44

Анонимен

преди 4 години

Аз пък ще си спазвам нормалното време , от 10до 10 и от 2 до 4 , боли ме ,че някой бил хоум офис разбираш ли.. пхаха . Някой пък ,ако ми каже нещо ще му се изсмея с цял глас, ако реши , че е бабайт и ми влезе в имота го колям на място. 1 2 3

43

до 36

преди 4 години

Тръгне ли някой да ми прави ремонт в този момент, излита от блока.........................Нали си шумоизолиран? та каква ти е болката

42

аз

преди 4 години

и какво да правя , когато започнах ремонта, имам една необитаемата стая, тотално разрушена и тези въвели ограничения? Да живея върху тухли? Също работя от вкъщи, майсторите в съседна стая -

41

Анонимен

преди 4 години

Младоския бизнес парк е обвързан с луди интереси и кални пари, на тебе ако не ти е нужен на някой инвесторджия му е повече от нужен, с държавните гаранции и всичко.

40

Анонимен

преди 4 години

A тия, на които работата е свързана с излизане навън какво да правят?Само с Home Office не става. Тоо ако можеше, и преди щеше да е така и даже нямаше да го има и младоският Бизнес Парк по тази логика.

39

Анонимен

преди 4 години

Стара народна мъдрост гласи, че бетона е най-мек от 14 до 16ч.

38

до 36

преди 4 години

Адмирирам. Нашите спални са шумоизолирани и ние нямаме съседи- на цял етаж сме. В хола имам само акустично третиране. Иначе за 25 квадрата спалня да се шумоизолира- цял тир материали. Действително е трудоемко, но си струва всяка една стотинка. Относно ремонтите- би било изключителна простотия някой да прави ремонт в тези времена. Едно- риск от зарази, второ- пречи на работния процес и учението на съседите. Аз бих потърсил директно саморазправа с такъв. Спирам му тока директно.

37

Анонимен

преди 4 години

Панелните кутийки в които се чува пръднята на комшията два етажа по-надолу домове ли го наричате, бе. Хахахахахахах.Комунистите съсипаха България, повече корона им трябва.

36

MR Buch

преди 4 години

ФАНДЪКОВА, измии улиците, че ще ни хване нещо друго заразно...хората мият със сaпун и препарати улиците, ти знаеш ли това. За какво плащам такса и данък в тая община.Да хванете и да измите поне по един път ВСЯКА улица и тротоар. После докато няма коли да оправите и дупките по учиците, че са станали по 2 персона и половина

35

Анонимен

преди 4 години

Когато не съм на вилата, живея на цял последен етаж в София нова сграда. На Акт 14 още шумоизолирах всичко. Индексът на шумоизолация на жилището ми е точно 77db. Абсолютна тишина. При шумна музика под нас (110+db) се чува едвам. Съседите ми са страхотни, никой не прави проблеми- 5 апартамента има под мен. просто не знаех на какво ще попадна. Комфортът е несравним- препоръчвам го на всекиго, но е доста трудоемко и скъпо. Тръгне ли някой да ми прави ремонт в този момент, излита от блока.

34

Ken

преди 4 години

Не им ли конфискуваха бормашините и перфораторите преди да ги пратят вкъщи ?

33

мишо бирочето

преди 4 години

той *** от бърлогата до работното място и после обратно в бърлогата пред тауавизията и парцуцата и после пак така. какви паркове, какъв спорт, какви 5 лева. тея дето има време за спорт не живеят в тея коптори.

32

Млад и богат тарикат

преди 4 години

Е как без ремонти?! Над мене съседа кърти яко с онова дрънчащото. Няма проблеми, че целия блок си е у тех си. Аман! АМАААААН!!!! НАВСЯКЪДЕ СА ТИЯ КЪРТАЧИ! НЕ МИНАВА СЕДМИЦА БЕЗ КЪРТЕНЕ! ОТГОРЕ, ОТДОЛУ, ОТСТРАНИ, ОТСРЕЩААМАН ВИ КАЗВАМ! АМАННН!!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Фандък, вземи пусни една прахосмукачка вкъщи ако скучаеш. Не досаждай на хората с тъпизмите си в мрежата.

30

Анонимен

преди 4 години

Много ви моля да не ремонтирвате коп торите, в които сте принудени да живеете.

29

Фандъкова

преди 4 години

И няма да пърдите шумно. Пускайте гълъбчето леко и по терлички.

28

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката не прилича на нормален град, еле па столица в Европа. Всичките тия хора в нагъчканите панелки ка живеят изобщо? Освен да спят и да ходят по сокаците, има ли къде да се разходят, да спортуват, да живеят? Само блокове и улици и нищо друго - ни паркинги, ни паркове и градинки, нито нищо. Софиянци явно ги имат само за заспали пътници.

27

мак

преди 4 години

Не стига, че сме принудени да стоим вкъщи, някой ще определя, какво можем а какво не. Ако ще и ремонт ще правим, щом само сега имаме време. Даскалицата се е загрижила за спокойствието. Дали е така загрижена и през лятото, когато работят кръчмите? Но това ще кажат софиянците.

26

Анонимен

преди 4 години

"Така, може би парадоксално, но физическата дистанция, която трябва да пазим, направи нас, хората, които живеем в жилищни блокове, още по-близки", пише още Фандъкова."Напънала се е да измисли нещо, но накрая родила върховна глупост. Типичният гербадийски "капацитет".

25

Край

преди 4 години

Вместо госпожата да си даде сметка че с това уплътняване София заприличваме на някой квартали на Мумбай. И че с това уплътняваме ще изядат вирусите щото короната няма да е последен.И това в най-рядко населената страна в ЕС.Вместо да каже че ще промени градоустройството на София да не се строи на 7м. кооперация от кооперация.Госпожата " моли" да не се ремонтира. Кмет дето моли ...