104

обективен

преди 4 години

Вируса е краварски и се върна обратно при своите създатели.Дедо Тръмп просто искаше да спре икономиката на Китай и им пусна вируса.Сега всички кравари ще могат да се радват на собствената си рожба.

103

Анонимен

преди 4 години

Да бе.САЩ им пуснали вирусът директно в китайските секретни лаборатории под земята в Уахан.Та нали точно там са био-генно-инжинерите на Китай.Някой след работа явно не си е взел задължителното обеззаразяване и после задължителното душче.И какво изпратиха китайците в Италия??? То целият свят пропищя от ,,изпратеното''.

102

Американ

преди 4 години

Внимавайте! Мразите САЩ от завист, ще ви удари някоя дамла и какво ще правите после с тази никакава здравна система? Ще ходите на ветеринар, което ви подхожда.А Тръмп изглежда ще е пак президент.

101

До 103

преди 4 години

Вирусът го пуснаха в Китай англосаксонците за да го сринат но вирусът се върна у дома

100

До 105

преди 4 години

Зле се представяш със сороската пропаганда ! Слаб си! Сигурно си заразен с коронавирусът и той ти исушава мозъчната ***. Обречен си. Ти си пътник.

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 102:Вирусът го пусна Китай, а го изпусна Италия, като Испания, Франция и UK са на път, чак лед тях САЩ.Китай прати малко евтини излишъци и предложи вентилатори на тройни цени, толкова им е помощта.

98

Анонимен

преди 4 години

Да живее ЕС, долу фaшистите Тръмп, Пенс и Помпео, време е за съюз между Европа, Русия и Китай срещу враговете на света - САЩ. Русия и Китай пратиха помощ, САЩ какво прати? САЩ само заплашва Европа, Русия и Китай. Време е за сваляне на санкциите. Време е за дружба между и общ блок между ЕС, Русия, Китай и Индия срещу САЩ, Англия и Израел.

97

Анонимен

преди 4 години

Китай всячески се опитва да отрече, че вирусът идва от техните "мокри" пазари.Освен това що да има испански грип,а да няма китайски?

96

Анонимен

преди 4 години

Китай заслужава повече уважение от некадърника Тръмп който изпусна вируса. Китай прати помощ на Италия, САЩ какво прати? САЩ само мита праща и иска да им купуваме хвърчилата. САЩ само заплашва. Айде да се разпадат вече!

95

Анонимен

преди 4 години

Вируса вече е и при вас и от окупант ще ми станеш закопант гнома уткин вече се разхожда с американско ИЗКА

94

до 88

преди 4 години

от Земята...

93

Тодар Правешки

преди 4 години

До Руский ОккупантИмах подозрение, че е кауза пердута да търся зачатъци на мозъчна дейност в комунистическа глава, но реших все пак да опитам. Е, не се получи, признавам. Я по добре товариш кажи ако имаш информация от първа ръка, защо днес Путин се е изнесъл със страшна скорост от Масква?Какво е станало? Нали в Третия Рим болни няма?

92

Анонимен

преди 4 години

До Ами състезавайте секак и защо да се състезават, като са първи?!

91

Анонимен

преди 4 години

До до 88 продължениепо тази логика и краварите откраднаха от германия ракетната технология и станаха "първа" космическа сила! и не само! все още са и първи по шпионаж в света! шпионират буквално всички!

90

Анонимен

преди 4 години

То с приказки не става.

89

Ами състезавайте се

преди 4 години

Китайските другари с конвенционалните си оръжия могат да се състезават единствено със Занзибар, но не и с Космическа Америка. Жалки феодални тирани...

88

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До Тодар ПравешкиДа ти имам логиката банкянска. Вирусът е пуснат от САЩ в Ухан и за това от там започва епидемията ! Факт !

87

Тодар Правешки

преди 4 години

До Руский ОккупантТовариш, не 200, 20 000 лаборатории да имат, факт е, че вирусът дойде от Китай!От Ухан, където се намира най-модерната лаборатория на дръпнатите комунисти, пардон, маоисти!Да ти направи впечатление, че Китай започва да говори за евентуална американска връзка чак няколко месеца след заразата, чак когато пламна целият свят?Или вие петолъчниците мразите да мислите, че е много трудно!

86

Анонимен

преди 4 години

Тоя американски президент е голям шоумен. Дрънка врели некипели и каквото му попадне.

85

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Именно в тази криза се доказа за пореден път, че САЩ са раковото образувание на планетата. За никого не е тайна че САЩ имат над 200 биологични лаборатории разхвърляни по цял свят и там се изработват всякакви вируси и болести.КОВИД произлиза именно от такава щатска лаборатория.Крадеца вика "Дръжте крадеца" но този път баламите са нищожно малко!