19

Пепи

преди 4 години

Всички дето почиват ги пишат на корона вируса.На италианец и испанец вяра да нямаш.Могат да те излъжат без да им мигне окото.

18

MaйMyнaтa

преди 4 години

Да си заробил половината планета едно време, е добро постижение! Но, идва време и да се плаща, а цената на сатаната не е в злато.

17

Анонимен

преди 4 години

"Китай явно е лъгал..."Батьонка, точно за тая цел Китай пусна СЗО на терен и представители на медицински екипи от цял свят - да си измият ръцете и да покажат че са направили всичко възможно.Баш за тая епидемия до преди месец вдички им се чудеха и радваха как нищо не криели и всичко показвали.

16

Анонимен

преди 4 години

Пишат за починали, а няма информация дали имат съпътстващи заболявания, което внася паника

15

Анонимен

преди 4 години

"до Китай явно е лъгал..." Какви наивници само има по света.Извинявай,че те наричам така,но толкова ли не можеш да се сетиш,че държавите си имат разузнаване.Да не мислиш,че някой ще чака Китай да му каже колко били умрели там.Ми те си проучват и си правят сметката.Нищо чудно ние дори да имаме някакви хора там,(все пак говорим за Китай,не за Гвинеа т.е. за важна в света държава) които да са пратени с цел поне елементарно разузнаване,какво-що се случва,та камо ли САЩ, Италия или други... OMG...

14

42

преди 4 години

Умира ли християнският свят, ще изчезне и целият свят.Нека всички си го набият в канчетата. Без спазване на десетте Божии заповеди няма как да съществуваме. Достатъчно сме покварени.

13

Анонимен

преди 4 години

Смъртност 11%

12

Анонимен

преди 4 години

Соломон Паси днеска каза нещо което подкрепям на 100%,докато не се отучат да ядат всякакви гадости да не бъдат допускани до Европа.Предполагам че на бай Тръмп това е в главата,колко народ погубиха и ще погубят с техните гнусотии.Прилепи,змии,алангле плъхове...пууууу

11

проф Валтер Рикарди

преди 4 години

Научен съветник на Министъра на здравеопазването на Италия ,от страна на Световната Здравна Организация признава пред медии ,че данните са силно манипулирани и около 12% от починалите довчера 9000 хиляди са от заразени с вирус . Т.е около 800,до вчера Високата смъртност ,се дължи на застаряващото население .В Италия ,на ден умират минимум 1700 души . За миналата година, са над 500 000 х .

10

Анонимен

преди 4 години

Китай явно е лъгал,затова не се взеха овреме мерки и сега косачката жъне ли жъне,футболни срещи,масови манифестации за 8-ми март,не съм вирус,човек съмзатова ме прегърнете.целунете и се снимакйте с мен!Наивните главно западноевропейци сега си берат плодовете,а работещите там ни го донесоха и тук.Ина че да,имат право да си дойдат,на никой родител няма да му е приятно да има дете сега там,а аз имам две племенници и братовчед!!Не си дойдоха ама питайте как им е на близките им.

9

Хашиш ат Амстердам

преди 4 години

С това нарастващо население мръсните нации като всички азиатци и афрота и намаляващо население на белият човек моторът на човечеството аз не виждам никакъв смисъл да се продължава да се живее.

8

SS

преди 4 години

Нещо се обърка в тоя скапан свят! Дезинфекцирайте улиците,и не хранете хръркатите!Дано на нас ни се размине.Защото тук ще настане хаос.

7

Факт!

преди 4 години

Смешна държава некадърници и леваци.Нищо ново.

6

до номер 3

преди 4 години

Не ви ли стана ясно вече, че господ няма.Ако имаше, светът нямаше да е такова отвратително място за живеене.Заобиколени сте от злоба, лъжа, измама, манипулация и сте седнали за господ да ми говорите.Блажени са вярващите, обаче! Че живеят в такава велика заблуда.

5

Анонимен

преди 4 години

Кога ще напишете в България за 24 часа колко хора умират от болести, причинени от лошото качество на живот и ежедневния стрес - инфаркти, инсулти, диабет, рак??? Какво само тука ми цитирате някаква информация без никакви доказателства. Българският народ измря от немотия, но това не трогва никой!

4

Анонимен

преди 4 години

Броят на жертвите е манипулация!

3

Анонимен

преди 4 години

Изпукайте всичките миризливи гнусни клошари.В Италия имаше 2 хубави неща.Ланчия и зехтин.Ланчия фалира. Останаха мафия,милиони африканци,планини от отпадъци.Също така не забравяйте че причина да сме 500 год под турско робство са отчасти и италианците.Въобще не ми е жал за тия.Бившата ми беше полуиталианка.Ненормални са.

2

Анонимен

преди 4 години

Да правят като нас дезинфекция на турската граница и без вируси.

1

Бау

преди 4 години

Малката Италия ще мине и САЩ ... Какво нещо е безотговорността и пълната липса на дисциплина...