41

Гермаия

преди 4 години

И азДобре, че съм в Германия.

40

Смешник си

преди 4 години

И коя е тая мислеща наука бе глупи.Вирус се третира по два начина с медикамент какъвто няма и с ваксина каквато няма.И кво са измислили немските "учени" да чуйме.

39

Анонимен

преди 4 години

Добре, че съм в Германия.

38

Здравомислещ

преди 4 години

Не бъркайте диагностиката, с лечението, моля! Ако има ниска смъртност е Германия, то се дължи на здравната система, на опитните медици, на мислещата наука, а не на някакви бързи тестове! Какво значи масови тестове, днес се изследват определен бр. с някакви показатели, след ден-два тези показатели не са актуални! Значи на всеки час да се изследват всички, т. е. наливайки пари в това тежко време, на едни дето бълват неефективни тестове! Хора, мислете логично и здравословно! Будете здравословни реа

37

Факт!

преди 4 години

Дания и Австрия па са толко измислени държави придатъци с рудиментарни функции.Като Апендикса.Смешно е дори да се споменават.

36

Анонимен

преди 4 години

В Германия към моментаОбщо заразени 40421Оздравяли 3959Починали 229**Оздравяли 9,8%Починали 0,6%**На 5,5 починали се падат 94,5 оздравяли.

35

публиката

преди 4 години

Тестовете в България ще пристигнат в средата на април. Известие от Щаба

34

Анонимен

преди 4 години

До 29. Германия по статистика е най туристческата страна в ЕС. От 10 души 8 постоянно пътуват на вън. И принципа е в богата държава се работи в по бедна се почива. Освен това Германия има милиони действащи фирми по всички континенти. Само в Дания 80% от икономиката и е зависима от Германия. Същото е и за Австрия.

33

!

преди 4 години

Германия тествала. ХАХАХА, Германия подобно на България чака доставка на закупени тестове от ЕС и след това като бъдат разпределени ще започнат тестовете. България е поръчала 1 000 000 затова ние чакаме, германците и те чакат. Останалото е FAKE NEWS!

32

:)

преди 4 години

Глупости! Пази ги Аурата на Барба Ганиос от Банкя!

31

Анонимен

преди 4 години

До ПукМного вярно.Хората живеещи в тези замърсени градове имат увредени бели дробове и без короната.И тя ги атакува сериозно.

30

Франк-Вальтер Штайнм

преди 4 години

ИХУ МЕРКИЛИЦА ПО ИЗВЕСТНА ОТ ПРЕЗИДЕНТА МАЛКО ХОРА В СВЕТОВЕН МАЩАБ МОГАТ ДА НАЗОВАТ ГЕРМАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПО ИМЕ ВСИЧКИ МЕДИИ ВНУШАВАТ МЕРКЕЛИЦА КАТО ГЛАВНО ДЕЙСТВАЩО ЛИЦЕ ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО.СМЪРТНОСТТА В ГЕРМАНИЯ НЕ СЕ ОТЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ СТРАНИ ПРОСТО ЛЪЖАТ И КРИЯТ НЕ ИЗЛЕДВАТ УМРЕЛИТЕ И НЕ ГИ ВПИСВАТ В СТАТИСТИКАТА ЗАЩОТО ГОЛЯМ СТРАХ ТРЕСЕ КАПИТАЛИЗМА ОТ РЕЦЕСИЯ И ХИПЕРИНФЛАЦИЯ

29

Анонимен

преди 4 години

И откога викат на хинайската провинция Манджурия - Джермания? Тия са напълно обратни. Арестувайте *** журналист, който измисля "чуждестранните" новини!

28

бивш

преди 4 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

27

Анонимен

преди 4 години

Да ги видим след 14 дни пак как са, заедно с каубоите и краварите.

26

Анонимен

преди 4 години

Ако те хващат 10 от 12 болни а други примерно 2-*** от 12, понеже се правят по-малко тестове как ще излезнат процентите после? Стъкмистиката е интересна наука особено популярна по време на избори, а сега се ползва и за други цели явно.

25

Анонимен

преди 4 години

Германия нямат много туристи и са по-дисциплинирани от Италия и Австрия. Това е причнита а не тестовете. Туризма просъо трябва да се закрие, защото е развъдник и дори е опасен вътрешния туризъм.

24

Анонимен

преди 4 години

Доктор мотафчиев не е съгласен с простите германци

23

Анонимен

преди 4 години

Това е много скъпо иска много сестри и лаборантки и трябва постоянно да се тестват което е абсурд.

22

baby shark

преди 4 години

аз живея също тук и мога да кажа,че има хора навън, но главно са по двама, тъй като се следи дали се спазват наредбите.. а иначе постоянно се казват починалите, които не са много в интерес на истината и се надяваме да не стават много .. а и да не забравяме,че това общество след две загубени световни войни все пак става една от движещите икономики в света.. малко уважение и респект за хората.. поне аз така ги ивждам нещата, моята прогноза е до края на май ще е тук в Европа ситуацията, ама давидим