39

Анонимен

преди 4 години

Всичко благодарение на клoуна с перуката, който твърдеше, че няма опасност от вируса, ще отшуми до края на март и не взе никакви мерки в продължение на месеци. Американските политици лъжат като комунист на априлски пленум на цк на бкп.

38

Споделено

преди 4 години

Тръмп кара хората да работят,а Путин им казва да си седят вкъщи. В случая комунизмът не е толкоз ло шо нещо.

37

Честно

преди 4 години

Тръмп ще остане ли президент след тая криза? Имам чувство,че ще го изритат американците .

36

Анонимен

преди 4 години

Юруш на американската мечта! Търсенето на визи се срина, подобно на котировките на Уолт стрийт.Според пазарния принцип визите за Бг трябва да паднат.Случи ли се Лойко няма да пропусне да си го тури в актива.

35

Анонимен

преди 4 години

Да живее президентът Тръмп!

34

Анонимен

преди 4 години

сега е време да видим какво ще направи червеното прасе след тяхното био оръжие

33

Големия член

преди 4 години

До Анонимен"На този свят нищо не е случайно! Вирусът е пуснат по идеята на шепа хора, представители на водещите кланове в световен мащаб (13 зодиакални знаци, 13 фамилии) и целта му е нов световен ред. За тези ''хора'' несъществува думичката родина! Няма Америка, няма Европа, няма Азия! "Спри да пиеш от сутринта.

32

Анонимен

преди 4 години

Който копае гроб другиму, сам пада в него...

31

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да има най много заразени в САЩ. Той вируса си обича родината и се чувства свободен там

30

До 32

преди 4 години

Ами тя България от 30 години е в криза,за нас не е ново,ама американците такова нещо не знаят.

29

Анонимен

преди 4 години

До А дали?Целия свят ще се срине. Няма само да са Сащ.То и на България и предстои криза.

28

баба мара

преди 4 години

бюджетът на Пентагона за 2020 е 748 милиарда и какво ще правят с тези парисега видяхме продажба на оръжие по света разнасяне на вируси да се намаличовечеството защо тръмп предложи 1 милиард на германия да закупи ваксинатасрещу вируса за да не се лекуват хората и да страда икономиката на европа

27

Анонимен

преди 4 години

Сащ ще се оправят макар това да не е веднага.

26

Анонимен

преди 4 години

До пияница мистикНяма тролене. Има основополагащ 3-ти закон на Нютон или Закон на бумеранга.

25

анализатор

преди 4 години

Аууу..само 82000 болни от вируса ДОНАЛД-19!Краварите искат да установят информационно пазарен фашизъм в света!Хора борете се.Империята на античовечността-САЩ трябва да бъде разрушена!

24

българин

преди 4 години

Тази измислена държава,Не и остава много време,още да се прави на "велика"! Оказа се на практика,Че един вирус,може да обърка "икономиките" на цял свят! И може би сега е момента. Да се започне на Чисто и на ново! След епидемията всички се затвориха и замълчаха!Тоест всеки си гледа "къщичката"!И лъсна "проблема" на елементарни средства за защита в такива ситуации!"Пазарната икономика" Не предвиди нуждата на подобни "консумативи"!Сега се отчете като грешка? Или тепърва ще се стигне до темата?!

23

А дали?

преди 4 години

След тая криза САЩ ще се срине икономически. Русия и Китай ще управляват света.

22

Анонимен

преди 4 години

В края на днешният ден заразените в САЩ ще са между 102 и 110 хиляди. Американците какво си мислеха когато пуснаха вируса в Ухан?

21

Анонимен

преди 4 години

До 12Ха-ха! Колко % са умрели в Китай според теб от вируса? Явно никога не си играл шах и не знаеш ,какво е да жертваш пешка,за да вземеш кон.Китайците са милиард и половина. Дали им пука за няколко хиляди...Ама за да го проумеете се искат гънки по мозъчната ***.

20

noFreeman

преди 4 години

твоя приятел в Москва не знае руски сигурно... няма задължение, а препоръка... което не е като другаде, затвор глоби и помагане на банките като те заробват с нови кредити...