264

Поручик Ржевски

преди 4 години

Статистика от Германия.55 000 заразени, 10 починали от корона на ден.Всеки ден умират 2200 човека в Германия от всички видове причини.Какво е това - 10 от 2200? това е едно нищо.Въведоха ни военно положение заради едната хрема....

263

Анонимен

преди 4 години

Ама ще се наакате, безработници за следващите 10 години хахаха

262

238

преди 4 години

Само озлобен и уплашен ***** може да заплашва и да намесва близките.Сега аз ще ти кажа, че дори в Италия ще си изгубиш близките по ред други причини, преди да дойде реда на короната. А само след 5-6 месеца е вероятно да си губим близките пред магазина за един хляб!

261

Анонимен

преди 4 години

До 2 пъти-пфу!Ти искаш да умират повече хора , предполагам и тогава да реагират? Да започнем с твоите близки... какво ще кажеш?Какви са тия бакалски сметки, бе капчук?Всичко се прави с цел тази бройка да не стане многоцифрена изведнъж. Какво толкова не разбра от това?

260

Анонимен

преди 4 години

Защо не дават повече информация за заразените и за починалите? Къде са се заразили, на колко години са починалите, страдали ли са от друга болест. Кажете от кой квартал на София са да вземем мерки. Какво е това информационно затъмнение. Как не ви е срам. Отдавна бихте по цензура и дезинформация комунистическа България в моите очи. Уж вируса бил просто грип, а все повече млади хора умират по света. Уж не трябвало да носим маски а по болниците всички лекари са с маски. Ще ни докарате до катастрофа

259

Анонимен

преди 4 години

Той и Пиночет, Кадафи и Саддам обичаха униформата. Ама явно не си е играл на войничета като дете.Народът сА връзва, я слушайте Генерала, я слушайте Пожарникаря, я марш!Едно трябва да се признае. Правоговорът на Мутафа е страхотен, ако го сравним със създателя му Боко!

258

Анонимен

преди 4 години

Той просто обича военната униформа, нищо че приличието изисква друго отношение. Но кой ти гледа приличие. Готви се за политиката, затова напоследък се държи като фелфебел.

257

Петър

преди 4 години

Смешното е, че не знаете още какви страдания ни чакат.Не говоря за PR вируса. Долу хората цитират колко умират на ден, доста от тях от нормалния грип (Influenza).Такъв тоталитаризъм, бедност и безисходица ни чукат на вратата. Ама и без това ще следват минуси сега. Слагайте ръкавиците и маските!

256

До 278

преди 4 години

Казах на колеги германец и холандец за униформения, каращ се с патос, много изнервен 'Генерал'. Помислиха си, че говоря за някакъв скеч по телевизията.

255

Анонимен

преди 4 години

"генерала" хахахаБългаринът е генетичен РОБ

254

Анонимен

преди 4 години

На час умират между 6.5 - 8 българи. Така всеки час, всеки ден, всеки месец.

253

Анонимен

преди 4 години

Слушайте какво ви говори генерала.И си стойте в къщи.Важно е.

252

Анонимен

преди 4 години

До сега не бяха ли умирали хора в Пирогов? И то с двустранна бронхопневмония?

251

Гражданин

преди 4 години

Здраве и любов с пари не се купува, ако ще да са и милиарди.

250

2 пъти-пфу!

преди 4 години

295 българи са умирали средно на ден през 2018 година ! Средно 12 ,3 човека на час . И днес положението не е по различно . Нищо ново ! Оттук нататък ,може да се интерпретира ,както им е удобно .

249

genral Maitapchiiski

преди 4 години

Според него антибиотиците не влияят на вирусна инфекция, а само на усложненията.Ами човек умира от усложненията бе касапин.Не от вируси.Г-н Майтапчийски свалете тази униоформа. Вие не сте военен.А сте майтапчия и тразкзачвач на приказки

248

Скептик

преди 4 години

Първата Пандемия причинена от Дигиталното Общество, Социалните мрежи и Средствата за масово Осведомяване.

247

Анонимен

преди 4 години

путин е заразен

246

Д-р Исня

преди 4 години

Има желание, има начин. Има социален пантронаж, има червен кръст, има бол, бол начини. Пак казвам, всичко е въпрос на мислене.

245

поля

преди 4 години

звезди4ката каде е днес по яко е с звезди4ки