81

"тъпите" Ш

преди 4 години

Знаете ли че България и Швеция до преди време бяха с еднакво по брой население. Но разликата е, че в България правителствата винаги са корумпирани и 3 милиона българи се изселиха.

80

До 63

преди 4 години

Провери смъртността в Италия от началото на годината и за същия период миналата година. Провери и по колко на ден са починалите за тази година и за предната. Ще се удивиш от резултата. :)

79

зомби медии

преди 4 години

В Италия имаше чиста манипулация със статистиката .

78

Анонимен

преди 4 години

Щабът веднага да даде препоръки на Тиквата и Каскета да премахнат КПП-тата.

77

Заложници

преди 4 години

С какви пари да платим сметките и наема/ипотеката на 1.04?ГЕРБ държи народа за заложници, само и само да източват евро фондове.Отделете рисковите групи хора и болните в изолация. Другите трябва да работят. Ние сме заложници на една хунта от амтьори.На 1.04 изтичат трите седмци изолация. Повече от това е безмислено.

76

Анонимен

преди 4 години

Господин Тиква, не се прави така транспортна карантина. Ако се спира транспорта то се прави за цялата държава, спират се всички производства които не са от жизнено значение и хората се пускат в двуседмичен платен отпуск. Дава се срок от 48 часа на хората да изберат къде да прекарат карантината и едва след това се слагат КПП-тата. В България се направи точно обратното транспортна карантина за част от населението и поставяне на КПП-та спешно по среднощ. Типична милиционерска акция.

75

Анонимен

преди 4 години

ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ПО СЕЛАТА КЪДЕТО НЯМА АПТЕКИ,А ТОВА Е В 80% ОТ МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА СА ОСТАВЕНИ БЕЗ КАКВИТО И ДА Е ЛЕКАРСТВА И БЕЗ ВЪЗМОЖНОСТ ТЕХНИТЕ РОДНИНИ ДА ИМ ГИ НАБАВЯТ.ЧЕСТИТА НИ ТИКВЕНА И ГЕРБАВА ДИКТАТУРА. И ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА,ЧЕ СЛЕД КАТО НАРОДА СПРАВЕДЛИВО ЗАПОЧНА ДА НЕГОДУВА СРЕЩУ ВЪВЕДЕНОТО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И АБСУРДА С КППтата ВЛАСТТА СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПЛАШИ ХОРАТА С ДАННИ ЗА(УМРЕЛИ) ОТ КОРИОНАВИРУСА.

74

Анонимен

преди 4 години

ТИКВА, махай КПП-тата!

73

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Наистина тези КПП-та са напълно излишни със сегашната им форма. Създават излишно впечатление, че сме под диктатура.Не правят добра услуга на властта.Отделно напълно възможно е да допринасят за разпространението на заразата.Ползите от тях са по-малки от загубите.Създава се реална опасност и за здравето на служителите на МВР.Ако все пак ще ги има, то нека полицаите да стоят на задна линия.Отпред да застанат медицински лица, които от разстояние да мерят температурата на хората и да изолират.

72

Анонимен

преди 4 години

Поръчах си крем супа от тиква по интернет.

71

Анонимен

преди 4 години

Вчера майка ми се обади от село,че там вече в магазина няма хляб,олио ,захар,брашно и други продукти от първа необходимост име помоли поне хляб да и закарам,е как да стане това като Пловдив е блокиран.Не съм сигурен дали възрастната ми майка ще я хване коронавируса и дали ще умре от това,ама от глад и липса на медицинска помощ със сигурно ще умре.

70

Анонимен

преди 4 години

Оран до Гутана,мила моя майно льо,фростак до г***упака...

69

Анонимен

преди 4 години

Оставка на правителството.Забраната за събиране на повече от 2-*** на едно място е с цел да не се организират протести.КПП са най-лошата идея водеща до забавяне при пътуване.

68

Важно

преди 4 години

Внимавайте за ***, които ще станат приказно богати по време на чума.Гледайте под лупа как се харчат държавните пари, защото и дефицита вече не се селеди и за заемите никой не връзва кусур, облигации ще пуснат със сигурност....Който разбрал, разбрал. Другите да си пияр рикията и да си гледат риалитито.

67

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Махнете КПП-тата !Заразяват нас, заразяват полицаите.Закъсняваме за работа. Напълно безсмислени са, за да не казвам, че са тотална глупост !Нищо не ограничават, а само допринасят за разпространение на болестта.

66

zlatena

преди 4 години

Заради алчния бизнесмен шеф аптекар мъж в Пловдив майка ми е с високо кръвно този човек го интересува само да печели пари нищо друго.Ако нещо недай боже стане с майка давам под съд алчния аптекар шеф мъж на майка и ще направя така аптеката му в Пловдив да бъде завинаги затворена тези алчни бизнесмени само така си научават урока и ще им дойде акъла в празните им алчни безсъвестни безотговорни безмозъчни глави

65

zlatena

преди 4 години

Заради алчния бизнесмен шеф аптекар мъж в Пловдив майка ми е с високо кръвно този човек го интересува само да печели пари нищо друго.Ако нещо недай боже стане с майка давам под съд алчния аптекар шеф мъж на майка и ще направя така аптеката му в Пловдив да бъде завинаги затворени тези алчни бизнесмени само така си научават урока и ще им дойде акъла в празните им алчни безсъвестни безотговорни безмозъчни глави

64

Анонимен

преди 4 години

Свобода за областните градове! Долу диктатурата!

63

Анонимен

преди 4 години

Кога ще забранят на всички тези журналисти да се събират на тези брифинги? Няма смисъл от тях и без това не могат да отсеят и да задават адекватни въпроси. Да си позиционират камерите там. И не виждам смисъл по два пъти на ден да слушаме, един път е достатъчен вечер. Телевизиите са *** и по цял ден повтарят като папагали едно и също в някакви измислени извънредни емисии и се получават комични ситуации.

62

Анонимен

преди 4 години

КПП-тата са живо безумие! Бавят време, изнервят хората, полицаите също са изнервени... И за капак ще събират по 1000-2000 декларации, дето всеки е кихал и кашлял по тях, те ще ги събират... Това не е ли възможност за разпространение на вируса??? И те са хора, зорлем да се разболеят и те ли? Ама диктатурата не мисли, тя иска контрол! Незабавно махане на блокадата на Областните градове!!!