8

Анонимен

преди 4 години

Не знам каква е координацията в МОН, но явно министъра не е запознат много какво се случва по училищата. При нас още от миналата седмица се предават нови уроци. Не знам за какъв преговор става въпрос? Децата и учителите се справят и вървим напред.

7

$идни

преди 4 години

В Австралия за всеки ученик има осигурен лаптоп, над 90% от съдържанието е в електронен вариант, домашни работи и проекти също. Инвестират в образованието на бъдещето с дигитални технилогии, но у нас трябва да се лапата комисионии от учебници и компютърни кабинети, които сега са празни.

6

Дддд

преди 4 години

Защо се мъчат децата с абстрактната математика и физика. Аз съм решавал сто задачи на седмица и пак нищо не разбирам каква е логиката им

5

Анонимен

преди 4 години

Диян Стаматов е заспала пуйка. Не може да говори на книжовен български език.

4

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се издават само онлайн PDF/Kindle формат учебници и помагала. Така ще се спестим доста ресурси в опазване на околната среда. С компютри, падове, таблети трябва да бъде съвременното обучение на нашите деца все пак сме в 21 век.

3

Анонимен

преди 4 години

Браво!Единствените, които реагираха адекватно в държавата ни, а не по милиционерски с пунктове за събиране на бележки и проверка на документи.КПП та трябва да има и то на повече места, даже и в градовете, по летища, входове на метро, гари, обществени учреждения и фабрики, но не по този начин, а да извършват препоръчаната дейност от СЗО.Измерване на температура, при показание над 37, бърз тест при положителен резултат обратно и под карантина, при отрицателен, пълна дезинфекция и да продължава напред.

2

Анонимен

преди 4 години

Онлайн трябва да продължи и за напред обучението на децата.

1

Само питам

преди 4 години

А чужди езици защо не учат? Те бяха единственото, което ми беше нужно в истинския живот.