелиГермания - 541Има какво да копират

5

do 1

преди 4 години

На фона на дните през които генерал Годжи ни информираше гордо, че отново няма заразени, а бяха направени всичко на всичко 20 (двайсет) теста пак е нещо.

4

1

преди 4 години

Тук преди имаше коментари от разни, че всичко било измама, и германците не тествали. Даже някакъв се пънеше, че той имал "познати" и никой от тях не бил тестван. Един друг обясняваше, че тествали от контейнери и прочие простотии. Казвам го само за да се види как в България хората често просто си драскат ей така за спорта, без да имат изобщо каквато и да е идея.

3

Анонимен

преди 4 години

А защо не копират нас. Борисов каза, че всички ни хвалят

2

селтак

преди 4 години

Щом още ми се пие ракийка ,значи съм топ !

1

Анонимен

преди 4 години

На фона на нашите СЕДЕМ хиляди ТЕСТА всичко,от началото на пандемията,това е "НИЩО"