61

Анонимен

преди 4 години

За другите корона вируси има временен имунитет. Например за настинката тялото изгражда имунитет за известно време, но то е под година. Така че имаме много сериозен проблем. И не, това не е поредната настинка. В старческите домове в Испания се разболява целия персонал, половината е в болница. Това са хора на 30-50г, които със сигурност са карали стотици настинки, но точно този вирус ги вкарва в болница. Не си мислете, че се преиграва, защото положението изобщо не е розово. Вирусът е гаден.

60

Анонимен

преди 4 години

Умни призиви, но няма кой да ги чуе докато не стане късно.

59

Иванчо+Марийка

преди 4 години

А се харчат трилиони за ОТБРАНА всяка година. Май е по-добре да започнат да се харчат тия пари за здравеопазване и издигане на медицината на по-високо ниво.

58

axa

преди 4 години

До ахаБез да искам написах 'срещо' в бързината. Естествено, че се пише 'срещу'...

57

аха

преди 4 години

До 50 АнонименТова с антителата е пълна глупост. Срещо обикновената настинка не можеш да развиеш траен имунитет, но срещо ковид-19 ще можеш? Кой вярва в тия измислици? Истината е, че смешният вирус е просто поредната настинка от семейството на коронавирусите, а в Италия има милиони заразени и затова смъртността изглежда висока. Всъщност е под 1% ,колкото и при нормалната настинка, от която ако не знаете също се умира ако си на 85 години...

56

Анонимен

преди 4 години

В тая област са комунисти, правилно, няма защо да се плашат хората, и старшата е била такава. Всички ще умрем, (все някога).

55

гдр

преди 4 години

"Пациентите, които са затворени в къщи, са добре здравословно, а всички, които си позволяват дори и за нещо съвсем дребно да излязат, веднага се разболяват."----Гледам руските специалисти в Бергамо. Работят с мобилни лаборатории на терен за установяване на вирусните огнища. Работят с мобилни дизенфектиращи станции в болници, пансионати. Дегазират колите, с които извозват труповете.Д-р Анелия Първанова, руските специалицти, работещи на терен в Берегамо, безсмъртни ли са?

54

Анонимен

преди 4 години

Общи приказки и елементарни нравоучения........от 2 месеца всеки починал в Италия е от вируса. Преди него сякаш са умирали от кеф!!!

53

Бай Ганьо

преди 4 години

Адът е в това, че всички лечения които прилагат са излишни, понеже не помагат.С или без тези грижи пак толкова ще умрат.

52

Mister Cro

преди 4 години

Както всички страни от ЕС, така и България фатално закъсняха с вземането на адекватни мерки! Всички политици се оказаха популисти-клоуни, разбирай лъжци, и затова нямаха топки да вземат правилните решения. Жалка история! Бойко е същия, да не обяснява колко го били давали за пример от Брюксел, че е направо противно!

51

Mister Cro

преди 4 години

Свят, в който стотици милиарди се харчат за оръжия, т.е. за убиване, свят, който е толкова технологично напреднал, се оказа, че няма маски за хората и лекарите и не може да си позволи карантина от 15-20 дена без да се говори за фалити, икономическа криза и глад! Това е светът воден от твърде прекалена, жестока и арогантна алчност на шепа самозабравили се индивиди!

50

анонимен

преди 4 години

НЕ СЕ ЗНАЕ ЦИФРАТА КОЛКО ВЕЧЕ СА ГО ПРЕКАРАЛИ ЗАЩОТО ТОЙ В БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДИ НОВА ГОДИНА. ТВА ГРИП И ВТОРА ВЪЛНА ДАЛИ НЕ БЕШЕ СЪЩОТО. НО ПОНЕЖЕ ПЛАМНА ЦЕЛИЯ СВЯТ УСТАНОВИХА ЧЕ И ТУК ГО ИМА С ТЕСТОВЕ. АКО ЯНУАРИ НА НЯКОЙ ПО ТЕЖЪК СЛУЧАЙ ГРИП БЯХА НАПРАВИЛИ ТЕСТ ЩЕШЕ ДА ПОКАЖЕ ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПЛАШАТ НАСЕЛЕНИЕТО ИЗЛИЗАЙКИ ВСЯКА СУТРИН ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И КАТО СТАТИСТИЦИ СЪОБЩАВАТ ЦИФРИТЕ. НАРОДА СЕ СТРЕСИРА И НЕ ЗНАЕ КОЙ ПЪТ ДА ХВАНЕ. А ПОСЛЕ ИДВА И ГЛАДА КОЙТО Е ПО СТРАШЕН ОТ ВИРУСА.

49

Анонимен

преди 4 години

До МММЕболата има много малка заразна способност в сравнение с коронавирус. При грипа разпространението спира при изграждане на достатъчен групов имунитет. Заразността на грипа също е по-ниска от тази на коронавируса.

48

Анонимен

преди 4 години

За тези дето им са малко мерките в България да ги светна че целата не е да не се заразят от вируса. Поне 65% от хората трябва да се заразят и развият антитела за да спре разпространението. Целта е да се забави скоростта на разпространението за да може тежките случаи на ден да са в поносим8 количество и да не задръстят здравната система. Така повече от тях ще оцелеят.Така че успокойте се. Ще се заразите така или иначе.

47

ммм

преди 4 години

Стига с този естествен имунитет (70% да са преболедували). При морболи, холера, чума, ебола да не чакаме 70% да са преболедували и да изградим естествен имунитет. Дисциплина, хигиена и по-малко да се правим на много умни. Защото заради "много умните" страдаме всички. Разберете, че проблема е много сериозен. Няма нужда да пострада някой близък за да го разберем.

46

Лекар

преди 4 години

И тук в Испания са същите артисти. Същите чалгари ги гледам,че ги имате в България в изобилие! Наричат се смелчаци и се репчат като че ли вирусът е някакъв махленски бандит като тях и само остава да изпъчиш мускулите и ще го уплашиш! Не дрогари,тих и подмолен убиец е,нещо като КГБ в микро и макро животинския свят! По сигурен е от Новичок и не понася майтапи и обиди от типа,че видите ли бил някакъв си грип!Целувайте ръка от 2 метра на Борисов и Мутавчийски,че взеха мерки на време !

45

11

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Много е тъжно, когато някой с ник хахаха ти обяснява компетентно за гъстотата на населението, а същевременно се изявява с изрази като "някой населени места". Това означава, че човека не го слуша главата.

44

Анонимен

преди 4 години

Така се получи защото всичко направиха обратно а трябваше да почнат от спиране на полетите и затваряне на границите това което стана сега трябваше да стане преди месец!Не смеяха да го направят и изгубиха много повече отколкото ако бяха го направили в началото.

43

Анонимен

преди 4 години

"Военни конвои извозват десетките ковчези с починали"...Като прочетох това и приключих със статията.И децата разбраха,че снимките на въпросните конвои са от потъването на някакъв кораб преди години.Тогава са извозвали удавените с тях.

42

Анонимен

преди 4 години

До ТролИма доста хронично болни и под 65г. И огромно количество пушачи.