372

ПроСоТо

преди 4 години

До неразбралабе явно си разбрал!...Ние УЖ също разбираме....Защо обаче САМО ПИТАМЕ,а..както се казва:-"Отговор не искаме"?!

371

Анонимен

преди 4 години

Народа тук е фантастичен и затова. Ние си живеем непрекъснато в сървайвър, дали ще е социализъм или демокрация, народа си е на самооцеляване. Как си представяте нашите пенсионери с 250-300 лв пенсия, дали в Европа някой би оцелял със сто, сто и петдесет евро на месец.

370

Анонимен

преди 4 години

До КрайИ откъде си сигурен, че това, което твърдиш за Италия е истина ? Значи нямаше и нужда да затвори цял свят границите..? Или не виждаш по-далеч от носа си?

369

Анонимен

преди 4 години

До неразбралПилците се броят на есен... ако не знаеш... Твоето е сТъкмистика, а не статистика... Май имаш желание да има повече мъртви?

368

хм

преди 4 години

Уби го (морално) с този въпрос.А ако сметнеш и тези, които се подготвят за емиграция...

367

неразбрал

преди 4 години

Проста сметка за много *** професор-гербаджия.Днес са починали 177 човека и са се родили 111. Разлика -66.Нито един не е починал от Вируса ,т.е. смъртност от Вируса-0.00%.Но от герберска простотия сме се стопили с 1/3 или над 33%.Въпрос към *** професор: Кое по-опасното Вируса или герберската простотия?/данните за днес са от "население БГ"/

366

Анонимен

преди 4 години

"великата" европа го дразни, злорадства, че там са умрели повече - а защо не се пресели в русия, да бъде обгрижен от путин и защитен от вируса още по-добре?

365

Анонимен

преди 4 години

Имайте оредвид, че колкото позитивно тествани имаме, 4 пъти повече са тези, които го карат без симптоми. Така че вече има едно 1300 човека, добили имунитет по естествен път. Това стеснява възможностите на вируса и намалява скоростта на разпространение.

364

хи-хи-хи

преди 4 години

Герберски пропагандатор и обикновен манипулатор.Никога нищо не е познал или изчислил.При Мишо Процента статистическата грешка е до 100% .А за пари прави всичко.

363

Анонимен

преди 4 години

Няма как да се спре минаването на вируса през 70-80% от хората, но нали идеята беше да стане плавно, за да не се товари здравната система? Но ако мерките са прекалено строги, процесът пък става много бавен и продължителен - убиваме икономиката. Така че здравословно е да върви малко по-бързо.

362

експерт

преди 4 години

поредната глупост, колко процента е смъртността на база починали/излекувани ? защо се смята починали/заразени ?

361

Анонимен

преди 4 години

В Сърбия мерките са много по-сериозни и има много повече умрели. В Корея мерките са по-меки, а умрели почти няма. Разликата е там КОГА се въвеждат тези мерки. При нас беше сравнително рано. Но това е до голяма степен и късмет, защото ако и да ги бяхме въвели в друг момент много зависим и от това дали съседните страни имат мерки. Цялата работа се осмисли (донякъде) от това, че всички в Европа се затвориха в един момент.

360

Боб

преди 4 години

Аз ли не разбирам или тоя вкарва статистика % на милион и го сравнява с нашите 400 човека? Не може ли още поне 250 пъти да се смени картината? Не е ли вярно, че колкото повече са заболелите толкоз по-лошо? Не заради математиката, а защото като са повече не могат да се лекуват. Ако не се лекуват шанса да има фатален край е по-голям..

359

Край

преди 4 години

Човека е поизкуфял. Прави едни сметки дето отдавна са направени. Тази година в Италия и Испания ще умрат толкова хора колкото си отиват средно годишно НОсега голяма част от тях ще умрат в месеците март и април.Вируса не убива тези хора - умират си от естествените болести на възрастта обаче вируса катализира процеса и за това те умират масово и едновременно - от това нещата стават драматични и за обществото и за здравеопазването.

358

Докога ще словослови

преди 4 години

Този човек е готов да каже всякаква безмислица, стига да му се появи името в публичното пространство.

357

Атилкесе/Аспарух

преди 4 години

Нашия ген иде от Китай,Алтай,Урал и т.н.С две думи....мешена скара:)

356

бактерия

преди 4 години

До Дарвин философАко е така, както твърдиш може да се окаже, че това не е вирус, а бактерия, защото туберкулозата се причинява от бактерия.

355

Льолев

преди 4 години

Генът ни е як,това се знае и от другите народи.Яка,гадна,идиотска е и ненавистта на обслужващите Борисов, представители на купения сайт,знаете кой е,срещу президента на държавата Румен Радев.Защо трябва да показват,кой им пълни за.....те с народни пари,за да "ръфат"президентската институция,която се с най висок рейтинг в държавата?Не противопоставяйте българите и без това настанилия се у нас вирус,ги стресира като никога до сега!

354

Анонимен

преди 4 години

Още нищо не сте видяли...

353

Дарвин философ

преди 4 години

Ами на няколко места видях публикации ,че старата ваксина за туберколоза БЦЖ масово поставяна в България имала нещо общо с имунитета срещу корона вируса ,който също както тоберколозата засяга белите дробове.Може и да е вярно.