33

Тонката

преди 4 години

Според другарите най-чист е въздухът в Москва:):):):)

32

Анонимен

преди 4 години

Егаси софиянците

31

Батко Асен

преди 4 години

До Стар Софиянецти кое поколение си?Да не си от хан Крумово време?

30

Анонимен

преди 4 години

кои са тия софиянци които мислят че е трафика докато тъпчат кюмбетата

29

Анонимен

преди 4 години

Защо вместо само да плашите хората, не им кажете как да се предпазят от вируса?? Данните от Китай пиказват, че 12% от пушачите стигат до усложнения/тежка форма на вируса, докато само 4% от непушачите достигат до тежка форма. Тоест непушенето пушенето увеличава риска от усложнения/смърт 3 пъти!! А в България почти 1/3 от населението са пушачи, цигари си се продават безпроблемно във всяка лафка. Във взимането на безмислени мерки и плашенето на хората сте първенци, но когато има нещо, които наистина може да спаси животи мълчите като тъпани!!

28

Анонимен

преди 4 години

Прахолякът е проблемът в София. Той е видим и невидим (ФПЧ). Миенето на улиците би могло да изчисти прахолякът през лятото, но през зимата се появява големият замърсител - печките и от тях спасение няма.

27

СофиянецЪ

преди 4 години

ЦГМ ,ВЪРНЕТЕ ЗОНАТА!!!!!!!!!!!!!!!

26

Стар Софиянец

преди 4 години

Замърсен бил въздуха в София. С какво по-точно? Има измервания и факти, но от другата страна има твърдение на някой дошъл от село, че въздухът в София бил замърсен по принцип, ама не знае с какво. Знае се с какво е единственото голямо замърсяване на въздуха в София, знае е се, че то е само през зимата, знае се кои горят гуми и какво ли не, но. .. промитите селски мозъци едно си знаят, едно си баят - колите, колите, колите.

25

До 22

преди 4 години

Ти си пълен психопат или обикновен ***.

24

Стар Софиянец

преди 4 години

Доста години промиване на мозъците, че колите в София много замърсявали въздуха са дали резултат, особено сред селяните наскоро станали жители на София. Реалността обаче е съвсем друга.

23

Анонимен

преди 4 години

Бургазлии какво да кажем? Да доидат софиянци тук и дишат чист петролен-фенолен-бензолен и т.н. въздух.

22

Селинджър

преди 4 години

Миналата година ни накараха да си заколим свинята с малки прасенца. Бяха здрави осем прасенца. През нощта съм ставал да помагам на свинята да махам плацентата , но заради чумата дойдоха и ни казаха да ги убием. Тогава си казах, рано или късно и началниците, които заповядаха да си избием здравите прасенца ще ги застигне някоя болест. И то така и стана. Сега ние сме добре, а тези които заповядоха да си избия зравите прасенца сега живеят прасешки живот в големия град и се тресат от страх

21

софиянец

преди 4 години

Най-добре е на село, ама във швейцарско село!

20

Анонимен

преди 4 години

След епидемията въздуха в София ще бъде кристално чист...Търпение е нужно..

19

БИЧЕТО

преди 4 години

НАЙ- ДОБРИЯ ВЪЗДУХ Е НА СЕЛО. МАЙКА ВИ Е ЧИСТА. МРАСОТИЯТА ОТ ВЪЗДУХА В ГРАДА НЕ СЕ ПОЛЕПИЯ В ПРАХОСМОКАЧКАТА ИМ А ДУШАТА Й Е ЧИСТА.

18

Даскала

преди 4 години

Не дават нито министерства,нито агенцийки..после недоволни.да го дишат.

17

Абе

преди 4 години

На които не им харесва софийският въздух, могат да се върнат по родните си места..

16

Анонимен

преди 4 години

Ами направете децентрализация онзи шоп да вземе да мисли- АКО МОЖЕ

15

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Какъв мръсен въздушх, какви коли, какви пет лева в София бе ?

14

осиновител ...

преди 4 години

Гледам моят син който има приятелка ..; хванал той мацонката за ръката, нямат нито маски, нито ръкавици, но имат и двата тръпка ...Простете, но не на всеки това му е дадено - тръпката в живота ...Човека живее с мечтата да има деца, ама много деца ..Ние вече им ададохте имена - Марко, Прасчо, Пухчо, Въртипухчо, Свинчо, ...дай Боже един ден кочинката да ни бъде пълна с внуци ...